A bevándorláspártiak ki akarták záratni a Fideszt az Európai Néppártból, de nem sikerült – értékelte az EPP szerdai politikai gyűlésén történteket Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté: a bevándorláspártiak ki akarták záratni a Fideszt
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

A kormánypárti politikus az MTI-nek nyilatkozva kifejtette:

miközben az európai szocialistáktól Judith Sargentinin és a liberális médián keresztül Gyurcsány Ferencig mindenki a Fidesz kizárását követelte a néppárttól, aközben a tanácskozáson a pártcsalád nem döntött sem a kizárásról, sem a felfüggesztésről. A Fidesz önként határozott úgy, hogy egy ideig nem vesz részt az EPP munkájában

- emelte ki.

Kocsis Máté a baloldali aláírásgyűjtésekre reagálva azt is leszögezte: a valótlan híresztelésekkel ellentétben fel sem merült, mert fel sem merülhetett Magyarország uniós tagságának kérdése. "Mi vagyunk Európa, a magyar emberek sikeres és erős Európát akarnak, mi ezért dolgozunk" – hangoztatta a frakcióvezető.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Milyen arányban is... 195-ből hárman nem szavazták meg...:) Nyilván féreg tetű módjára a sajátjaikat is szó nélkül. Kedves fideszesek, holnap ti jöttök, csak előtte még fizettek egy kicsit, hogy az arcotokba hazudjanak..:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Milyen arányban is... 195-ből hárman nem szavazták meg...:) Nyilván féreg tetű módjára a sajátjaikat is szó nélkül. Kedves fideszesek, holnap ti jöttök, csak előtte még fizettek egy kicsit, hogy az arcotokba hazudjanak..:)
papa.49
Málékislány ezt holnapra gondold át újra ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez nem a ,,bevándorlásról, vagy a migrikről,, szól, hanem arról, hogy TI LESZARTOK MINDENKIT, ÉS MINDENT A LOPÁSOTOK ÉRDEKÉBEN , NA EZT UNTA MEG A BÁLANYA AZ UNIÓ !!!
Nessy
A végén kiderül, hogy a fidesz függesztette fel a néppártot!
Ugyan a bevándorlásról egy szó sem volt, de már elővették a nagylemezt!
simmering73
@durbincs: Kérjél elnézést durbincs. Tudod mi az az elnézés? Mikor hátulról toszod a kecskét és a két szarva között elnézel.
papa.49
Málékislány AZ IS ELJÖN NEM SOKÁRA !!!
solidedge
Kedves Kocsis. Etesd anyádat ezzel a szöveggel. Attól hogy a migráncsozás az agyatokra ment és kóros rögeszmévé terjedelmesedett attól még nem kellene hülyének nézni bennünket.
advocat
Ezt a bevándorláspárti baromságot ne lehetne abbahagyni. Viktor? Nem mert olyan jól hangzik, ezek meg nyomatják. Persze ezárt a - felemelt pénzért, még édes jó anyjukat is rávennék valami csúnyaságra.
csipetke
Na,melegmálé megint átment papagájba,és fújja,amit a gazda kiadott parancsba.Hogy pont az ellenkezője az igaz,az nemigen zavarja a fideszt.
desiro
"A Fidesz önként határozott úgy, hogy egy ideig nem vesz részt az EPP munkájában"
Annyira önként, hogy195 szavazat volt a felfüggesztésre 3 ellene. hülye máté ne hazudj.
dr. prédikátor
Akkor most mi is következik??? A kis buzi gulyás valami olyat böfögött hogy ha felfüggesztik! öket akkor kilépnek??? Nosza rajta gecik , T A K A R O D Ó a picsába!!!
kissé felnőttem
mától cimbora neked ott nem osztanak se kérdést sem választ se orvosi ellátást sem más dijjazzást. Öszödin az volt. hogy elkurtuk hát itt meg ... tátok csak ez fajsúyosabb.
Yoda69
Minden fideSSes gecinek osztania kell az eszt egy ekkora pofon utan?
Jozefina
Pofon volt orbánnak!!!??? Nem elég nagy, de egyenlőre ez is megteszi. Majd az EU választások után jön a következő!!!??
Aki Én
190:3
Szép vereség, a szépítés puszta próbája is nevetséges.
Akkor ki megy szembe a forgalommal? Az eu és társadalma nem vette be, hogy mindennek csak és kizárólag a migrációról kell szólnia. Ők nem veszik jó néven, ha ezer milliárdjaikat lopják el komoly demokrácialeépítés közepette.
Aki Én
A fidesz látta, hogy pofán akarják verni, erre nekirohant a falnak. Micsoda győzelem.
csipetke
@durbincs: te rozsdamarón szocializálódott román bocskoros! Miért pofázol bele a magyarok dolgába?De ha normálisan a témához tudsz szólni,tedd meg,ha nem,takarodj a sunyiba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.