A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerint a Fidesz nyerte meg a néppárti csatát, olyan jó kompromisszum született, amely az Európai Néppártot (EPP) segíti.

Orbán Balázs az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta: az EPP "bevándorláspárti ága" és a Soros György által támogatott baloldali pártok nem tudták kizáratni a Fideszt, így sikerült megőrizni a néppárt egységét.

A Fidesz javaslatát fogadták el végül, amely szerint létrejön a vizsgálóbizottság, a magyar kormánypárt pedig önkéntesen nem gyakorolja tagsági jogait a néppártban – tette hozzá.

A Fidesz még mindig kitart amellett, hogy ők ajánlották fel az EPP-tagságuk felfüggesztését

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

"Egyébként én úgy látom, hogy magyar szempontból az európai parlamenti párttagság az sosem cél – mindegy, hogy ez melyik pártnak a tagságát jelenti –, hanem egy eszköz, amin keresztül a kormánypártok és a kormány Magyarország érdekeit tudja az Európai Parlamentben képviselni" – mondta.

Tehát a vita kimenetele attól függ, hogy Magyarország milyen konstrukcióban tudja hosszú távon az érdekeit képviselni, milyen konstrukcióban tud szövetségeseket találni az európai keresztény értékek védelmére és a migráció megállítására – fűzte hozzá.

Az államtitkár a Kossuth Rádió Jó Reggelt, Magyarország! című műsorában a pénteken a Várkert Bazárban kezdődő migrációs konferenciáról azt közölte, itthon még nem volt és Európában is csak ritkán szerveznek ilyen nagyszabású rendezvényt.

A magyar migrációs politikának van egy "intellektuális, szellemi gravitációs ereje", tehát egy igazodási pont. Azok, akik aggódnak az illegális migráció miatt, akik a határok megvédésére, a nemzetállamok továbbélésére szeretnének fókuszálni – legyenek azok politikusok vagy szakértők –, azok számára Magyarország jó referenciává vált, és őket hívták a konferenciára – tette hozzá.

(MTI)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hazudjatok csak, a kurva anyátokat!!!Kaptok ti még ennél nagyobb pofont is!!!A hazugságotokat lassan már a fityfasz birkák se hiszik el!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Hazudjatok csak, a kurva anyátokat!!!Kaptok ti még ennél nagyobb pofont is!!!A hazugságotokat lassan már a fityfasz birkák se hiszik el!!!
Nessy
Fideszül szólva biztos így van, csak a többiek látták másként!
Már megint mindenki szembe autózik a sztrádán.
Yoda69
Meg ha igaz is lenne, miert lenne az jo a fideSSnek?
magyarbakancs
"Orbán Balázs az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta: az EPP "bevándorláspárti ága" és a Soros György által támogatott baloldali pártok nem tudták kizáratni a Fideszt, így sikerült megőrizni a néppárt egységét."
Keresztény jobb oldali néppártot ,hogy tudja a liberális,baloldal befolyásolni,hogy zárják ki a Fideszt a néppárt soraiból?
Néppárt soraiban ülőknek mondta Orbán hogy hasznos idióták nem.?
magyarbakancs
gondolom volt kép és hang anyag.
hozzák napvilágra és kiderül ki mond igazat.
Csak azért ,hogy tisztán lásuk ki hazudik, a Néppárt,vagy a Fidesz.
Ti kire tippeltek?
Commenter
Mekkora kegyet gyakoroltak a Néppárt felé...
RonaGyuri
@Nessy: mint az egyszeri viccben apasas, aki fordítva megy fel az autópályára; mikor a rádió bemondja, hogy egy örült szembe megy a forgalommal, bosszúsan dörmögi: mit egy egy csomó! =))
Nessy
@magyarbakancs: Úriember biztosra nem fogad! :-))
magyarbakancs
@Nessy: Jó apám bölcs mondása volt" Úrnak születni kell ,paraszt nő mind a gomba"
magyarbakancs
@Shikari: "A Fidesz nyíltan vállalja a nézeteit és nem hazudozik, mint a liberális majmok!"
10 évente ideológiát vált.
Nem hazudik.
Orbán 2 hetente másítja meg a mondani valóját.
Nem hazudik.
Aki Én
@Shikari a bolsi propagandista: Mi van, ma sem kaptad meg a nyugtatót? Nézz körül, mert szerintem titokban filmeznek az ápolóid, és hamarosan fent leszel a világhálón.
Jobbulást Karcsika.
human
Valaki be tudná linkelni a dokumentumot ami a beadványról készült amit megszavaztak szinte 100%-os többséggel és az alapján lett felfüggesztve a fidesz?
Aki Én
Ha ők ajánlották volna, akkor nem kellett volna szavazni. Így jobb, mert kiderült, hogy
190 : 3
ha valakinek, hát a fidesznek jól jött a migráció. A buta szektájukat ezzel etetik, ezzel terelik el a figyelmet az államosított korrupcióról, gyakorlatilag csak erről kommunikálnak.
Ha valaki kritizálja a korrupciót, gazdaságot, eü-t, akkor az migránspárti.
Azon csodálkozom, hogy van még ember, aki kajálja ezt a kettős, hazug, suttyó beszédet.
Hogy erre mi közpénz megy el a lopások mellett, arról nem is beszélve.
Ha csak a propagandára elköltött összeg fele ment volna mondjuk az eü-be, akkor már az is jobb állapotban lenne.
Szóval nem csupán tolvajok, hanem dilettáns, aljas, hazaáruló tolvajok.
Peller Anikó
@magyarbakancs: 9:44, Semmi kétség, ők (= a geci) ajánlották fel a tagságuk felfüggesztését.

