Két nap, két nem akármilyen -értsd szó szerint- győzelem. Így  élte meg az "elszenvedő" fél a világraszóló sikert, mer minden attól függ, honnan nézzük, pardon kommunikáljuk. Ugye Sporttárs? Nem egyszerű na, buktából sikert kovácsolni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán mint szimbolista??? Lehet talán a maga sajátos módján, de az biztos, hogy - ahogy egy sor más "tulajdonsága" kapcsán elmondható - lövése sincs róla, hogy eszik vagy isszák! =))
kokopelli
@RonaGyuri: az Orbán szintjén kb. ahogy Rejtő Jenő a könyvében írta:
-Mi van a csomagomban? Szimbólán játszom,ami egy hangszer két részből...stb ! (;-)))
papa.49
Ez szarjankónak született, de azóta csak FEJLŐDÖTT !!!
Eladott Ország
Szépségtapasznak elmegy ez az önkéntes önfelkötés, de azért a nagyon elvakult híveken kívül mindenki tisztában van vele, hogy mit jelent. Kulturáltabb kidobóemberek is alkalmazzák ezt a módszert. Megkérdik a delikvenstől hogy távozik önként vagy igényli, hogy kibasszák?
uploads.disquscdn.com/images/80ded6ab6ff30d00ea409679cb57c045b9616dc17f00806bb700b3d4cbe5fac5.jpg?w=600&h=396
i.pinimg.com/originals/fa/cf/38/facf38afcdd7095fcaa3923c96703212.jpg
A mocsármédia sikerjelentései ellenére ez most egy kurvanagy pofáraesés Orbánnak. A legalább két számjegyű IQ-val rendelkező szavazók is megértik, a többinek meg teljesen mindegy. A pávatáncos megöregedett, elgyengült és rosszul lépett. Bár a propagandisták erősen kussolnak a dologról, de azért az idő nem fog megállni és hosszasan toporogni a csúti zseni kedvéért sem. A fidesz meggyengült az Unióban, pozíciót vesztett. Így nem fogja tudni kiharcolni a lehető legtöbb ellopható forrást. Pénz nélkül a jelenlegi maffiahálózat nem tartható fenn. Akik érdekből támogatják a fideszt, azok zabálni akarnak. Amint ez nem lesz lehetséges, elfordulnak. Azok fognak a végsőkig küzdeni, akik olyan szinten belekeveredtek a korrupt geciségekbe, hogy a bukás számukra vagyonelkobzást, nyomozást és börtönt jelent. Nem csak számukra, de családtagjaik számára is. Mostantól már ez a tét. Ezért minden létező mocskos aljasságra fel lehet készülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.