A szerdai néppárti ülés előtt végre megszólalt Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU elnöke a Fidesz esetleges kizárásával kapcsolatban, írja a hvg.hu a

(Forrás: 24.hu)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kedves Annegret Kramp-Karrenbauer Ön nem látja világosan a magyar állapotokat!!! Orbán válasza a Weber által feltett három követelésre immel-ámmal megtörtént, de hol van a jogállamiság, a bíróságok-, a média bekebelezése, stb. Önnek ezek nem számítanak??? Ha a fideszt nem zárják ki az egész Néppárt és az EU tőle fogja megkapni a halálos döfést!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, te melegecske orbán seggynaldosó,szaros tátogi Sügér, ott a román Ploestiben levő ,mélyített bányakecódban? El vagytok jól ugye, a meleghaver Shikarival, a bányalóvizelepálesz kortyolgatása közbe? bányalovakra is hajtassz ? a Denevérürülék falása ismert ,na de ez ? bizony, ez már állatkinzás a javábúl ?
durbincs
@tulipan: maga meleg ? /de most ne hogy elkezdje fogdosni a homlokát / IQ-bajnok ?
tulipan
@durbincs: Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg?
durbincs
@tulipan: maga meleg ? /de most ne hogy elkezdje fogdosni a homlokát / IQ-bajnok ?
durbincs
@kokopelli: röföl karmával ? Impotento ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok