Jelzésértékű az Európai Néppárt csúcsjelöltje által kidolgozott javaslat, ugyanis az azt bemutató német változatot Orbán Viktor fényképével illusztrálták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az Európai Unió ugyanis azzal, hogy képtelen valós állásfoglalásra, a korábban Magyarországon, most már azonban Lengyelországban is elterjedő nacionalizmust támogatja. Az uniós pénzek tudniillik – afrikai mintára – nem a lakosságot segítik, hanem a hatalomban lévők még hatalmasabbá tételét. Orbán az EU pénze nélkül csak egy pénz és hatalom nélküli tolvaj, semmi más. Jó lenne, ha ezt Brüsszelben is észlelnék. Minél előbb. Ahova ez az ország, ez a nép csatlakozik, annak vége. Ideérve összeomlott a tatárjárás, megrokkant az oszmán birodalom, az osztrákok is belerokkantak, majd a nagy Szovjetunió. Most éppen a NATO és az Unió tapasztalja meg ezt. Erre mondják nálunk, hogy ilyen barátok mellett már nem is kell ellenség.
Eladott Ország
A propagandamédia kétezres fordulaton kezdte felkészíteni a híveket arra, hogy sikertelen lesz a kunyera és kivágják Európa megmentőjét a pártcsaládból. Ha jól gondolom, hamarosan olyan óbégatás kezdődik kormányoldalon, hogy bele fogunk őrülni. De legalább a propagandisták most tuti szívből fognak jajveszékelni, mert lenyúlható pénzek nélkül ugrik a gerincbérleti díj. Remélhetőleg Havasi Bertalan sem marad le a repülőgépről, mert az elmúlt években nem távolodott el egy méternél messzebbre a felséges üleptől. Ami késik, az később lesz – szól a dakota közmondás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.