Szakértők szerint győzelmet aratott a Fidesz az Európai Néppárt (EPP) szerdai ülésén.

Óriási Fidesz-győzelemről és bevándorláspárti vereségről beszéltek a szakértők a köztévén
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatót tart az Európai Néppárt politikai közgyűlése után az Európai Parlament épületében, 2019. március 20-án. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár (j2), Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j), valamint Járóka Lívia (b) és Szájer József (b2) fideszes európai parlamenti képviselők. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor miniszterelnök az EPP ülése után tartott sajtótájékoztatóján bejelentette: a Fidesz egyoldalúan felfüggeszti jogainak a gyakorlását az Európai Néppártban (EPP) az EPP által felkért háromtagú bizottság jelentésének elkészültéig.

"Minket nem lehet kizárni és felfüggeszteni sem, négy választást nyertünk meg a magyar polgárok akaratából. A kormányfő, a Fidesz elnöke úgy fogalmazott: "A legutóbbi három európai parlamenti választáson 47, 56 és 52 százalékot kaptunk. Nyilván egy ilyen párt nem engedi meg magának, hogy felfüggesszék vagy kizárják, mert akkor inkább feláll és távozik."

Ifjabb Lomnici Zoltán, alkotmányjogász az M1 aktuális csatorna szerda esti Híradójában azt mondta: az ülésen történtek óriási győzelmet jelentenek a Fidesznek, egyúttal óriási vereséget a bevándorláspárti erőknek.

Súlyos vereséget szenvedtek azok az erők, politikai szereplők, amelyek, illetve akik a Fidesz kizárását szerették volna elérni

- tette hozzá Lomnici Zoltán, megjegyezve: hiába ment Brüsszelbe Soros György fia, Alex Soros is, sem neki, sem Judith Sargentininek sem sikerült kikényszerítenie, hogy kizárják, vagy felfüggesszék a Fideszt.

A történtek magyar belpolitikai helyzetre gyakorolt hatásairól Lomnici Zoltán azt mondta: az ellenzéki pártok "ebből a szempontból nem hitelesek". Minden józan magyar ember tudni fogja, hogy újabb csatát vívott Orbán Viktor miniszterelnök, sikeresen.

Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető kutatója hangsúlyozta: Orbán Viktornak sikerült megakadályoznia, hogy az EPP liberális és baloldali szárnya győzelmet arasson a kereszténydemokraták felett. Értékelése szerint a "csata" győzelemmel ért véget, de a "háború" ettől még folytatódni fog európai szinten és a néppártban is.

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A csudába! Így lenne lottó ötösöm. Már tegnap leírtam, hogy akármi történik, az itthon a királyi médiában hatalmas győzelemnek lesz beállítva!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A csudába! Így lenne lottó ötösöm. Már tegnap leírtam, hogy akármi történik, az itthon a királyi médiában hatalmas győzelemnek lesz beállítva!
papa.49
@Nessy: Megint mellébeszélnek kint elmondta Veber nem ezekről van szó, ez a birkák etetésére szolgál, de a bizottsági tagok már szorgalmasan jegyzetelnek !!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Peller Anikó
@Nessy: Ez valóban óriási győzelem, mert nem lőtték le és nem is lógatták fel őket csak felfüggesztették így nyertek néhány hetet további gazemberségek elkövetéséhez.
papa.49
@Peller Anikó: A lelövés, vagy fellógatás elött ki kell verni belőlük az utolsó ellopott petákot is !!!
papa.49
,,Óriási fidesz győzelem = rugalmas elszakadás a VALÓSÁGTÓL ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
arcmás
Orbán: "Minket nem lehet ... felfüggeszteni"
Tény: "volt egy szavazás, amelyen 190:3 arányban döntöttek a FIDESZ felfüggesztésről"

