Gulyás Gergely közölte, a Fidesz a felfüggesztést nem tudja tudomásul venni, ilyen döntés esetén azonnal elhagyja a Néppártot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ha felfüggesztik, ha kilép attól még itthon ugyanazt a fékeveszett politikát fogja folytatni. A megoldás Orbán kizárása lenne Magyarországról de ez nem az EU-n hanem rajtunk múlik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Ha felfüggesztik, ha kilép attól még itthon ugyanazt a fékeveszett politikát fogja folytatni. A megoldás Orbán kizárása lenne Magyarországról de ez nem az EU-n hanem rajtunk múlik.
Eladott Ország
Ez olyasféle magyaros virtus, mint ahogyan mi a vesztes háborúinkat ünnepeljük úgy, mintha győztünk volna. A fidesz "méltósága" ugyan hogy lenne egyenlő az ország méltóságával?! Ha az EPP “méltóságát” nem sérti a zsarolás, akkor a fidesz-nek tényleg köztük a helye. Olyan kompromisszumot nem tudunk kötni , ami korlátozza szabadságunkat a lopásban ,csalásban , hazugságban , korrupcióban .
1magyar
Európai (migráns) Néppártban nincs is helyünk.
menekült
@1magyar: Mi van, 0rbán az összes frakciót végig akarja járni az EP-ben? :DDD Hátha mindenhonnan kirugják?
papa.49
Dudadani !!!
Lehet hozzákezdeni !!! )))))))))))))))))))))))))))))
kissé felnőttem
pont pont vesszőcske készen van a fejecske, ja azonnal? és mikor lesz az azonnal, ? hát ennyire ne siessetek mert az állatok is felkopik mire ezt a triumvirátus kivizsgálja.
Se vacsorák se belépő kártyák ,Kövér kitiltésokra ez a válasz.
Most fogtok szembesülni azzal hogyan bántatok kollektive az ellenzékkel meg az oda sorolt 5-6 millióvak akit hazaárulóztatok.
Kiléptetek ??? ja csak a teraszra dohányozni? utolért a sántakutya szindróma?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.