Szerdán szavaz a Fidesz sorsáról az Európai Néppárt választmánya. A végeredmény kizárás vagy „csak” felfüggesztés lehet.

A Reuters hírügynökség szerint elképzelhető, hogy a helyszínen várhatóan felszólaló Orbán Viktor, Fidesz elnök nem a maradás mellett fog érvelni. Andreas Nick CDU-s politikust szerint minden jel arra mutat, hogy a Fidesz szakításra játszik.

Mintha könyörögne a Fidesz a kizárásért

„Olyan, mintha könyörögnének azért, hogy kizárják őket” – mondta a német szövetségi parlament képviselője.

A Bundestag külügyi bizottságának tagja, a pártszövetség Magyarország-megbízottja elmesélte azt az esetet is, amikor védelmébe vette a CEU-t, mire egy magyar tisztségviselő megkérdezte tőle, hogy „ő is pénzt kap-e ezért Soros Györgytől”.

„Megmutattam neki, merre van a kijárat” – zárta rövidre a vitát Andreas Nick.

Forrás: HVG

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Pegero: TE kilephetsz barhonann es belephetsz barhova, a legjobb lenne, ha a vilagürbe lepnel ki! Csak a hülyesegidet osztogatsd tovabb, nincs meg a többseged es a legitimitasod se semmihez!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Itt a képen ez nem egy lámpa oszt lop? Könyörgöm.

Magyarország minden előtt meg a segge mögötte. Ja bocs nem Magyarország hanem a háza.

Minden előtt.
namihami
"" ...a tisztviselő azt kérdezte, pénzt kap-e..."
El tudjátok képzelni, hogy egy Fidesz- csicska, bármelyik, fel merne-e a Gazda engedélye nélkül eddig, de nemhogy eddig-sokkal közelebb, menni a pofátlankodásban? Oké, tirpákok, de tudják, hogy hol a helyük, milyen hosszú a lánc, amelyiken a Vezér engedi őket ugatni. Megtanulták, hogy milyen hosszú a póráz. Amelyiket zavarta, az már lekötötte magát, a többi pedig esténként pitizik a csontért. És ha egy kis cupák is maradna rajta, már hálásan csóválja a farkát.
papa.49
Nem hiszem, hogy a kizárásra játszana, ugyanis sehonnan nem kap annyi pénzt mint az Uniótól, viszont most megjátsza magát, hogy őt nem érdekli a kizárás !!!
Mindenesetre szeretném látni a holnapi frakció ülést teljes terjedelmében !!!
SystemError
Mindig ezt csináléják a tolvajok.. Most megcsinálja a balhét, amire elment a pénz... Mert a fidesz birkák ugyan azzal az erkölccsel egyetértenek, hogy legitim, ha ők lopnak... Azért próbálták azzal magyarázni maguknak, hogy "majd Lölő a magyar vállalkozó, visszaforgatja" Hahahahaahhahahahaha!
verőce21
És mi van, ha a Fideszt kizárják a ma még legnagyobb frakcióból? Semmi. Az Európai Unió nem rendelkezik valódi vezetéssel, ezért lehetséges, hogy "az uniót egy iszákos vezetheti”. Ugyanez az eredmény, ha erélytelen, alacsony támogatottságú politikust bíznak meg díszpintynek is.
Brüsszel névtelen kezekben van. A döntéseket demokratikusan ellenőrizhetetlen lobbik befolyásolják, a politikai vezetők nemzetek fölötti bürokratáknak, ez utóbbiak pedig magáncélokat követő oligarchiáknak tesznek hűségesküt.
Ez a szemlélet és működési mód kezdetektől benne van az Európai Unió "génjeiben”.