Orbán egyszerűen nem bír nem hazudni. Orbánnak lételeme a hazudozás.
papa.49
@arcmás: Hiába ő egy igazi LÓKUPEC annak minden ismérvével együtt !!!
solidedge
Orbánnak sikerült elérni az EU-nál hogy be sem tehetik a lábukat az EU parlamentbe és itthon pedig árgus szemekkel figyelik majd a tevékenységét és ha nem az EU kedvére tesz akkor megdádázzák.Micsoda kolosszális győzelem!
advocat
Erről az egészről csak Lőwy Árpád örökszép szava jut az eszembe. Az egész "ló...t" sem ért. De mindenki megmutatta! Ennyit ezekről. Csak a szájukat tépik és mi meg boldogan fizetünk! Nem keveset!
GeoCravker
Óriási győzelem lehet az, ha 3-an szavaztak mellettük. Illetve 2-en, mert ők nyilván magukra szavaztak, meg 190-en ellenszavazat született.
A lábon kihordott agyhalál tipikus esete, ha valaki ezt beveszi. Márpedig a 2 milla hithű fidesznyik beveszi. A vezér zsebhokija mellé
namihami
MTv1: a független és reális politikai kinyilatkoztatás utolsó helye az elfogulatlan, szakmájukat jobb- és baloldali elfogultságtól mentesen végző profik helye.
Már kimondani is röhej.
""Nem felfüggesztett 191 tag, hanem ÉN intettem be, a 3 támogatóm segedelmével.""-- mondta Nemzetünk Nagyja.
98% a 2%-hoz. Kis Fidesz-matekkel éppen kijön az a bizonyos 2/3-ad.
advocat
Ezek után azt is letagadom, hogy valaha is hallottam Németországról!
advocat
@Pegero: Bizony a 3 Viktor mellett szavazó is ezt erősítette! Azért SZAR ez a helyzet. Így.
menekült
Persze a birkák csak a számukra kreált hazugságmédiát böngészik, miközben a valóság egészen más, mint amit ez a győzelmi jelentés rikácsol.
www.bbc.com/news/world-europe-47622921

The ruling party of Hungary's right-wing Prime Minister Viktor Orban has been suspended by the European Parliament's biggest grouping in a row over defiance of EU policies.
In an almost unanimous vote, the European People's Party (EPP) agreed to withdraw Fidesz's voting rights.
Before the vote, Fidesz officials had threatened to pull out of the EPP if it was suspended.
However, Mr Orban reacted defiantly, saying "we cannot be excluded".
Although the suspension stops short of complete expulsion, the decision comes as a blow for the Hungarian leader on the eve of an EU summit.
After a heated debate and 190 votes in favour of suspension, the party decided to accept the result, with Mr Orban even suggesting that it was a "joint decision".

But the penalties for Hungary's ruling leader are clear and immediate. He will not appear at a meeting on Thursday with other EPP leaders such as Germany's Angela Merkel and Austrian Chancellor Sebastian Kurz ahead of the summit.

"Practically it means that Fidesz cannot any more present candidates for posts in the party, they cannot vote any more for any kind of EPP assembly and they are even not any more allowed to participate in any meeting," said EPP leader Manfred Weber.
nezelodo
Hú ez aztán világraszóló diadal! Ezt még a dakota is elhiszi, és még Gráczban sem szerelik ki a fejéből!
papa.49
@nezelodo: Szerintem egyenesen odaviszik, mert már a ,,hátul megkötős kabátka,, is kevésnek bizonyult !!!
menekült
@Pegero: A legnagyobb kudarc 0rbánt és a Fideszt érte:

A magyar vezetők számára kiszabott büntetések világosak és azonnaliak. A csütörtöki csúcstalálkozón nem fog találkozni a többi EPP vezetővel, mint például Angela Merkellel és Sebastian Kurz osztrák kancellárral.

"Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a Fidesz többé nem tud pályázni a pártok álláshelyére, nem tudnak többé szavazni semmilyen EPP közgyűlésért, és továbbá nem vehetnek részt semmilyen találkozón" - mondta az EPP vezetője, Manfred Weber.
csipetke
Gondolom,a fidesz "óriási győzelméről" Brüsszelben is olvasnak,képzeljétek,hogy röhöghetnek.
csak úgy....
@Pegero: te zseni! szerinted valaki hurrázik itt ? rajtad kívül mindenki tisztában van a dolgokkal és a következményekkel.
emeletet minden stadionra ,mert az köll,mint egy falat szar a magyarnak ...,majd ha egyszer idöd lesz és tudsz gondolkodi...,persze erre senki sem kényszerí,hülyén egyszerübb és könnyebb...
menekült
@Pegero: De hát nem hajmeresztő, hogy 190 képviselő 3 ellenében megszavazta a Fidesz tagságának felfüggesztését, itt meg azt hazudják, hogy " a Fidesz egyoldalúan felfüggeszti jogainak a gyakorlását az Európai Néppártban"???

