Bölcsek tanácsa vizsgálja a magyarországi jogállamiság helyzetét, a vizsgálat idejére felfüggesztik a Fidesz néppárti tagságát. – eddig a hír, ezt követően jöhetnek a kérdéseink: 1. Vizsgálni kell azt, hogy tele volt-e Magyarország a kormány/Fidesz EU-Soros-Junker-Brüsszel- ellenes plakátjaival? 2. Vizsgálni kell azt, hogy a választásokhoz közeledve enyhén lejt a pálya azáltal,...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: A fideszt nem leverték, hanem önként nekirohant a falnak.
Marha...
Komolyan bízol abban, hogy itt erre vevőt találsz? Ettől még viccesebb az egész.
@Rockxy: Ma is lényeglátó vagy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Olginak a jelenlegi frizurájára lennék kíváncsi.
Régebben oan jófésűt vót!
Aki Én
@Shikari: A fideszt nem leverték, hanem önként nekirohant a falnak.
Marha...
Komolyan bízol abban, hogy itt erre vevőt találsz? Ettől még viccesebb az egész.
@Rockxy: Ma is lényeglátó vagy...
picike1
Mi fáj gyere mesélj akció ! ja megöregedtél Olgika az bizony igaz !!!
csipetke
@Shikari: 13:33 Annyira mulatságos,és teljesen felesleges,ahogy itt téped a billentyűzeted.Mi itt mindannyian jók vagyunk szövegértésből,és első olvasatra is felfogtuk,hogy FELFÜGGESZTETTÉK A FIDESZT. És nem ők függesztették fel a tagságot.Hja, veszíteni tudni kell,de úgy látszik,sem orbán,sem a többi fidesz-fan nem tudja megemészteni a sallert.így jártatok...
csipetke
@Shikari: 14:00 Ha valamiben nem vagyok biztos,többnyire utánanézek,mielőtt írok.Tedd ezt te is.Ezekszerint az egész nyugati sajtó is hazudik,egytől egyig?Mindenhol kizárólag azt olvasni,hogy felfüggesztették a fidesz tagságát,és az,hogy orbán mit hazudik a birkáinak,miszerint önként ők függesztették fel saját magukat,és a birkák csont nélkül benyalják,az már az ő szoc.problémájuk.Ne válaszolj,ezt a csontot már lerágtuk.
justhpeter
@Shikari: Már csak egyet nem értek. Jó lenne, ha kisegítenél ebben, mert ez nekem magas.
Ha én bemegyek a Néppártba és a három órás vita alatt sem tudom meggyőzni a partnereimet arról, hogy én vagyok Európa és a kereszténység védőszentje, majd bejelentem, hogy önként és dalolva felfüggesztem magam, akkor minek kell szavazás ?
Márpedig szavaztak és a fideSS politikai KO-val padlót fogott (vagy ahogy felétek mondják 2:190-re győztetek)
Venném a bátorságot ahhoz, hogy kijelentsem, Magyarország cézárja és imperátora megint hazudott egy hatalmasat, hogy az 1 bites hívei nehogy kiröhögjék. Mert bizony már ott tart a vezér, hogy mi, akik nem vagyunk sem hívei sem kedvencei, bizony már csak szánakozunk rajta.
És még valami könnyen megjegyezhetőt és fontosat: tegnap nem az országgal, hanem O1G-vel törölték fel a padlót.
Eladott Ország
Viktor és a bölcsek tanácsa.
uploads.disquscdn.com/images/770f333b8b82d78cb9163a036decff4dafb11b1a4ad6c8fac9531239ff576395.jpg?w=600&h=400
Március 20. a boldogság napja. uploads.disquscdn.com/images/32349919c725f0cf640594b0319e3c398c0d6b0da5afef15cd3f499d4a99d3f4.jpg?w=600&h=420
Persze, mert nem mernek szembenézni azzal a ténnyel, és kimondani, hogy Orbán 20 éve az orránál fogva vezeti az egész nyugati világ magát kereszténydemokratának nevező halmazát. Könnyebb úgy tenni, és azzal áltatni magukat, mintha Orbán egy olyan politikus lenne, aki közéjük tartozik, csak néha botlik egyet, és letér a kikövezett útról, de majd ők szépen visszaterelik az eltévelyedett gyermeket a helyes útra.Qrva anyátokat, szarházi "konzervatív értékrendű" tetvek! Tökéletesen világos most már minden értelmes európai polgár számára, hogy nem szabad rátok szavazni. Egyetlen országban sem. A néppárti tagpártok ócska ribancok gyűjtőhelyei, akik a hatalomért az anyjukat is eladják, illetve nyugodt lélekkel kvaterkázgatnak fasiszta bűnözőkkel. Ezek a "néppárti értékek". Nem kell semmi mással kampányolni, csak Orbán vigyorgó pofájával, meg egy felirattal: "a néppárt védelme alatt álló, fasiszta bűnöző". A mandátumaitok egyharmadát fogjátok elbukni emiatt a mocsok bűnöző politikai prostituált miatt!
kokopelli
@Eladott Ország: Az összes nem magyar újság,hírcsatorna A "Felfüggsztés"-ről szól!
Nincs min vitatkozni!190-003 az nem telefonszám,hanem a ßoptatók és a ßopók aránya! (;-)))
A konzervatív értékrend az nem az Fidesz értékrendje! Konzervatív felfogás az a régi értékeke-
ken nyugvó világnézet! Lehet,hogy vaskalaposnak tűnik,de az igazi az nem agresszív!
