Az EP-képviselő Deutsch Tamás az MSZP-s Ujhelyi Istvánnal ült le vitázni, szóba került a Fidesz néppárti felfüggesztése is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Deutsch bárminemű megnyilvánulása érdemtelen a közlésre és a reagálásra...ENNYI

A hülyeségeit hivatalos kormánypropagandaként úgy is megszenvedjük...minek kétszer undorodni...
RonaGyuri
Teljes siker

a párt központi napilapja elmagyarázta

A lap mai vezércikkéből „Pár percen múlt a Fidesz kilépése” megtudhattuk a frankót. Igen az 9iagzság az az, hogy Orbán megsajnálta szegény vergődő EPP-t, pedig már elő is vette a belső zsebéből az odakészített „a tagság megszüntetéséről szóló nyilatkozatát”. De aztán megkegyelmezett nekik, mert reméli, hogy: „a néppárt visszatalál a bevándorlásellenes kereszténydemokrata alapokra.”!
A vezércikk egy másik eszemet vonala, mely a Fidesz fontosságát mantrázza, s közben megállapítja, hogy „13 kicsi, migrációt támogató, baloldallal együtt politizáló tagpárt, 34 képviselői hellyel, rendelkező, főleg északi pártok és néhány Benelux államokbeli párt akarta, hogy a Fideszt azonnali hatállyal kizárják”! =))
Ami lássuk be szemben azzal, hogy ha az egész választást elcsalja is csak 21-et hoznak! =))
Klubtag
Deutsch bárminemű megnyilvánulása érdemtelen a közlésre és a reagálásra...ENNYI

A hülyeségeit hivatalos kormánypropagandaként úgy is megszenvedjük...minek kétszer undorodni...
papa.49
Fürtöske te egyre hülyébb leszel !!!
Pakolhatsz hazafelé, ott már nincs semmi dolgod igaz eddig se csináltál semmit néhány gyereken kívül !!!
csipetke
Dajcstompi Csíkországból...Van ember,aki figyelembeveszi egy szavát is?
görbetükör
Nem érdekel, mit mond Deutsch, nem is nézem a videót. A főcímről jut eszembe, amit tegnap olvasta a Facebookon.Ajánlom mindenkinek, klasszissal jobb és szórakoztatóbb! :D

"Kuss, mi győztünk!

(Szlovákia-Magyarország 2:0. Nagyszombat, Szlovákia. 2019 március 21.)

Hatalmas siker ez a mérkőzés Magyarországnak, sikeresen felfüggesztettük a játékunkat! Természetesen mi kértük a szlovákoktól mindkét gólt, és mi akartuk a vereséget is. Gulácsi kapus teljesítményét külön ki kell emelni, hiszen ő egymaga két gólt kért. Bennünket nem lehet megverni, de még csak döntetlenezni sem, tehát most sem kaptunk ki és nem is volt döntetlen.

Most a gólpártiak súlyos vereséget szenvedtek, mi pedig önként hátrányba helyeztök magunkat. Mi akartuk, hogy a szlovákok győzzenek, de mi is könnyedén megszerezhettük volna a győzelmet, ha nyertünk volna. Összességében megmentettük a futball egységét, mi vagyunk azok, akik védjük annak hagyományait is.

Ezt akartuk, tehát győztünk. Így a meccs végén csak egy kérdés maradt nyitva: vajon járt-e Soros fia Szlovákiában?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.