Persze, Weber most arra koncentrál, hogy májusban nyerjen, és ki tudja, mi lesz utána, ki mit fog mondani. De nincs kétségem, hogy a Fidesz és 0rbán nem fog visszavenni, és kihúzza a gyufát. Akkor meg repülnek!
Yoda69
Amikor 2-0ra kikapott a magyar válogatott azt is diadalkent hoztak le. A birkaknak tök mindegy mi történt valójában, begetnek.
GeoCravker
endresy.blogspot.com/2019/03/orban-tatott-szajjal-futott-nepparti.html
A felfüggesztéssel azonban nem szabadult meg az ellenőrzéstől, és tulajdonképpen tátott szájjal szaladt be abba a bizonyos erdőbe. Ékes bizonyságául annak, hogy aki meg akar másokat szívatni, az könnyen a szerszám másik végén találhatja magát. Különösen akkor, ha előtte szinte már mindenkinek beszóltak már valamit, aki a nyilvános zsebhokinál kicsit magasabb szocializációs szinten áll. Miközben azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy az orbanizmus feletti további hunyorgatás alapvetően az európai néppárt környékén serénykedő, a néppárti képviselők fizetésére is irigy konkurencia malmára hajtotta volna a vizet.
csak úgy....
@Pegero: Anyáddal vasaltasd ki a fekete gönceidet, hogy holnap alkalomhoz illöen tudj munkába menni...
Desischado
A birkáknak biztos oké, azok mindent elhisznek, amit a csuti parazita hazudik. De mondjuk ki, elhúzták a nótájukat, 190 szavazat ellenük, és csak 2 mellettük, - na, ez aztán a fényes győzelem! Elvonultam röhögni!
JAJMÁR
Felfüggesztették! Mert lehet. Akkor most feláll és önként távozik?
nezelodo
Na hamarosan hordják majd a postások tonnaszám a dakota párt propaganda leveleit, és körbesírják az országot, hogy megint csatába kellett menni a hős Orbánnak magyar emberekért.
Yoda69
Rendesen megszivattak a fideSSt. Nem zartak ki, igy nem csatlakozhat mas szovetseghez. Viszont nem szolhat bele a Neppart dolgaiba, igy ergo olyan mintha kizartak volna. Majd ha lementek az EU-s valasztasok, a fideSS nem hozza esetleg a szukseges szavazatokat, akkor vegleg kirakjak oket. Ha meg hozza, akkor korlatozott jogokkal de benn maradhatnak a palyaszelen.
Profi huzas volt Weberektol.
RonaGyuri
A (teg)nap kérdése

Ez vetekszik Kancsi-mancsi narratíváival is

Ismerjük, tudjuk sőt sokan borítékoltuk, hogy bármi lesz azt eredmény Őfenesége és bandája triumfálni fog. Nincs is ebben semmi meglepő, sőt még olyanban sincs amit ez derék Kovács tudott mondani, hogy „Ez a józan ész győzelme, mert a Fidesz nem engedte, hogy megbontsák az EPP egységét”. Nos annyi tény, hogy 190 képviselő 3 ellenében meglehetősen egyhangúan döntött a felfüggesztés mellett. Lassan mondom, hogy ő is értse: nem hozzájárultak az önkéntes korlátozáshoz, hanem erre ítélték! Egyébként is, aki elhiszi, hogy ők fogták vissza magukat az nem ismeri sem Orbánt sem pedig a pártját
Azonban ami ezután következett
streamable.com/74677
majd a teljes bagázs baromkodásai egy kérdést feltétlenül felvet:
Őfenesége gátlástalan hazudozása ért el egy ilyen mértéket, vagy szellemi állapota romlott ilyen mértékben, persze az sem zárható ki, hogy mindkettő! =))
justhpeter
A törpeNapóleon a csatában végigverte Európát, majd önként visszavonult a felcsúti mesterséges tó szigetére megírni a visszaemlékezését a nagy győzelmeire.
simmering73
"Az Európai Néppárt eljárása nemcsak felháborító, hanem végtelenül szánalmas és nevetséges is. Nem tudnak mit kezdeni egy fasisztával, aki nyíltan tagadja a Néppárt és az Európai Unió értékeit, a liberális jogállami demokráciát. A kicsinyes üzleti, egyéni és pártérdekek felülírják a hangoztatott európai értékeket. Mindent lehet tudni Orbán rendszeréről és szándékairól. A legdöbbenetesebb, hogy a Néppárt megalkuvó vezetői megalázták saját tagpártjaikat, a skandináv és benelux konzervatívokat is."
nepszava.us/felhaborito-kartekony-es-nevetseges-a-neppart-eljarasa/
Sziszifusz
@Shikari: Nem szoktam hozzád szólni, de most nem bírom ki, hogy ne tegyem.
A Fidesz tagságának felfüggesztése mellett: 190 szavazat
ellene: 3 szavazat
Ha arról beszélünk, hogy ki került "szarba", akkor a válasz egyértelmű.
Orbán Viktor és a Fidesz csapda helyzetbe került.
Vagy feladja az eddig folytatott politikáját és akkor a hívei előtt égeti magát, vagy pedig folytatja és akkor pár hónap múlva garantáltan kivágják a néppártból. Bocs, nem kivágják mert az megalázó lenne, hanem emelt fővel büszkén kidobja saját magát.
Közlöm veled, hogy a várhatóan mocskolódó reagálásodra nem fogok válaszolni. Ha intelligensen szólsz, akkor ... lehet.
Ludmilla
nem felfüggeszteni kellett volna,hanem kivágni,mint macskát sz...ni
Cicamama55
Az EPP foszladozik ...A Mór megtette kötelességét, a Mór mehet...
RonaGyuri
Szerelmetes bájolgás közben kikotyogott valóság

