A Fideszt, amely 2000-ben még a Liberális Internacionálé tagja volt, mostanra azonban a szélsőjobbra tolódott, ma délután akár ki is zárhatja tagjai közül Európai Néppárt politikai gyűlése. Kövesse tudósításunkat percről percre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna." A rendszerváltozás után néhány évvel mondta ezt Kövér László, akkor, amikor még a fidesz magát liberális baloldali pártként határozta meg, és amikor az akkor még a Kövér által kiadóként jegyzett Magyar Narancs Cápaszem című gúnyos kiadvánnyal „köszöntötte” a katolikus egyházfő magyarországi látogatását. Az idősebbek és az egészen középkorúak még emlékeznek arra, hogy a fidesz prominensei szívesen gúnyolódtak a vallással és a hívő emberekkel, az akkori kereszténydemokraták parlamenti felszólalásait nemegyszer viccesnek szánt beszólásokkal színesítették, és rendre felhangzott a csuhások és a térdre imához csatakiáltás.
kanadaihirlap.com/2014/01/13/kommunista-kutyabol-nem-lesz-demokratikus-szalonna/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.