Önkéntesen döntöttünk arról, hogy az európai parlamenti választásokig hátralévő időszakban felfüggesztjük a kapcsolatainkat az Európai Néppárttal – mondta Novák Katalin, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke.

Novák: a Fidesz függesztette fel néppárti tagságát

Novák Katalin szerint a Herman Van Rompuy, az Európai Tanács korábbi elnöke által vezetett úgynevezett bölcsek tanácsa – amely igyekszik tényszerűen megismerni a magyar döntések hátterét, és értékelést készít – esélyt ad arra, hogy nagy tapasztalattal rendelkező, komoly politikusok "hitelesebben értékeljék a Fidesznek a tevékenységét, illetve Magyarország helyzetét".

A Fidesz alelenöke emlékeztetett arra, hogy az ő vezetésével magyar részről is feláll egy "bölcsek tanácsa", amelynek tagjai Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára és Szájer József, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője. A testület rendszeresen egyeztetni fog a néppárttal és segíteni fogja "tisztánlátásukat", valamint a magyar képviselők felmérik, hogy "hogyan alakul Európa a választások után , illetve milyen lehetőségeink lesznek arra, hogy a lehető leghatékonyabban képviseljük a magyar emberek érdekeit" – mondta a Fidesz alelnöke.

Novák Katalin szerint az Európai Néppárt szerdai ülésén "13 pici néppárti tagpárt" megtámadta a Fideszt és a kizárását követelte.

"Azt tapasztaltuk, hogy a Néppártban már vannak olyanok, akik egészen eltávolodtak a kereszténydemokrata értékektől, nem Európa biztonságáról és a keresztény kultúra megőrzésének fontosságáról beszéltek, hanem sokkal inkább baloldalra tolódó értékeket közvetítettek és ezeket próbálták rajtunk számon kérni." 

"Mi azért dolgozunk, hogy Európa a jövőben is egy biztonságos hely legyen, ahol a keresztény értékek a jövőben is értékek maradnak és ezeket tiszteletben tartjuk, megőrizzük" – mondta.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
De minek függesztettétek fel te luvnya? Meghülyültetek? Vagy már annyit loptatok, hogy elég volt a népből mint pártból?

Nem lehet, hogy ki akartak rúgni benneteket hazudós szar gecik? Hogy rohadnátok meg az örökös végtelenített hazudozásaitokkal, vonóval.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A király és a lovag összecsap. A tusakodásban a király először a lovag bal kezét vágja le, de az, karcolásnak nevezve sérülést, folytatja a harcot. Ezután Artúr levágja a lovag másik kezét, de az nem törődik a sebbel, és rugdosni kezdi a királyt, majd gyávának nevezi őt. Artúr lecsapja ellenfele jobb lábát is, majd mivel az nem adja fel a küzdelmet, a balt is. A torzó ekkor azt mondja a királynak: „Jó, kiegyezek veled döntetlenben.” Amikor a király nem válaszol neki, és szolgájával elmegy, a Fekete Lovag dühösen kiabál, gyávának nevezi, és azzal fenyegeti, hogy mindkét lábát tőből leharapja.
www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0
kolnidre
Úgy éljen a fejed,te mocskos pornográf figura.Anyád nem magyarázta el gyermekkorodban,hogy nem szép ha egy gyerek hazudik?
simmering73
És ezek a sikariféle illiberális agyhalottak tele pofával szopják be ezt a marhaságot.
SystemError
@simmering73: Neked úgy tűnik, hogy elhiszi...:) Annál nagyobb gerinctelen patkány az, csak hazudik, mert ez a feladata...
balos
novák külügy ér agya a nullával felér!
Lepényleső
Pokolban lelnek-e föl kondért akkorát,melyben elfér e hazugság majd,ha éli az ítélet korát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.