Matteo Salvini és Orbán Viktor üzenetváltása

A derék MTI jóvoltából értesülhettünk arról, hogy „brüsszeli sajtótájékoztatóján Orbán Viktor mély tiszteletét fejezte ki Salvini iránt, akit a római kormány kulcsemberének nevezett”. Nem sokkal később a kedvezményezett is megszólalt és „Az olasz miniszterelnök-helyettes, egyben belügyminiszter bejelentette, hogy megerősítette Orbán Viktornak az iránta és a magyar nép iránt érzett elismerését és barátságát”.Az igazi poén azonban az az, hogy felháborítónak, sőt abszurdnak nevezte, hogy az Európai Néppárt (EPP) felfüggesztette Orbán Viktort”!
1magyar
Nem, a bevándorláspárti néppárt győzött, ez egyértelmű, tehát a fidesznek nincs is itt helye.
Hiszen ők, mi nem akarunk bevándorlókat - ez egyértelmű.
Gauntlet
A kizárás igaz és tiszta ügy lett volna. Ez egy semmi. Egy nulla. Ráadásul a három bölcs (Szundi, Szende meg Morgó) meg is szüntetheti a felfüggesztést. Mintha mindent szabad lenne. Tessék csak. Agyrém!
tulipan
@Horizont: Orbán rávágta volna az ajtót a néppártra, de egyszerűen nem talált életteret magának az EPP-n kívül. Nemhogy centrálisat, semmilyet sem.
csipetke
@Shikari: 7:20 Lehet,hogy neked kéne figyelmesebben olvasnod,mert felfüggesztették a fideszt,ők viszont azt kommunikálják,hogy ők függesztették fel saját magukat.Hát végülis megértem,hogy ezt mondják,mert a felfüggesztésük tényleg ultra gáz,viszont nem azért történt,mert nem ették meg a mákostésztát.Most jó ideig nem vehetnek részt semmiféle szavazásban,döntésben.Ne csak az orbáni mocsármédiát olvasd,nézz szét a nyugati lapokban is,fordítja a gugli
silber13
@Shikari: 06:13-ra: tet tényleg ennyire hülye vagy?:-)))
csipetke
@Pegero: 22:57 Te miről beszélsz?A 190-ből 187-en szavaztak a fidesz ellen.
Sziszifusz
@Shikari: "Matteo Salvini abszurdnak nevezt a Fidesz néppárti felfüggesztését." Ergó, a néppárti FELFÜGGESZTÉS, nem önkéntes vállalás volt.
Közismert, hogy Matteo Salvini Orbán Viktor igen jó barátja.
Ez az eset olyan, mint amikor valakit kidobnak a kocsmából, eközben az illető, azt kiabálja, hogy úgyis menni akartam.
kereső
Az érvénytelen kvóta népszavazás is mekkora 98%-os győzelem volt!
Itt meg a 4/5-ös szavazási eredmény lett győzelem. Erre vágyott orbán-hogy ne csak 2/3-a legyen, hanem 4/5-e. Megkapta. Ő Európa legsikeresebb pártjának elnöke-és pechünkre egyben az ország miniszterelnöke.
Azért mekkora égés már, hogy egy ilyen sikeres pártot, és pártelnököt csak úgy a szőnyeg szélére rendelnek, olyanok, akiket senki meg nem választott, és ráadásul mind migráncs pártiak.Hogy is irta az aranyba foglalandó szájú ötöske?
Ahogyan orbán hazudott a sajtótájékoztatón, az minxdent elmond a szellemi állapotukról.
Ezek annyira visszatértek a múltba/előre/, hogy azt hiszik még most is szikra-távirón mennek a hirek.
arcmás
Ezt már sokan sok témában belinkelték, de túl magas ez a labda...

www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU

Ha más is belinkelte volna, akkor inkább kétszer, mint egyszer sem.
kokopelli
@kereső: Ezekről a szerencsétlen bokszoló jut eszembe.a két menet közötti szünetben.!!

