Marsi a bokájától a combjáig begipszelve fekszik, egy hét múlva szedik ki a varratokat.

A Blikk úgy tudja, a Tények híradósának eltörött a combcsontja, azonnal műteni kellett, jelenleg a siófoki kórházban ápolják. A helyzet az erős fájdalmakon túl azért is kellemetlen, mert férje, Palik László a Dominikai Köztársaságban forgatja az Exatlon Hungaryt a TV2-nek, így fiaikra, Vilmosra és Vincére a nagyszülők vigyáznak.

„Az iskolába menet – ahogy úton voltam összeszedni a fiaimat és egy másik anyukával beszélgettem éppen –, elmerülve egy beszélgetésben elbotlottam egy járdaelemben, amit nem vettem észre, így elestem.

Az esés következtében, közvetlenül a térdem felett kettétört a combcsontom”

– árulta el a Blikknek a kórházi ágyáról a Marsi.

Bár Marsi Anikó rehabilitációja még hónapokig tart, hétfőn már munkára jelentkezne. Anikó a bokájától a combjáig begipszelve fekszik, egy hét múlva szedik ki a varratokat, majd hat héten át csak mankóval közlekedhet.

Cikk- és címlapkép: YouTube/TV2 Magyarország

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A tények szerint ez úgy vót, h azért esett hasra sz a hülye hazug liba, mert soros pont eléje fektetett a járdára egy migráncsot.
Eladott Ország
Senki nem mondta neki, hogy gyógyszerre ne igyon?! Jajj, már, Anikó, ha állandóan iszol, nem fognak szeretni a Palik. Csodálkozik azon valaki, hogy néha bedemcsákozik?
staro2
Majd hazudik helyette másik szőke a tv2 híradóban
SystemError
Hát igen, csak segg részegen lehet elviselni, hogy az anyátokat is eladtátok a fidesznek, igaz Ancsa? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.