A Európai Unió ebben az irdatlan elhagyatottságában, minden ellenségesség között, minden bizottságában megérett a megújulásra - ha valaki úgy gondolja, hogy ennek valóban együtt kell működni. Ehhez elképzelésre, koncepcióra, erős akaratra és nagyformátumú, valóban Európa érdekében cselekvő politikusra van szükség.
teuton
@Pegero: TE kilephetsz barhonann es belephetsz barhova, a legjobb lenne, ha a vilagürbe lepnel ki! Csak a hülyesegidet osztogatsd tovabb, nincs meg a többseged es a legitimitasod se semmihez!
Yoda69
@verőce21: Ezt próbálja sulykolni a fideSS. Csak a birkak vevok rá.
Eladott Ország
Tehát a néppárt liberálissá, neoliberálissá és ultraliberálissá vált. Két hónapja még nem volt az, csak úgy estéről reggelre történhetett a dolog. Ugyanis mióta fennáll annak az esélye, hogy kivágják onnan a Fideszt, azóta a párt körül közpénzből hemzsegő jólmegmondók hada egységesen üvöltözi, hogy ki kell onnan lépni, mert nem rendes emberek azok. Ez olyasmi, mint amikor valaki meghívottként elmegy egy partira, felrakja a lábát a terített asztalra, belevizel a vázába, kézzel belezabál a többiek tányérjába és részegen üvöltözik ameddig a jelenlévők meg nem kérik, hogy távozzon, mert mindenkit zavar a viselkedése. Akkor az illető – miközben két kézzel kapaszkodik az ajtófélfába – sértetten üvöltözi, hogy nem is akart maradni, mert szar a buli, ronda a háziasszony és a kaja is pocsék. A Fidesz egy erős, egységes, kereszténydemokrata, a bevándorlást elutasító Európai Néppártot szeretne. Ezt nem én mondom, hanem Gulyás Gergely. Hát nem cuki? Hát nem. Drága Gulyás úr! Én pedig egy olyan autót szeretnék, amelyik tankolás nélkül is képes üzemelni és ráadásul ameddig én szundikálok az ágyamban, addig letusol a garázsban és ki is porszívózza magát. De jólenne egy olyan hűtőszekrény is, amelyik elengedett kézzel bevásárol és megtölti önmagát. Persze pénz nélkül. Majd megkérdem a családomat, ők mit szeretnének. Jó?
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 23:35; Te fideszes seggfej, tán nem moderátor lettél? Nos gyorsan húzzad le magad a WC-én.
tulipan
@durbincs: Mi is a gondod te narancsos seggnyalodosó, szaros pofájú, félfarfoknyi Sügér, ott a román Ploestieben levő mélybűnyakecódban? Nagyon szaros-büzös és sötét a terep? Neked nem is kell más! hallóttál már olyanról, hogy HIGENIA? mert orbitál büdös,s rettenet kulás a a pofád attól a sok szartól, azt ápold ám?.. s rendszeresen mosd meg az az elfeketedett fogaidat+öblögessél bánya-ápolt ? Hisz a kosz ott se sértődős ám ?... Nyüves Herélt ? megszollintva az 1-gyik volt lepusztult (müvészneveden) ?...Te @Durbincs, a rúzsos-rúzsos nőimitátor ? látni maga málé, rettenet csipázza asúlyos aberráciot,üveges-asztalan?@Eladott Ország: azt hova ferdülne má ,azzal a repedt kis agyával ?...
talán ?... A papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat,kéne olvasgatnod?...
S ne a eléd tápolt narancsos viziló kötelező menűiból menüt ollózgassál ide ?...s nem gondolja senki rólad, hogy,mostantól falnád a könyveket ? de -néha-néha !!... megprobálhatnád ? ha már azok a narancsos bolsi haverjaid csak, ilyen nívótlan,sex tivornyásak?
kokopelli
@tulipan: ...azt hiszi a barom,hoigy van még valaki a zagyvaságait végigolvassa?Egy
értelmes mondata nem volt még,ergo pár átnézés után átugrani!Nem akartam idáig megírni,
de nálam kezdettől fogva a kis mélynövésű "propi macher" G.Fodor.G a "századvégefelé" ban-
dától ugrott be,mint "Qrbincs"! A shikari nevű előember pedig az ugyancsak liderálfasisztázó
Párkányi Eszter jutott eszembe! Ritka lehet,hogy két személy azonos mértékben agyamputált!!
(...természetesen "keine Gewähr" !) (;-))
magyarbakancs
Fidesznek egy helyeva a Szar frakcióban.
Bűzlik,szagos,és értéktelen.
magyarbakancs
@verőce21: El olvastam az írását.
Könyörgöm önnek még egy két ilyen gyöngyszemet és kabarét nyitok.
Egy kis kérdést meg enged?
A Lőrinc barát pénzét ki finanszírozta?
RonaGyuri
„Az Európai Néppárton kívül is van élet”