Edző: Viktor te voltál a jobb,mert az ellenfeled meg sem tudott ütni..!!
Bokszoló: Mester! Akkor figyelje a ringbírót,mert egy tucat olyan "maflást kaptam",amiknél azt
hittem,hogy a halál kikönyököl a valagamon!
Fidesz-győzelem! (;-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sziszifusz
@Shikari: 07:58
A Fidesz néppárti tagsága felfüggesztésre került ?? IGEN, és ez a meghatározó. Nehogy már azt állítsd, hogy Orbán önként korlátozta saját jogait . Nem az a típus.
Kookas
@papa.49: mondanám hogy kollaboránsok de ezek a gecik hithű neres gecik.
Sziszifusz
@Shikari: 08:02
A néppártiak el akarták érni a Fidesz tagságának felfüggesztését ? IGEN.
A Fidesz néppárti tagsága felfüggesztésre került ? IGEN
Felmerül a kérdés, hogy kinek az akarata érvényesült ?
Az, hogy Orbán és társai ezt saját győzelmüknek kommunikálják nem meglepő.
kokopelli
@Sziszifusz: Röhögött a "karzat" amikor a három belföldi választási győzelmével jött!
Az "Eurókupák"-ban sem a magyar mezitlábas focibajnokság a mérvadó! Hol él ez az
egybites politimitátor! Sajnos országát járatja le a bunkóságával! Zsebretett kézzel kín-
vigyorral vonul el a pofonok után! Szomorú!
Sámannus
Azért veri a fidesz a nyálát, mert most nem a migránsok jelentik a veszélyt az Unióra, hanem ők.
Jelenleg Magyarország az igazi közvetlen áldozat, mert olyan hatalmat építettek ki, amivel a védtelen társadalom minden eredményét akarják szétverni.
Ezzel szemben védtelen a társadalom, mert a romboló metodika minden réteget áthatol, és mint a gomba emészti a gyümölcsöt, úgy rohasztanak szét mindent.
polar450
Úgy magyarázzák csicskáék, ahogyan akarjkák, egy lényeg:
- Orbán meggyalogolt a Ceu-ügyben
-Obánnak muszáj volt alkalmazkodnia a Weber-követelményekhez
- Orbán kapott 3 dadust, hogy ne szarjon az asztalra!
- A kizárás lehetősége továbbra is nyitott,
- a 13 tagpárt nem állt el kizárási indatványától, hiába kérte őket Orbán,
- az EPP elérte, hogy eltűntessék a hazug plakátokat!

Mégis milyen győzelemről mesélnek gagyiék?
tulipan
@Shikari: Jól adod a VIGASZpropagandát!! Mese, mese, mátka...! Hahahaha! :)))))
Sziszifusz
@Shikari: 08:30
Miért állhatna érdekében Orbénáknak a tagságuk önkéntes felfüggesztése ? Ez azt jelenti, hogy nem szavazhatnak, tisztséget nem viselhetnek ...stb. Béna kacsaként csupán a partvonalon kívülről hápoghatnak. Na ne..., ezt a szerepet önként nem vállalják. Ezt helyzetet csak valamilyen kényszer hatására fogadják el.
menekült
@tulipan: A fideszesek zokognak, 0rbán önkívületben tombol, hát muszáj valami mesével nyugtatni a jónépet.
Jozefina
Orbán sunyi módon kénytelen volt meghátrálni!!!?? Nagy pofont kapott a Néppárttól!!! Az EU választások után fogja kapni a másikat!!!
Sámannus
@Jozefina: Jó lenne legalább az ellenzéknek mindenkit mozgósítani, és legalább részlegesen korlátozni a bomlasztást a választáson..
Peller Anikó
@Sziszifusz: önként korlátozta a saját jogait, mert nem volt már más kibúvója. Az utolsó pillanatban sikerült neki eladni, hogy vegyék be a szavazásba miszerint ő önként felfüggeszti a jogait.

