A Duna Televízió március 31-től új műsorral, a Családi körrel várja a nézőket, akik műsorvezetőként Rókusfalvy Pállal és lányával, Rókusfalvy Lilivel találkozhatnak majd vasárnap esténként 21 órától.

Feléleszti a közmédia Kádárék kedvenc népnevelő műsorát

A Duna Televízió új műsora az 1974-től 1994-ig a Magyar Televízión futó, azonos című Családi kört idézi meg – közölte az MTI-vel csütörtökön a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Mint kiemelték, Rókusfalvy Pál a műsorban több év után, ráadásul lányával együtt tér vissza a képernyőre.

"Nagyon élvezzük a közös munkát. Nekem még egy kicsit szokatlan, egyrészt, hogy Lilivel dolgozom együtt, másrészt, hogy húsz év után újra tévézem. A téma örök. Fontos, hogy a családdal foglalkozzunk: meghatározza a mindennapjainkat ez a kis közösség, ahova hazamegyünk és amiért dolgozunk. Úgy gondolom, hogy nagyon jó, hogy a Családi kört egy apa-lánya páros vezeti, hitelessé teszi a műsort, hiszen a saját bőrünkön éljük meg a felmerülő témákat, és így közvetlen tapasztalattal tudjuk vezetni, moderálni a műsort"

- idézi a közlemény Rókusfalvy Pált.

Rókusfalvy Lili szerint nagyon jók és érdekesek lesznek a műsor témái, alkalmazkodva ahhoz, "amit 2019 diktál", amikkel minden család találkozik valamilyen úton-módon.

"Örülök neki, hogy apuval közösen vezethetjük ezt a műsort. Sok időt töltünk együtt a magánéletünkben, és bár a munkáink eddig nem nagyon fonódtak össze, mindig fontos volt számomra az ő szakmai véleménye. Jó érzés, hogy lát munka közben. A témák, amikről beszélgetünk, minket is érintenek. Sok dologban nem értünk egyet, de szerintem ez így van jól, hiszen két külön generáció vagyunk: én tudom képviselni a fiatal anyát, apa pedig az idősebb édesapát és nagyszülőt"

- közölte Rókusfalvy Lili, akit az M2 Petőfi TV műsorvezetőjeként ismerhettek meg a nézők.

A Családi körben több kisfilmmel, történettel készülnek az alkotók, illetve a stúdióbeszélgetések során a szakértő pszichológuson kívül ismert emberek is megszólalnak majd az adásokban.

A műsorvezetők a meghívott vendégekkel olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy

mit jelent számunkra a család? Hogyan óvjuk meg belső körünket és miként tehetjük azt újra meg újra hátországgá? Mi történik akkor, ha éppen ez a közeg sérül?

A március 31-i első adás a családban lévő digitális eszközök körül forog majd.

Nagyvilág - 2019. July 23., 19:19
A britek nem örülnek Boris Johnsonnak
Nagyvilág - 2019. July 23., 21:08
Trump büntetővámokkal zsarolja Guatemalát

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@papa.49: az, pláne a fidesznyik Rókusfalvy párossal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: az, pláne a fidesznyik Rókusfalvy párossal.
desiro
1 újabb családi vállalkozás, kik ezek?
papa.49
@desiro: Kettőt találhatsz de szerintem egyből is ráhibázol NER LOVAGOK, akik eladták magukat a pillanatnyi hatalomnak !!!
Commenter
@papa.49: ez a Rókusfalvy egyébként borászkodott, a régi köztévében pedig az egyik legellenszenvesebb műsorvezető volt.
Sámannus
Lesz még Miska bácsi levelesládája is.
És jön majd a butirka is.
Lepényleső
Saját kútfejből ugyan mi másra is tellene? A fydes is csak a fiókok aljáról előkerült cetlikből maszatol (hacsak maszatolna),úgy hiszik újabb negyven évet nekik ez szavatol?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok