Börtöncellájából az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) szállították a Teréz körúti robbantót, miután idegösszeomlást kapott – tudta meg a Blikk.

Összeomlott a Teréz körúti robbantó: az elmemegfigyelőbe vitték

P. Lászlót a múlt héten életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság, legkorábban harminc év múlva szabadulhat.

A fiam rendesen evett és öngyilkossági gondolatai sem voltak, ezért sem ő, sem én nem értem, miért vitték át a börtönből az IMEI-be. Hétfőn tudtam vele beszélni, azt mondja, hogy injekciókat kap. Nagyon félek, hogy különböző kábító hatású gyógyszereket adnak neki

– mondta idősebb P. László.

A Blikk az esettel kapcsolatban megkereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát is, akik a konkrét esettel kapcsolatban nem adhattak tájékoztatást.

Általánosságban elmondható, hogy az elítélteket folyamatosan figyelik szakemberek, és ha úgy ítélik meg, szükséges, a börtönből átszállítjuk őket az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe

– közölte Orosz Zoltán sajtószóvivő.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Sose kéne kiengedni ezt az idiótát...
Gauntlet
Eleve az idegre kellett volna vinni ( már ha ő tette) , de ez gyanús hogy embereket csak úgy ide még oda visznek, mindenféle procedúra nélkül. Ijesztő !
vacsi
Most megint azt érzem, mint Tánczos Gábornál: hogy nem ő tette, csak valakinek jól jött, hogy rákenhetik. Az a videó egyáltalán nem volt meggyőző, és ami ennél is beszédesebb: az állandó begyógyszerezés, hogy még véletlenül se beszélhessen.
papa.49
Nagyon gyanús ez a hirtelen fellépett idegösszeomlás !!!
Azért vitték oda mert még ,,NEM HISZI EL, HOGY Ő TETTE,, !!!
Ez is majd csak a fütyisz bukta után fog kiderülni !!!
Commenter
@papa.49: ez olyan mint a családsegítőt meggyilkoló ex-rendőr esete aki hirtelen összeomlott és azt vallotta, hogy maga ellen akarta fordítani a kést. Valakik nyilván megbízták ezzel a robbantással, mert épp zavarkeltésre volt szükség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.