Az ECHO Hungária Zrt. beolvad a Hír TV Zrt.-be – jelentette be a két társaság tulajdonosa. 

Megszűnik az Echo TV
Fotó: Youtube/Echo TV

A közlemény szerint a költséghatékony és optimalizált működés érdekében történik mindez.

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) közlése szerint az ECHO TV műsorszolgáltatása 2019. április 1-től megszűnik, meghatározó főbb műsorai ezt követően a Hír TV csatornáján lesznek elérhetők.

„A HírTV értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz”

- olvasható a tájékoztatóban.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Engem biztos égetni fog a hiánya. Ha viszont beolvad a Hít tv-be, akkor a két kis szardombból egy óriási szardomb lesz.
E kettőnek együtt kellene beleolvadni az M1-be és Közép-Európa legnagyobb szeméttelepe jönne létre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Mi az, hogy a 2 tulajdonos?! Orbán döntött így! Tudjuk, hogy ki az igazi tulaj!
cikicakk55
@durbincs: tegnap 21.03
Igaz,megfogadtam,hogy nem válaszolok,még akkor sem ha konkrétan nekem írsz és eddig be is tartottam.Ezután is így lesz,de most kivételt teszek,mivel csak( meglepően ) egyetlen kérdőjel volt a mondatodban. Igen iszom.Minden ember iszik,csak nem mindegy,hogy mit.Folyadék nélkül hamarabb meghalnánk,mint élelem nélkül. Igen,kb 2 liter folyadékot iszom minden nap. 60ft-ért veszek egy tasak gyümölcsport,az pont 2 liter vízhez elegendő. Nix alkohol,mert még a szagát sem bírom. Ellentétben veled.Te hétszentség,hogy évek óta ki sem józanodtál,mert ennyire idióta senki sem lehet,csak akiben genetikailag kódolva van,vagy az alkohol,esetleg drog,vagy túl sok barbiturát szétcseszte az agyát.nem tudom te melyik csoportba tartozol,de nem is óhajtom megtudni. Nem írom,hogy szégyelld magad a beírásaidért,mert szerintem fogalmad sin arról,hogy mi a szégyen.
nezelodo
Istenem, mi lesz azzal a sok hígagyúval, akik ott újságírósdit játszottak? Csak találnak nekik helyet a hasonszőrűek között a Lendvai utcában!
tulipan
@durbincs: : Mi van, te sötét, kretén narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér? nyomkodjátok egymást, jó melegen, Shikarival rendületlenül, ott abban a ploesti bánykecódban, kellő menyiségű bányalóvizeletpáleszt vedelve? a játszóterek részeges, ballonkabátos rémei, IQ-bajnok, imposztorok vagytok! Valami rettenet ez a román Ákkcentusotok ? +te egy tök tudatlan-tanulatlan s buta vagy? elég? jah, azért elmehetnél a bányaorvosodhoz ? kérned kéne 1 kéregfestést ,nagyon hirtelen butulsz, végleg..,. a sertéstelepen azuért, mint minivirsist felvettek ? szaladj mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetésük meg a te feladatod ? ennyi eszed mág maradt ? ha feldöntöd a vályukákat bizony kipenderítenek a jó állásodból ? hord el magad innen, sűrgősen, visssza oda, ahová való vagy ? a narancsos disznokáidhoz ? rettenet alacsony színvonalú ?azért moshatnál reggel inkább fogat? orcát is ?mielőtt ide köpködnél? rettenet messziről, a román Ploestiből ? nehéz ez neked, ugye ? Te buta narancsos bértollnok...
mérnek valahol a naracsnyik központban, felül ,szerencsétlen, amikor éppen a cipödre vizelgetsz ? Mellesleg, nem lakhat mindenki a román Ploestiben,mint te!
tulipan
@fideszes gyökér: Tudod, elképzelhető, hogy "tömegpszichológia"! Nem tudom, de nem állhatom meg, hogy azt képzeljék "annyira igazuk van, hogy nincs ellenvetés"! Tök elpofátlanodnak!!! Lehet, hogy én érzem hibásam? Nem tudom, lehet, hogy nincs igazam, de én igy érzem , azért időnként ellent kell mondanom, ezekknek a NARANCSOS SZAMARAKNAK! iááá!
Észre sem veszi a kretén félfarok, hogy ugyanazt kapja vissza, amit maga irt!!! :)))
Yoda69
Legalabb egy hazugadoval kevesebb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.