A belvárosi nyomozók befejezték annak az öt nőnek az ügyét, akik közül ketten kozmetikai termékeket loptak egy raktárból, majd azokat budapesti szépségszalonok munkatársainak értékesítették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "a 41 éves V. Mártonné és a 42 éves S. Katalin 2018. május 29. és június 18. között egy kozmetikai cikkeket forgalmazó cég ferencvárosi raktárából félmillió forint értékben kozmetikai termékeket lopott.

A két budapesti nő alkalmazottként dolgozott a cégnél, így jutottak a termékekhez, amiknek egy részét lakásukban tárolták, a másik részét a cég csomagolóhelyiségében rejtették el. Az elkövetők az ellopott cikkeket budapesti szépségszalonokban értékesítették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akció keretében 2018. június 21-én elfogták S. Katalint és társát, valamint azt a három nőt, akik a lopott termékeket megvásárolták. A rendőrök az elkövetők lakásaiban, autójukban, valamint a cég csomagolóhelyiségében elrejtve félmillió forint értékben, több száz kozmetikai terméket találtak és foglaltak le. A nyomozók S. Katalint és társát folytatólagosan elkövetett lopás bűntett, a három vásárlót orgazdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére" – áll a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. May 30., 18:45
Megvertek egy mentőst Budapesten
Sport - 2020. May 30., 18:27
Messit visszavárja gyerekkori argentin klubja
Szórakozás - 2020. May 30., 18:08
Mihalik Enikő meztelen fenékkel pózol