Nem ez a hazugság benne, hanem az, hogy már más lehetőségük nem volt, a mondat másik fele hiányzik:

azért ajánlottuk fel az utolsó pillanatban a tagságunk felfüggesztését, hogy ne mossák fel velünk a padlót, ne rúgjanak ki két lábbal, mert szar lopós hazudozós gecik vagyunk és eltapossuk Magyarországon a demokráciát.

Ezért ajánlottuk fel a felfüggesztést mint kibúvót és így kaptunk néhány hét haladékot.
menekült
@human: Ebben egyébként feketén-fehéren benne van:
"Az EPP elnöksége és a FIDESZ együttesen egyetértenek abban, hogy a FIDESZ felfüggeszti tagságát az EPP-ben, amíg az értékelési bizottság jelentése elkészül."

Ez nekem azt jelenti, hogy mivel az EPP 190/3 arányban megszavazta a Fidesz felfüggesztését, ezért ezt a Fidesz elfogadta. Hát ha valami, akkor ez egy oltári nagy pofon és pofáraesés, nemhogy óriási győzelem. :DDD
kereső
Orbán azt mutatja a képen, hogy "ilyen kicsik lettünk"!?
papa.49
@kereső: Megelőztél ! Kicsik lettek de kicsik is voltak a 14 képviselőjükkel a 213 között, az kb. 5 % arány !!!
A ,,becsületük,, NEM SÉRÜLT, MERT SOHA NEM IS VOLT NEKIK,, csak HAZUDOZNI TUDNAK, SEMMI EGYEBET !!!
Eladott Ország
Képesek saját magukat felfüggeszteni. Ez ám az öntudat + a világnézet. Csak gratulálni tudok, de ez részsiker volt. Tovább kell menni a lenini úton, hasznos idióták.
uploads.disquscdn.com/images/8e3e877c82787d60a728bd055186a5d68523c9f1a0f0dba4999b8fe9adb483d2.jpg?w=600&h=339
uploads.disquscdn.com/images/183984d7a027221c6e276349de3b45a50cd5a96501cf56d9574941190ac01222.jpg?w=600&h=486
Graz közelebb van Brüsszelhez, mint gondolnánk...
kereső
@papa.49: én nem létszámra értettem- hanem az "arcukra"- mert az nagy volt/van! Bár azt mondja az irás, akinek az arca nagyobb,mint a tudása, az nem egyéb ,csak egy vásári csörgősipkás bohóc.
RonaGyuri
@menekült: sőt nem csak a megállapodás szövege miatt tanulságos ez a portál, mivel figyelmesen beleolvasva azt is tapasztalhatja az olvasó, hogy Orbán Kohl kapcsán is hazudik! =))
papa.49
@RonaGyuri: Szerinted mondott valaha is igazat, SZERINTEM NEM, SOHA NEM MONDOTT IGAZAT !!!
nevemnick
Ma a boltban:
- Viktorka jól megaszonta a brüsszelesnek.
- Fognak azok még könyörögni neki, hogy maradjanak még..
Az öregasszony közben lepakolja a vásárolt cuccot a pénztárnál. A pénztáros csipogtat, mondja a végeredményt...
- Mi a büdös franc kerül ennyibe??? Többet nem jövök ide... itt minden nagyon drága!
A pénztáros az orra alatt: - Szóljon Viktorkának...
(Helyszín: Pénisz Market)
csak úgy....
néppárt- fidesz 190:3
szlovákia -magyarország 2 :0
...és közben dübörög az ország!
Aki Én
@Shikari: ,,A Fidesz nyíltan vállalja a nézeteit és nem hazudozik"

Annyira nyíltan, hogy annál nyíltabb már nem is lehetne. Ma ezt a nézeteit, holnap azt a nézeteit. Persze, persze nem hazudik, hiszen ez a nézet ma van, az pedig tegnap volt. Ezt hívják kereszténydemokráciákban igazmondásnak, hitelességnek, őszinteségnek. Aki tagadja, az csal.
Még nem szédültél bele a nagy nézetkövetésbe? Tulajdonképpen igazad van, hiszen ki lehetne tapasztaltabb nézet vállalásban, mint a nemzeti-beteg.

