Kint vagy bent jobb? Emailes interjú a professzorral Orbánról és bevándorlásról, hanyatló Nyugatról és éhes Putyinról. A kicsi és közepesen fejlett Magyarország nem játszhat vezető, fontos szerepet, nem diktálhat politikát Európának. Ez evidens, bizonyíték rá az egész modern kori történelem. Mi több, a sokszor emlegetett „nemzeti szuverenitás” védelme is csak üres szólam, mert kis országok, csekély erőforrással nem igazán szuverének...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Végre egy igazán átfogó értelmezése a csuti ténykedésének, meg az Európára leselkedő muszka veszélynek, megfejelve az amcsi elnök balfaszságával, akit mindenki ,,palira vesz,, !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
dehogyis nem! Orbán bagázs független, sőt szuverén a józan észtől, a valóságtól, a tisztességtől! =))
papa.49
Végre egy igazán átfogó értelmezése a csuti ténykedésének, meg az Európára leselkedő muszka veszélynek, megfejelve az amcsi elnök balfaszságával, akit mindenki ,,palira vesz,, !!!
Commenter
@papa.49: azért az oroszok rendesen benne voltak Trump győzelmében, afelől sincs kétségem, hogy nálunk is közreműködtek a rendszerszintű csalásban.Ezt az interjút minden Néppárti képviselőnek el kellene olvasnia és ennek fényében kellene döntenie holnap!
papa.49
@Commenter: Ezt már többször kitárgyaltuk a muszka felett szándéka szétverni az Uniót, hogy ne legyen szervezett ellensége Európában !!!
Itt nem csak rólunk meg a többi Kelet Közép Európai országról van szó, hanem a Balti államokról is amiket szintén elveszített a muszka !!!
Állítólag a Putyin ígéretet tett a piros gatyás tábornokainak, hogy visszaszerzi a ,,kiugrott,, országokat !!!
Jozefina
Orbán nem tudja Magyarországot kiléptatni. A Magyarok nem hülyék!!! A cikket, vagy riportot nagyon érdemes végig olvasni.
Commenter
@papa.49: nem titok ez, és valóban sokszor beszéltük. A muszka nyíltan kijelentette, hogy roppant sajnálja és ma már nem is engedné a SZU felbomlását. Mindent visszacsinálna, és ehhez kellenek az olyan partnerek mint a csuti. Ígéretet tehetett, de remélem nem fog sikerülni neki, mert akkor lángba borul az egész régió. A baltiak nem fogják adni magukat egykönnyen.Már jóval beelőztek minket.
papa.49
@Commenter: Azt azért te is tudod balti államok esetében se fog a nyugat semmit tenni, itt mindenki magára számíthat csupán !!!
Ahogy 1944. Jaltában eladták a kelet európai országokat a muszkáknak, meg '56. ban újra most se lenne másként, és még egy mivel a gázvezeték egyik vége Oroszországban van pl. ez is zsarolási alap, és a másik nem egy ,,tökös elnöke,, van jelenleg az USA. hanem egy ,,zenebohóc,, aki semmit nem ért az egészből !!!
Tehát összegezve az oroszok pár nap alatt megint csatlós államokat csinálhatnak belőlünk, meg a többi felsoroltból is, azért ehhez elég az orosz hadi ereje !!!
Peller Anikó
"a külföldi munkavállalás csapolja le a népességet. Üres nemzeti és vallási demagógia helyett ezzel a helyzettel kéne számot vetni."

Bizony lopós gecik, hiába gyártattyátok a sok purdét, ha az értelmesebb lakosság itthagy benneteket a picsába.

Persze tudom ez a cél, értelmes emberekre nincs szükség, csak degenerált, agymosott debilekre. Harácsoljatok még néhány tévét meg napilapot márha van még mit.

"Populizmus: Jobb lenne nevén nevezni a gyermeket. A mai populizmusok többségének tartalma a nacionalista-autokrácia, rasszista fehér-szupremációs, a felső szűk oligarchia érdekeit szolgáló és azzal összenőtt autoriter politikai hatalom." Ja.