Nessy
Hát, ha már kolostorba költözött O.V. legalább gyakorolhatja uniós témákban a silentiumot.
Egyébként Weber legalább olyan jellemtelenül "páva táncol", mint O.V.
Azért az a190:003 arány elég beszédes. De legyen mindenkinek a hite szerint "hatalmas győzelem", vagy "megérdemelt szankció".
csipetke
Teljesen mindegy,ki hogyan magyarázza,a lényeg az,hogy a fideszt kirámolták a küszöbön kívülre.Ennyi.
Ha a fidesz saját magát függesztette volna fel,nem kellett volna a szavazás,aminek az eredménye magáért beszél.
verőce21
Jellemző, hogy itt a lipsifórumon minden hírt saját elbutításuk hatékonyságának érdekében értelmeznek a kommentelők. A tények itt semmit nem számítanak.
Még az angol lapok is azt írják, hogy a Fidesz felajánlotta, hogy felfüggeszti Néppárti tagságát a "vizsgálatok" idejére, ebben megegyeztek a Néppárt vezetésével. Ezt az egyezséget szavaztatták meg a tagsággal!

A Néppárt sohasem kezdeményezte volna önmagától a felfüggesztést, pláne a kizárást. Csak a háromtagú bizottság felállítását akarták.
De így, hogy a Fidesz felajánlotta, hogy a vizsgálat idejére felfüggeszti tagságát, együtt szavaztatták meg a javaslatokat. Nem volt kétséges, hogy elfogadják a "vizsgálóbizottságot", hiszen egy áthidaló kompromisszumos javaslat volt mindkét fél részéről.
Persze ezt lehet jól kommunikálni féloldalasan, féligazságként, hogy "felfüggesztette" a tagság elsöprő arányú szavazással a Fidesz néppárti tagságát. Pedig tudja minden gondolkodó ember, hogy nem erről van szó. Legalábbis az értelmesebbje.
Hiszen ott a szavazók között háromnál több fideszpárti volt. Ha másképp teszik fel a kérdést nyilvánvaló, hogy nem egyhangú a szavazási eredmény.
csipetke
@Shikari: 15:32 Még ez az utolsó mondat neked,olvasd el itt a propin a friss cikket,amiben Weber cáfolja orbán állítását.
A címe:-Weber: a Néppárt függesztette fel a fidesz tagságát. Ennyi
csipetke
@Shikari: 17:38 Miután Weber szava a meghatározó ez esetben,orbánét csak a beetetett birkák veszik figyelembe.
csipetke
@Shikari: Felesleges elolvasnom,tudom,mi áll benne.Weber pont azért cáfolt,mert olvasta orbán kijelentéseit,és érdekes módon csak orbán gondolja úgy,hogy kölcsönös megállapodás volt,a néppárt többi tagja viszont nem.Már ne válaszolj,ez a csont is le van rágva
Eladott Ország
@kokopelli: tegnap, 15:17; Tegnap az EB selejtezőn 2:0-ra, megvertek minket fociban a szlovákok , de ez nem igaz, mert mi döntöttünk úgy, hogy kikapjunk. Az Európai Néppárt (EPP) közgyűlése 190 igen, 3 nem szavazattal, óriási többséggel megszavazta , hogy kívül tágasabb a fidesznek. WEBER: A FIDESZNEK NEM LESZ BELESZÓLÁSA A NÉPPÁRT JÖVŐJÉNEK AZ ALAKÍTÁSÁBA. Nem vehet részt a közgyűléseken sem.
csipetke
@Shikari: 6:05 Nem Weber szavazott 190:3 arányban a fidesz ellen.Sőt,ha a számokat megnézed,még a fideszes és a kdnp-s tagok is a fidesz ellen szavaztak.Hááát,ezt már ne magyarázd tovább,mert ebben az esetben már az is gáz.
kereső
Nekem is van egy fontos kérdésem.Akkor most a kdnp nincs is?A fidesz-kdnp-nek vollt közös!!!listája 2014-ben az EP választásra. Valamennyi fideszes képviselő az EP-ben fidesz-kdnp politikusként szerepel.Akkor a felfüggesztésre hogyan mondhatják,hogy nem vonatkozik a kdnp-re. A kdnp-nek külön képviselőcsoportja van a néppártban?,úgy mint itthon a parlamentben külön frakciója? Hány tagja van a kdnp-s képviselőcsoportnak?
Ja, ezek nem valódi kérdések, hanem csak mint az egyszeri nyulacska-reszelgetem a körmeimet,és közben hülyeségeken gondolkodom.
Yoda69
Olganak mint mindig most is igaza van. Annyit fuznek hozza, hogy szerintem tudatosan mentek inkabb felfuggesztesre es nem azonnali kizarasra. Megpedig ezert, hogy az EP valasztasokig a fideSS mar ne tudjon mas szelsobb-naci partokkal egyeszseget kotni. Ugyanis amig tagja a Neppartnak addig ezt nem teheti. Persze ha onkent kilepne, mint ahogy ezt belengettek, akkor megteheti, de nem fognak kilepni, mert felnek a szavazat vesztestol. A bolcsek tanacsa pedig az EP valasztas utan majd szepen meghozza donteset, es a fideSS repul a Neppartbol. Szerintem ennyi a tortenet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.