Ilyenkor, "tavaszvíz" idején, túl a március 15-i megemlékezés-tüntetés dandárján indul minden évben Budapesten a lomtalanítási szezon. Kerületenként más hétvégén teszik ki az utcára a helyiek, amire már nincs szükségük. Van, aki hobbiból kolbászol a "kincsek" között és próbál az igazira rátalálni, ám a nagy többségnek fontos bevételi forrást jelent az újrahasznosításuk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ok. Akkor minden házhoz álljon oda lomtalanító autó, és egyből pakolják fel a nem kellő tárgyakat. Akkor talán nem lennének az erdőszélek, a panelek közti parkok év közben is tele a lakás felújítás bontási törmelékével, a megunt bútordarabokkal, gumiabroncsokkal, és egyéb kacattal.
CsipkeRózsa
Amit kidobnak a lakók, többnyire ócska holmi, akinek pedig szüksége van rá, vigye el, hasznosabb, mint hogy a lomtalanító autó ledarálja.

Azért az adóztatása túlzás volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.