"Az ellenségkereső, rasszista, sorosozó uszítás a legrosszabb hagyományokat éleszti újjá, a legrosszabb és mélyen ülő gyűlölködő vonásokat erősíti fel széles rétegekben" Jaj.
Commenter
@papa.49: tudom, persze. Ahogy értünk se tettek semmit 56-ban fontosabb volt a szuezi válság. Amúgy is, a csuti már mindent megtett hogy az oroszok a spájzban legyenek, kezdve a fegyverfelvásárláson az orosz bankon át, amihez egy másik orosz bank a sberbank adja a tőkét. Ha kizárják a csutit a Néppártból, van hátulütője is: ha átül a szélsőségesekhez az oroszok erősödnek ezáltal.
papa.49
@Commenter: Csak éppen ,,ereje,, nem lesz annak a formációnak annyi, mint van a néppártnak !!!
Commenter
@papa.49: a szavazótáboruk az azért elég nagy sajnos. Ha a csuti összefog a PiS-sel, a Le Penékkel és Salvinivel plusz ott az orosz "háttér" akkor nekünk még inkább annyi :(
papa.49
@Commenter: De azt se feledd mindig belefutott a Le Pen is a pofonba még otthon is, és ilyenkor együtt szavaznak az összes frakció a szélsőjobb ellen, nagyon helyesen !!!
Commenter
@papa.49: ez is így van. De azt sem tudjuk, hogy ha kizárják a fideszt hányan követik/követhetik őket a Néppártból a szélsőjobbos frakcióba? Így is, úgy is fennáll a szétesés, a destabilizáció lehetősége...
papa.49
@Commenter: Nem hiszem hogy annyira ,,csábító lenne,, a csutit követni, inkább örülni fognak, hogy VÉGRE MEGSZABADULTAK TŐLE !!!
Commenter
@papa.49: ez mind a holnap zenéje. Ha nem zárják ki, csak piros vagy sárgalapos enyhébb büntetést kap, akkor tovább folytatódik ez az egész áldatlan huzavona!
papa.49
@Commenter: Ez a legrosszabb forgatókönyv !!!
advocat
Érdemes végigolvasni! És az a baj, igaza van. Tudom. Ő is bevándorláspárti! Meg ilyesmi. De azért akinek még nem mosták szét az agyát...!
Commenter
@papa.49: Az. De Sargentini mai nyilatkozata szerint az elemzők, politikusok és politikusok kizárás pártisága ellenére sem valószínű hogy ki fogják zárni. Pedig nem hiszem hogy nem látják, hogy hosszútávon saját maguk alatt vágják a fát? Ugyanakkor Balog páter meg azt nyilatkozta a privátbankár.hu-nak hogy soha nem volt még ilyen közel a szakítás, Szájer szerint meg rendbe lehet ezt még hozni. Ne adja az ég hogy rendbe próbálják hozni. Ha olyan gyenge módon védik magukat mint a Sargentini jelentés kapcsán, akkor van esély arra hogy kidobják őket?
papa.49
@Commenter: Holnap ilyenkor már lehet ,,okosabbak,, leszünk !!!
Nessy
@papa.49: nem hiszem! Egyelőre szerintem Weber várakozó álláspontra helyezkedik, és a NASA computerei számolják, hogy mivel veszít több szavazatot a Néppárt: a fidesz kizárásával, vagy a kizárás melletti pártok hiányzó szavazatával.
Commenter
@Nessy: Hosszú távon csakis a Fidesz benntartásával veszít. Sokat.
papa.49
@Commenter: A pakliban az is benne van, és tudod ebben a játszmában mi vagyunk a legkevésbé fontosak !!!
papa.49
@Nessy: Csak ismételni tudnám a Commenternek írtakat ...
Nessy
A kérdésre különben röviden lehet válaszolni! Miért nem lép ki? Még nem loptak eleget! Hűséges az utolsó eurócentig!
Commenter
@papa.49: a szomorú az, hogy egy ilyen ember és a csicskái fontosak lehetnek bármilyen okból is, és simán elnézték neki mindazt amit eddig művelt. Amit a kizárását követelő pártokról mondott, azzal az egész Néppártot, a választóit, is megsértette. A bocsánatkérése még csak jobban rávilágított erre, mert azt sem gondolta komolyan.
papa.49
@Commenter: Tudod azt mondják a történelem addig ismétli önmagát amíg helyes választ nem ad az emberiség, 1936. helytelen volt a válasz ezért újra itt a kérdés 2020, 2022 körül választ vár a történelem Európától, de én kétlem hogy a jó válasz születik meg !!!
Commenter
@papa.49: ha nem ad helyes választ,el is pusztít bennünket megint. Ezt akarjuk? Én nem hiszem.
papa.49
@Commenter: Gondolj csak bele a válasz ott van a történelemben...
Commenter
@papa.49: ott. sajnos. Csak egy harmadik világégés már mindent vinni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.