Ebbe belementek, de a gecinek semmi más lehetősége nem maradt, mert egyéb esetben kirúgják mint a macskát.

Így most abban tetszeleghet, hogy ő maga mondott fel (közös megegyezéssel).

Ezek a barmok meg azzal próbálnak etetni minket, hogy óriási győzelmet arattak. Ja, megúszták a kirúgást, kaptak néhány hét haladékot. Mert bénák az Eus politikusok. Balfaszok. Ott is csak a bársonyszék megtartása a cél.
silber13
@Sziszifusz: Hgyd rá erre a dilis Sikattyúra! Ilyen nagy ruha után nekik most a xar is íe ízetlen! Azért tanulságos volt ám Orbán eszelősen görcsös kapkodása,vergődése ígérgetése!:-))

ízetlen!
papa.49
Az ügy szempontjából tök mindegy ki függesztette fel a tagságukat csak egyet hiányolok a felfüggesztés kellékét a KÖTELET !!!
A csutitetű most végre JÓL MEGSZOPATTA SAJÁT MAGÁT !!!
menekült
@papa.49: Ez az, megkapták a selyemzsinórt, amiből bátran egy helyes kis masnit kötöttek a csuklójukra amit most büszkén mutogatnak. Nekem nagyon tetszett 0rbán vergődése, mert az elég szomorú, hogy nem zárták ki (még) őket, de legalább alaposan megizzasztották a dagadt lefetyelőt.
magyarbakancs
Kérdezem mint parlagi elme ápoló.
Nem kellene megnyitni újra az Országos Pszichiátriai intézetet?
papa.49
@magyarbakancs: Nagyon nagy szükség lenne rá !!!
menekült
@magyarbakancs: Minek? Mikor van Grazban egy szuperkórház mindegyiküknek. Meggyógyítani ugyan nem tudják, de addig se itt rontja a levegőt.
magyarbakancs
@papa.49: Folyton nyerünk,folyton harcolunk,folyton ellen állunk.
Ügy érzem mind ha Orbán nem nőtte volna ki az Indiánosdi korszakát.
Pedig a bőre színe hasonlít nem?
silber13
@Shikari: A a probléma, hogy az az önként vállalás a szavazás után volt, ergo: egy ngy marhaságot mondott a csúti szélhámos.
papa.49
@magyarbakancs: Megrekedt 5 éves korában amikor ,,fűzfa paripán,, harcolt a ,,gaz bokrok ellen,, ezt biztos helyről tudom !!!
menekült
@magyarbakancs: Addig jó, amíg csak fakarddal hadonászik.
magyarbakancs
"@Shikari: Orbán csúnyán szopatja őket. Ezek meg hörögnek, mert tudják a választásokon sokat buknak. Vége a libsi rémuralomnak!
Remélem mindet börtönbe zárják, de itthon is!

Orbánnal és az igazsággal nem bírtak el a libsik!"

Aggódom az állapotodért.
Nessy
@magyarbakancs: Nincs baj az elmeállapotával. Csak arra vigyáz, hogy a tények ne zavarják a politikai tisztánlátását.
magyarbakancs
@Nessy: "Nincs baj az elmeállapotával. Csak arra vigyáz, hogy a tények ne zavarják a politikai tisztánlátását."
Ez maga az ELME BAJ AMIT TE ÍRTÁL.
Nem nálad nála.
Eladott Ország
Minket nem lehet felfüggeszteni, azért fogtok lógni, az rövidebb ideig tart!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/vers-5.jpg
magyarbakancs
@Eladott Ország: Humánosságod oly meg indító.
magyarbakancs
@Eladott Ország: Nálad ki szerepel az első helyen a váró listádon?
Aki Én
@Shikari: @Pegero: 190 : 3 Melyik olvasatban tűnik ez nektek boldogítónak?
Az, hogy ti nem értitek ennek jelentőséget, hogy bekajáljátok gazdátok győzelmi álörömét, egy dolog, de ez attól egy szégyenletesen nagy és sokatmondó vereség :) Mint a Sargentini jelentés szavazása. Nem is, annál sokkal nagyobb :)
Félreérthetetlenül kifejeződött az orbánnal szembeni utálat.
Ez kb olyan, mint mikor a ringben a vesztésre álló fél a kiütés előtti pillanatban eldobja magát, mondván, így nem tudják kiütni.
A legviccesebb az, hogy idejöttök és teljes bedobással próbáljátok meggyőzni a butaságról a többséget.
Ezt komolyan gondoljátok? Ti még a fidesznek is csak ártani tudtok, mert az qrvaisten, hogy ilyen kretének közé senki nem akar tartozni. Ha ez a fidesz tábor, akkor attól menekül minden épeszű ember. Ti még a fidesznek is vállalhatatlanok vagytok.
Két ilyen agyament faszt, baszki...
Aki Én
@Shikari: orulunkvincent.blog.hu/

