Kövér László azért vonhatta be a kártyáikat, mert őt és Áder Jánost megzavarta egy képviselőjük, és erről videó is készült.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Már Áder is beszállt az eszementek harcába ? Sikerült egy szintre kerülnie Kövérrel ? Nekem hiányzott Orbán az ünnepségről. Jó lett volna együtt látni a három "haszontalan" idiótát.
Gauntlet
Valami tiltottat csináltak Áderral? OMG ! Lol !
Nessy
nem a nép választotta meg őket, és nem a népet kellene szolgálniuk?
Vagy öfeneségeiktől kérdezni sem lehet, sőt még fényességes orcájuk is csak rövid időre, kis helyen tűnik fel, hogy fogadják a kiválasztottak hódolatát!
Commenter
@Nessy: a Viceházmester nem áll szóba senkivel, csak a lakájmédiával, ezt meg is mondta. Tordai Bencét amúgy is különösen utálja, mióta "ún. miniszterelnök"-nek nevezte orbánt, sőt még kereszténységből is leckét adott nekik- ateista létére.
Eladott Ország
Ki által tisztelt még az a ház? Tolvajok és bűnözők használják azt évek óta kényük kedvük szerint. A parlament egy szánalmas cirkusszá változott, ahol a tiszteletnek már rég nincs helye. A tiszteletet nem osztják a mandátummal, azt jobb helyeken kiérdemlik. Miért tiszteljünk egy olyan kormányt, amely több bűnözőt is a sorai között tud? Miért tiszteljünk egy olyan kormányt, mely a nép szolgálata helyett uralkodni próbál? Egy kormány, melynek soraiban olyan emberek szerepelnek, mint Rogán Antal, Farkas Flórián és Kósa Lajos, a tiszteletnek még csak a legkisebb morzsáját sem érdemli.
Qqberci
@justhpeter: Két bajszos-szar egy pár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.