Mintha egész más szavazásról írnának: visszavert támadás, jó döntések, kompromisszum - így "tájékoztatja" olvasóit a kormányközeli sajtó a szerdai EPP-szavazásról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
@arcmás: 63%-nál az Orbán Ficktor a hibás a felfüggesztésért! közel 2/3 ! (;-))))))))))
namihami
""Arcvonalaink tervszerű kiigazítása mellett tervszerű és rugalmas elszakadást hajtottunk végre.""--Orbán Viktor.
kereső
@namihami: ezt mondta hitler is Sztálingrád után!
relatív
Ez a banda minden hatalmas kudarcát győzelemként magyarázgatja minden esetben.

A magatartása, hozzá nem értésből fakadó téves politizálása, a magyar népnek hátrányos törvénykezése miatti ' intőjét ' IS nagy handabandázások kíséretében mint saját sikerét akarja a néppel megetetni.

A felfüggesztés - mely lényegében a politikai kizárását jelenti a nagy többséggel meghozott döntés értelmében - csak a feltételekként meghatározottak teljesítése esetén oldható fel a későbbiekben, és csak azután vehet részt az EP döntéseiben !
A feltételek a rossz törvényeinek-, döntéseinek kijavítására vonatkoznak, hazánkban !
RonaGyuri
Mi lesz veled/veletek emberke?

a kérdést a mindig (agy)bájos Titanilla lelkendezése implikálta

A derék M1 ma reggeli műsorában többször lejátszottak - vagy csak bejátszották egy-egy részletét nem tudom – két tegnapi filmecskét. Természetesen a sajtótájékoztatót és a csatorna adu-ásza a mindent jól tudó alkotmány-jogász fejtegetését. A derék ifj. átszellemült arccal értekezett az EPP pártocskáiról, akik Orbánék kizárást követelték, meglebegtetve, hogy kilépnek, ha Orbánnak nem teszik ki szűrét. A műsorvezető tőle szokatlanul izgatottan közbekottyantott: és, és olyan párt is van, akik azt mondták ha Orbánnak távoznia kell, ők is kilépnek!
Felveti a kérdést, hogy mi lesz Tömjény Sónyiékkal? =))
papa.49
A képen látható ,,BÁVATAG VARNYÚ,, nem erről mesél a pofázmánya itt szopni csak ti fogtok fütyisz EZERREL, az ÚJ IDŐK ELKEZDŐDTEK !!!
Nessy
Azért Karinthy diákja szellemesebben "magyarázta a bizonyítványát"!
namihami
@Nessy: Távol álljon tőlem, hogy piszkáljalak, de egy Karinthyt egy orbánhoz?
Bár Jézust se a humoráért szeretjük.
papa.49
@Aki Én: Még ,,akasztott ember,, nem volt de remélem még LESZ !!!
Aki Én
@papa.49: ...most már legalább felfüggesztett. Kezdetnek nem rossz.
papa.49
@Aki Én: Csak ne álljunk meg ,,félúton,, ))))))))))))))))))
csipetke
A kormányközeli sajtó cikkein csak sírni,vagy röhögni lehet,esetleg sírva röhögni.Ha nem lenne az emberek (szerencsére) nagyrészének internet,akkor talán benyalnánk a magyarázatokat,de Brüsszelből pillanatok alatt jött a cáfolat orbán hazugságaira.Miután orbán már olyannyiszor hazudott az emberek képébe,nyilván már azt se hisszük el,amit kérdez.Azt viszont még nem tapasztaltuk,hogy Weber hazudott volna,így egyértelmű,kinek hisz az ember.Ez baromi nagy szégyen a fidesznek,köszönhetik a megalomán,hataloméhes vezírüknek.
Aki Én
@csipetke: Ha nem lenne internet, csak használná az ember a fejét, akkor sem hinné el ezt a sok szart. Kettős beszéd, magukat cáfolják, logikátlan... Meg hát nem lehet, hogy ,,a mindenki" megy szembe a forgalommal.
Semmi más csak az, hogy ha valaki magát felakarja függeszteni, akkor minek megy oda, minek a szervezett szavazás...? Akkor ezt megteszi még ezek előtt, nem a szavazás csúfos veresége után.
Ez olyan mint a minden idők legnagyobbat bukott népszavazása, amit 98 %-os, példátlan sikernek kommunikáltak.
Ha a vizsgám érvénytelen mert a feladatsor felét sem teljesítem, akkor nem hivatkozom arra, hogy az egy jó válaszom viszont 100%-os, vagyis sikeres.
Ezt csak az ostoba, gondolkodni képtelen emberek kajálják meg. A Shikari féle félkegyelműek, akik még arra is fordítanak energiát, hogy megmagyarázzák másoknak.
csipetke
@Aki Én: 10:16 Persze,igazad van,én csak arra gondoltam a nettel,hogy pillanatok alatt jön a cáfolat,nem úgy,mint régen,hogy az esemény után 2-3 nappal jutottunk hozzá infóhoz az írott sajtóból.A gond az,hogy a fidesz-birkák nem is gondolkodnak el a dolgokon,mert csak az M1-et,vagy a tv2-t nézik,vagy a Kossuth rádiót hallgatják,vagyis orbán mocsármédiáját,és csont nélkül benyalnak mindent,amit ott hallanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.