,,A Mandiner először lehozta, hogy felfüggesztette a FIDESZ-t a Néppárt. Majd az "Origo: Nem zárják ki és nem függesztik fel a FIDESZ-t" hírt rakták ki. Eredetileg még ebben a szövegben is ott volt Daul twittere, amiből világos, hogy felfüggesztik a FIDESZ-t. Aztán ezt is töröltették. Az egész világ arról ír, hogy a FIDESZ-t felfüggesztették de a rezsimportál a retardált olvasóit próbálja abban a hitben tartani, hogy ez nem történt meg. Most már személyesen Orbán Viktor közli a retardált szavazóival, hogy nem lehet felfüggeszteni a FIDESZ-t. A 190:3-as szavazásról egy szó sincs. Mégegyszer, Rajcsányi Gellért nem hajlandó közölni, hogy volt egy szavazás, amelyen 190:3 arányban döntöttek a FIDESZ felfüggesztésről. Ezt a hírt törölték a világtörténelemből."

Ami biztos, hogy kifejeződött a veletek szembeni európai közutálat. Hát hogyan tudnák ezt világosabban közölni, hogy még te is megértsd, hmm? :):):)
A hazug tolvajokat sehol nem kedvelik a világon.
human
Én meg a közrádiót hallgattam. A szokásos "Ez a fidesz győzelme." hülyeség mellett azért kicsit jobban körvonalazódik, hogy itt valójában már mindenki a fidesz kizárására készül. Orbán azért állított fel a néppárti bölcsek testületével szemben egy magyar testületet, hogy azok mondják ki a kilépést a néppártiak előtt. Ez itt már a végjáték csak az EP választások miatt kicsit későbbre kell tenni a lezárását.
Sámannus
Off
No fostosok Gázmezőket találtak Európa déli részén. A muszkák tolhatják az agyukat Szibériából, ha nekünk itt van a kertek alatt a földgáz.
A pohos gázüzletének annyi lesz.
Eladott Ország
"pénzért mindent:szopok,nyalok,gombot varrok" (Hofi)
kereső
@RonaGyuri: ..."hanem azt, hogy menj a picsába"...:))))
kokopelli
@desiro: Biztos láttad már a "Fekete Lovag" párbaját amikor kezek és lábak nélkül
is csak pofázott,mert az ellenfél be akarta fejezni a mészárlást!! M.o. fekete lovagja
akár zsebretett kézzel elintézi a..."mit is"? ..hát a ßop@scht! (;-))))))))
csipetke
@Shikari: 7:57 Szopatja őket orbán?Fehéren-feketén ott áll a közleményekben,hogy a fideszt felfüggesztették,ergo,orbán került a farok cumi részére.Most irtó szórakoztató nézni-hallgatni,hogy milyen görcsösen próbálják magyarázni a szar bizonyítványukat,de ugye,van,amit meg lehet magyarázni,de ezt már nem.
Aki Én
@Shikari: nem érzed mennyire szánalmas amit itt előadsz?
nemfideszes
@Shikari: Fidesz barma, a csutiékat így is, úgy is felfüggesztették volna, csak előre menekült a patkány, mintha ők kérték volna... Hogy ezt a retorikát beszopod, azon persze senki nem csodálkozik. De mi a helyzet ezzel:
Gulyás Gergely: "A Fidesz azonnal kilép a Néppártból, ha felfüggesztik"... A felfüggesztés megtörtént...
nemfideszes
@Shikari: Ha már idézel akkor legalább pontosan. Ami az idézetedből lemaradt:
"A Fidesznek nincsenek ezután tagpárti jogai. A Fidesznek nincs ezután joga szavazni a párt ülésein, és nincs ezután joga jelölteket javasolni a posztokra. A Fidesz ezután nem lesz jelen az EPP bármely találkozóján. A tagságot fel fogják függeszteni. A döntés azonnal hatályba lép. Az eljárás a korábbi tapasztalatainkon alapul."

Szóval mikor is lép ki a fityesz a Néppártból? Ki itt a hazudozó?!
Amúgy 190-en a felfüggesztés mellett szavaztak, és csak 3-an ellene... na persze hogy ez mit is jelenet annak a megértéshez már nem elég csak olvasni tudni, a gondolkodás képességére is szükség lenne, ami ugye fidióták esetében eleve kizárt.
qxy
@Shikari: Van egy vicc és neked át is fordítom Fideszesre.
Orbán megy haza véresen és kérdezik, mi történt?
Ja, semmi kis balhé, de jól el vertem a kalapommal a szemete.
,. De te akkor mitől vagy csupa vér?
,. Mert én csak egyet kaptam Igaz a bicikli pumpával , de ha úgy vesszük én győztem.
qxy
@Shikari: már előre meg van a forgatókönyv. Meg is van számolva az összes szavazat. Nem hiszed? Pedig ez így van. De ha gondolod neked, de csak neked el is mondom.
kokopelli
@qxy: mit vitatkoztok? Ő a füstölt marhanyelven kívűl más nyelvet nem ismer,de az elég neki!
Sokáig tartott az is amíg a szlovák billentyűzetét eltette,így várhattok még a többi baromságaira is!
Ő az P.Eszterke,aki mindent tud,de ha nem akkor a saját képére hajlítja azt! Meddő vita,mert az ide-
gennyelvű adók is betegre röhögték magukat!Hazudós kormányfő pofonért megy Brüsszelbe!?"
Kabaré a köbön! (;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
qxy
@Shikari :Feljelentést? Oszt Polt fogja nekem azt mondani hogy igazam van?
Csak úgy meg kérdezném. Te Magyarországon élsz?
Fel jelenteném, én mennék a sittre akkor is ha talicskával vinném a bizonyítékot. Tikteket tényleg nagyon elvakított ez a roma gyerek.
simmering73
Ekkora balfasz szakértők is csak ebben az országban vannak.
nemfideszes
@Shikari: 14:33 Orbán Viktor: "Nem engedhetjük meg a felfüggesztést!"
16:10 Gulyás Gergely: " Felfüggesztés esetén biztos, hogy kilépünk a Néppártból!"
18:20 190-3 arányban a Fideszt felfüggeszti a képviselőtestület.
19:15 Orbán Viktor: "Felfüggesztettük magunkat"
:):):):):):):)
Ne erőlködj hülye gyerek, mert csak még jobban elsüllyedsz a kakiban.
Egyébként ismered azt a kifejezést, hogy "előre menekülni"?
qxy
@nemfideszes: Ez jóóóó.
most már csak az a hír kellene hogy Orbán, menekülés közbe tarkón lőtte saját magát.
Sziszifusz
@Shikari: 06:45
Igen jogállam van, de azt hogy kinek és mihez van joga azt nem demokratikus szabályok szerint, össznemzeti konszenzussal megalkotott szabályok határozzák meg.
Magyarországon 2010 óta, csupán a Fideszes nacsalnyikok érdekében tákolnak törvényeket és jogszabályokat. Bár sokszor még ezeket a törvényeket sem tartják be.
Magyarországon jogállam van, mindenkinek ahhoz van joga amit a vezér engedélyez, így van még a Fideszen belül is.
Ennek a jelenségnek a neve, autokrácia.
Példaképp megkérdezem, hogy mikor határozott a Fidesz párt tagsága arról, hogy "önfelfüggesztéssel" állnak elő a néppárti tagsággal kapcsolatban. Válaszom: SOHA. Ebben is, mint miden más fontos ügyben, Orbán vezér egyszemélyes akarata érvényesült.
A gerinctelen potentátjai és elvakított híve, még a sz...rt is jó étvággyal elfogyasztják, ha az a vezértől származik.
advocat
Azért jó lenne tudni, hogy ki függesztett fel kit? Mert azért nem mindegy! Szerintem.
tulipan
@durbincs: : Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddal ? te Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad a szád megyek WC-re..
tulipan
@advocat: Ezek a németek, megtették ennek a nagyseggűnek azt a szívességet, hogy úgy érezhesse, mintha Ő "tette" volna, utána viszont, "elég" jelentős többséggel,megalázóan jóváhagyták!! :)))))))))
advocat
Ez a bevándorláspárti dolog nem kezd ciki lenni? Mert csak erről szól a beszéd. Akárki mondja. Persze ez van kiadva. És a havi bérük megfelelő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.