a párt központi napilapja vezércikkében „elemzi” a lehetőségeket

Már az első gondolat végén jót mulattam, a derék szerző elmondta, hogy „vélekedtek egybehangzóan a lapunknak nyilatkozó elemzők”! Amiben persze nincs semmi érdekes, hisz ők csak olyanokat kérdeznek, akik egybehangzóan nyilatkoznak. Nocj dazu ezek a derék „szakértők”: Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója, és Kiszelly Zoltán politológus és az igazi adu-ász, Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász (meg kell jegyezzem, hogy ezen az alkotmányjogászkodáson már többször elgondolkodtam, de nagyon messzire vezetne) voltak. A teljes összhang szerint: „A Fidesz helyzete kényelmes, inkább az Európai Néppárt van lépéskényszerben, hiszen a magyar kormánypárt kizárásával jelentősen meggyengülne az Európai Parlament jelenlegi legnagyobb pártcsaládja ”, ami lássuk be még gügyünek is buta.
Főleg annak fényében, hogy azt is mondták, hogy „a Fidesz a néppárton kívül is megtalálhatja a módját annak, hogy érvényt szerezzen a jobboldali, bevándorlásellenes, szuverenista politikájának, sőt akár új lehetőségek is nyílhatnának előttük”! =))
csak úgy....
@durbincs: te a listás durbincs ? a szellemileg holdfogyatkozás? ploiestiböl a vazelinos popsis? a fekete sereg ? akarom mondani, fekete segg?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 19:33; Az ország marad az EU-ban, a fidesz bűnözők a börtönbe, teljes vagyonelkobzás után!
csak úgy....
Orbán ? ,mire kiderül a híveknél ,hogy mekkora károkat okozott az országnak az önzö szereplési vágya és a mindenki hülye csak ö nem politika !? én nem fogadok be senkit ,nekem tele a tököm az okoskodó,mindenkinél mindent jobban tudó, totálisan félrevezetett magyarokkal. eszitek azt,mit nektek fözött a viktor ,és nem ám köpködni,lázadozni! nektek az dukál...
Magyarországon a gyilkosoknak milliós kártérítés jár ,mikor szabadon engedik öket ?
Magyarországon ,ha tudsz picit focizni,akkor nyerö vagy,ha nem ,akkor vess magadra!
kokopelli
@tulipan: én mindent elhiszek ettől a "hintáslegényt el,sőt rögtön az ellenkezőjét is"!Ő egy
morálnélküli ember jó képességű,mert "mindenre képes"! Én már régen elzártam volna a pénz-
csapot,mert az "istenadta nép" észre sem vette volna! A sok-száz milliárdot már lenyúlták ergo...?
csak úgy....
@durbincs: te a listás ,illibsi durbincs ?
namihami
És lőn, az Úr meghallgatta könyörgésüket.
Bár a Füsti szerint "" szerint"" ő mondott fel a Néppártnak (hát mégis, hogy másként lehetett volna???). Ennyit a rövidtávú memóriáról.
Eladott Ország
@Pegero: Légy erős, ne add fel, csak a fidesz... hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg
Várnak már titeket a testvérpártotok, Észak- Koreában.
teuton
@Pegero: SAJAT velemenyed, ami TENYEKRE alapul, nincs??? Szanalmas kis birka vagy... Na akkor nezz utana, hogyan szavaztak az EPP-partok Obancrol! Meg annak is nezz utana, mit mondott 1 nappal a szavazas elött! Azzal fenyegetözött, ha felfüggesztik, akkor kilep az EPP-böl. Felfüggeszettek, hatarozatlan idöre! Kilepett??? Hazudik ejjel-nappal...
