Kint vagy bent jobb? Emailes interjú a professzorral Orbánról és bevándorlásról, hanyatló Nyugatról és éhes Putyinról. A kicsi és közepesen fejlett Magyarország nem játszhat vezető, fontos szerepet, nem diktálhat politikát Európának. Ez evidens, bizonyíték rá az egész modern kori történelem. Mi több, a sokszor emlegetett „nemzeti szuverenitás” védelme is csak üres szólam, mert kis országok, csekély erőforrással nem igazán szuverének...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Végre egy igazán átfogó értelmezése a csuti ténykedésének, meg az Európára leselkedő muszka veszélynek, megfejelve az amcsi elnök balfaszságával, akit mindenki ,,palira vesz,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
A kérdésre különben röviden lehet válaszolni! Miért nem lép ki? Még nem loptak eleget! Hűséges az utolsó eurócentig!
Commenter
@papa.49: a szomorú az, hogy egy ilyen ember és a csicskái fontosak lehetnek bármilyen okból is, és simán elnézték neki mindazt amit eddig művelt. Amit a kizárását követelő pártokról mondott, azzal az egész Néppártot, a választóit, is megsértette. A bocsánatkérése még csak jobban rávilágított erre, mert azt sem gondolta komolyan.
papa.49
@Commenter: Tudod azt mondják a történelem addig ismétli önmagát amíg helyes választ nem ad az emberiség, 1936. helytelen volt a válasz ezért újra itt a kérdés 2020, 2022 körül választ vár a történelem Európától, de én kétlem hogy a jó válasz születik meg !!!
Commenter
@papa.49: ha nem ad helyes választ,el is pusztít bennünket megint. Ezt akarjuk? Én nem hiszem.
papa.49
@Commenter: Gondolj csak bele a válasz ott van a történelemben...
Commenter
@papa.49: ott. sajnos. Csak egy harmadik világégés már mindent vinni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.