A fideszes többség szinte a teljes ellenzék fizetését megvágta. Csökkentették, illetve megvonták a fizetését négy jobbikos, tizenkét MSZP-s, hét DK-s, hat LMP-s, öt párbeszédes és két független képviselőnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
még örüljön, hogy ilyen olcsón megúszta! =))
Commenter
Ezért most miért kell Jakab Pétert szankcionálni? Képviselő, a népet képviseli, nem orbánt, és oda ül ahová akar, és úgy akadályozza meg orbánt ellenzéki képviselőként ahogy az a parlamentben lehetséges. De várható volt, hogy ezért is büntetni fogják.
Eriksson
@Commenter: Nem egészen. Sőt! Normális ember nem helyeselheti az anarchiát.
A nép nem valószínű, hogy ezt a bohóckodást várja tőle. Vagy nincs semmi konkrétum, amit elmondhatna a választói érdekében? A választókerületben minden rendben?
Dolgoznia kéne értelmesen, érdemlegesen, nem cirkuszolni.
Commenter
@Eriksson: elmondta már számtalanszor hogy mit gondol orbánról. Ha orbán bohóckodhat Várba költözéssel, kisvasúttal, mesterséges szigettel és tóval, az ellenzék rommá büntetésével, akkor Jakab is tiltakozhat így ellene. Volt idő, amikor orbán be sem járt a parlamentbe, mégis felvette a képviselői fizetését. Az mi volt?
tulipan
@Eriksson: Érdekelne, hogy "szerinted", az elvakult narancsnyik szerint, az ellenzékieknek mit és hogyan kéne "dolgozniuk", hogy szernited tegyék is dolgukat??? Erősítővel kéne tapsolniuk a narancsosk hülyeségeihez?? Az megfelelnee?
Eriksson
@Commenter: Ne tévesszenek meg a saját gondolataid, mert bárhogy csűröd - csavarod valamiféle rendnek lennie kell.
Hogy egy Jakab mit gondol a miniszterelnökről, az csak egy dolog. De ki az a Jakab, s miből gondolja, hogy ő ezt megteheti büntetlenül?
Eriksson
@tulipan: Neked is az a válaszom, mint commenternek.
Ha nem érted mi miért történik, vagy kéne történnie, akkor ne foglalkozz ilyen kérdésekkel.

Egyébként a gorombaság meg a trágárság nem tárgyalási alap. Az ilyen megnyilvánulásokat sehol a világon nem veszik komolyan.
Commenter
@Eriksson: téves lájk, de hányszor is rendbontott a Fidesz amikor nem ment el például az otthonápolási díj megszavazására, a parlament vagy a bizottságok munkáját tette lehetetlenné távolmaradásával? Jakab Péter egy ellenzéki politikus aki tőlünk nyugatabbra valószínűleg minden szankció nélkül beleülhetne egy Mark Rutte parlamenti székébe tiltakozásul. Úgy tüntet orbán ellen ahogy tud! Kordont pl.csak orbánnak volt szabad bontani?
tulipan
@Eriksson: Mi a "gorombaság"?? Ami tény?? Hahahaha :))
papa.49
Azért azt se kéne elfeledni, hogy 2002 áprilistól kezdődően 3.5 évig a parlament közelébe se ment a csutitetű, még se vette el a ,,tiszteletdíját,, senki sem !!!
Eriksson
@Commenter: Ne példálózz, mert nincs sok értelme. Ha akarnánk, találhatnánk özön esetet, de egy biztos. Lehetne normálisabban is megnyilvánulni, ha azt akarnának, hogy komolyan vegyék őket. Az emberek nagyobb része nem ezt várja tőlük.
Szerintem a milliós fizetés túl sok az ilyen "munkáért".
Commenter
@Eriksson: Az hogy ki mit vár tőlük, azt mindenki döntse el maga politikai szimpátiája, beállítottsága alapján. A fizetésüket rendszeresen ők maguk srófolják fel. Hol van a határ? Ezért kellene egy bizonyos "plafon" amelyiknél magasabb illetményt a képviselő már nem kaphatna.
Eriksson
@tulipan: Egy tényt elő lehet adni kulturáltan is. Egy magára valamit adó embernek viselkedni is tudnia kellene, mert embereket képvisel és nem marhacsordát.
Eriksson
@Commenter: E sajnos, nem a mi kompetenciánk.
Lehetne minden hónapban szavazásra bocsájtani, ki, mennyi hasznos dolgot művelt abban a hónapban. S aszerint osztani a "tiszteletdíjat".
Commenter
@Eriksson: van aki egész évben fel sem szólal, úgyhogy bőven van igazság abban amit a honoráriumról írsz.
tulipan
@Eriksson: Ezt meséld a haverjaidnak!!! Rájuk férne!!! Hahaha!! :)
Eriksson
@tulipan: Na igen. Ki mint él, úgy ítél.
advocat
Azért abba amibe esetleg belepukizott? Azért lehetne jobb ízlése!
kissé felnőttem
törekedj arra hogy megszerezd a székét és hivatalossan vedd át !!!
bérmegvonás meg első dolgod legyen eltörölni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.