A New York Times cikkében újabb súlyos aggályok fogalmazódnak meg a Nemzetközi Beruházási Bank Budapestre költözése miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azon csodálkozom, hogy az Unió, a NATO illetékesei miért lapítanak mint szar a fűben !!!
papa.49
Azon csodálkozom, hogy az Unió, a NATO illetékesei miért lapítanak mint szar a fűben !!!
kokopelli
@papa.49: ...mert tudják,hogy még arra sem képes a "nagy mágus"! Sőt !
Klubtag
@papa.49: ...egyszerűen érthetetlen. Általában a gazdasági (befektetői, pénzügyi) érdekekre szoktak hivatkozni, de hát könyörgöm, amit nyernek az "olcsó" magyar munkaerőn és protekcionált törvényi környezetben, annak többszörösét veszítik el geopolitikailag, biztonságpolitikailag. A világ szemében - hitelesség tekintetében elszenvedett veszteség meg pénzzel ki sem fejezhető. Ezt pedig egy Putyin kaliberű politikus nagyon is jól látja és ki is használja, aki tehát ebben segítséget nyújt az választhat - vagy ostobának, vagy gazembernek tartja a világ.
kereső
És amiről senki nem beszél- azt az Átlátszó kideritette":Ugyanakkor, hogy a bank szerepel az Oroszországi Föderáció hivatalos kormányzati és igazgatási szerveinek hivatalos regiszterében (71014-es számmal, Международный инвестиционный банк ) Másképp fogalmazva tehát a bank az orosz államigazgatás szerves része. Ebből adódóan legalábbis tévesek azok a kormányközeli sajtóban megjelent értelmezések, hogy a magyar részesedés miatt ez valamiféle részben magyar bank lenne."- a magyar kormány 2014-ben lépett be ismét a VOLT?KGST bankba, és ott 12,27% részesedést szerzet"
papa.49
@Klubtag: Én ebben a ügyben gazembernek tartom a csutigecit, aki végül is elárulja a magyar , és az Uniós érdekeket némi baksisért !!! (lásd. Paks 2 )
SystemError
Azért kiváncsi lennék most egy fideszes "indentitására" ezzel kapcsolatban. Az egy dolog, hogy Orbán az anyját is eladja és naponta változtat...de egy fidesz szavazó is leköveti ezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.