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:31;"Felkészültünk a választásra, de szavazókra nem számítottunk." ( Hofi )
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ZgBktkqTURBXy8zM2IyYjk3Y2Y4NWI2Y2Y4Yjg5ZTkwNWMyM2EyZjBhZC5qcGVnkZMCzQMmAA
"Nem az a lényeg hányan szavaznak az emberre, hanem hogy ki számolja a szavazatokat." ( Sztálin)
m.blog.hu/na/nadfedeles/image/hanyan_szavaznak_sztalin.jpg
teuton
@Pegero: Lepj mar ki!!! Innen, az EU-bol, az ENSZ-böl, a Neppartbol, a vilagbol!!!
teuton
@Pegero: IRNI tudsz, te analfabeta??? A temahoz gondolatokat, tenyeket, adatokat közölni??? Vagy csak a hülyesegek osztogatasaert fizetnek???
tulipan
@teuton: EZ a NARANCSNYIK Pegero AHHOZ GYÁVA!, csak pofázni szeret, de ahhor saját tölete nincs!t
teuton
@Pegero: A nepesedesi elkepzeleseket a születesed ELÖTT kellett volna ujragondolni!
teuton
@Pegero: "Majd a migráncsok megoldják a népesedési problémákat!! Igy van! Neked is csinalnalk 5 gyereket! A birkakat csak ilyesmire lehet hasznalni...
teuton
@Pegero: Igen jol ertesült vagy, a rokonsagodban igy megy? De mi lenne, ha mar 1x nem idegen tollakkal ekeskednel es mindenfele linket tüznel be? Ja, sajat gondolataid azok nincsnek, igy ne varjak el lehetetlent töled...
Azt meg, hogy ki vagy mi a migrancs, meg te sen tudod. Esetleg az 1 millio magyar allampolgarsago kapott külföldire gondolsz, köztük maffiasok es bünözök Szerbiabol, Ukrajnabol, vagy a penzert vett letelepedökre? Ezeket a kormanyod es partod bünözö tagjai inteztek, az orszag lakossaga megis rohamosan fogy...
teuton
@Pegero: A szinvonalad szanalom, nem lehet alulmulni, a durbincs a testvered?
szep napot
Kilep es megalapitja az Orbanpartot. Tuti nyero lesz.
teuton
@Pegero: Mar megint csak az internetröl lopott idegen anyagra futja? Nem tudod ertelmezni az irasom? A te bajod! Akinek az ekezetekkel, nem a TARALOMMAL van a problemaja, az egy szanalmas troll... Levelezz a durbinccsal, ti megertitek egymast!
durbnincs
Nem.
Orbán a nagymester (grandmaster flash), megvárta nácik összeborulását, de mivel látta, hogy a gyíkok kevesen vannak, így mindent megtesz, hogy a Néppárba maradhasson, mert ő tömegekre akar hatással lenni.
Pávatánc.
Ha ezt újra, sokadszorra beszopja a Néppárt, akkor menjenek a picsába ezek is!
Persze ezért Orbán engedményeket tesz, és megfogad mindent - vagyis vesztett, amikor visszanyalt a hatalom fagyi.
De a béna köcsög kiscsíra buta 2-2,5 millió fidesznyik ezt nem veszi észre.
Csak menetelnek tovább a lenini úton.
Szánalmas!
durbnincs
@durbincs: Hogy vagy, köcsög?
Csak azt ne mond, hogy jól, mert aki olyan, mint te, az nincs jól.
Rendesen szeded a gyógyszered?
durbnincs
@durbincs: Ki lájkolja a vérbő hülyeségedet egyből?
Te, más név alatt?
Vagy ekkora gyökér?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.