Csak egy kis szelete a nézetgyűjteménynek.

www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y
desiro
A Néppárt elküldte őket a picsóba viktorka meg aláírta dokumentumot.
menekült
@RonaGyuri: Mit hazudott Kohl kapcsán?

A csikarifélék pedig elgondolkodhatnak ennek a megállapodásnak a szövegén. Amiben ugye az van, hogy "egyetértenek abban, hogy a Fidesz felfüggeszti tagságát". A szavazás eredménye és egyáltalán a ténye ennek ellentmondani látszik, mivel nem a Fidesz szavaztatta meg az EPP-t, hogy ugyan függesszék már fel.
Namost ha a Fidesz is egyetért meg a Néppárt is egyetért hogy a Fidesz függeszti fel a tagságát (!?), akkor tehát abban is egyetért a Fidesz, hogy
- felfüggeszti az EPP párttagsággal járó jogait
- nem lesz jelen az EPP ülésein
- nem lesz szavazati joga a pártok ülésein
- nem lesz joga pályázati javaslatok benyújtására
amíg az értékelő bizottság be nem mutatja a jelentését.
Vagyis egészen addig a Fidesz nem képviselheti az únióban sem a saját, sem Magyarország érdekeit. Nem is tudom, melyiket sajnáljam jobban: a saját érdekei nem érdekelnek, Magyarországét pedig eddig is a sajátja mögé helyezte.
RonaGyuri
@menekült: sokat, kezdve attól, hogy Kohl lett volna az EPP atyja
1magyar
Nem tudom mit szarakodik a fidesz ezekkel? Hagyni a francba és ha nem megfelelően tartják be az uniós szerződéseket, ki kell lépni.
Hexit.
Yoda69
@1magyar: En is azt mondom, ha mar kimondta O1G es G1G hogy ha felfuggesztik oket, akkor kilepnek a Neppartbol, akkor lepjenek ki. Legalabb most az egyszer tartsak amit igertek.
De nem fognak mert gyava naci szarok.
patyuka
Teljesen mindegy, hogy mit állítanak a regnálók! Mert hányan vannak ők, a vezérükre valódi hatással bírók? Nem sokan! Azaz az igazi erőt a mamelukjaik meg azok birkacsicskái adják ennek az eszement hatalomnak...
Egyiküket sem érdekli a töbségi akarat: csakhogy az előbbiek ráadásul számunkra szinte megközelíthetetlenek, így szinte teörvényszerű a 'kutyaugatásnemhallikazégig-féle effektus; az utóbbiak viszont többnyire közöttünk él, ismerjük őket...
Vajon ezeknek a szolgalelkeknek a mindennapjaikban meg kell-e tapasztalniuk a nemtetszésünket és a megvetésünket?
Állítom, hogy nem, vagy csak el-elvétve...
Ezért aztán - úgy vélem - hogy mindaddig, amíg részünkről ilyenben nem lesz részük, semmi sem fog változni!
egyember
@magyarbakancs: Úriember biztosra nem fogad!
egyember
A Vezír a képen azt mutatja, hogy akkora volt az a zabszem ...
egyember
@Eladott Ország: Az "önfelfüggesztés" fércmunka volt. Magasabbra kellett volna.
Lepényleső
Blöff,blöff,blöff? Ha,ha,ha? Humoruk nem veszik el soha,akkor sem,ha érte az ország lesz oda?
csak úgy....
@1magyar: a havi 30 000 forintod miatt nem tudnak kilépni ,na meg az eu finanszírozott többi dolog ...
téged elöbb fognak operálni vietnámba a magyar kormány építette kórházban, mire neked leesik a tantusz...
1magyar
@csak úgy...: mérkellt és zenekarát bezzeg ez nem érdekli,hogy a fidesz kormány emberek havi szociális ellátására havi 30 ezer ft-ot ad (évtizedes munkaviszonyok után) és ezért róná meg őket, hanem csak a muszlim ingyen eltartásáért b@szakszik velük.
Eladott Ország
Ezt a rabló, maffia bandát a saját vérükön , taknyukon kellett volna kidobni /by az aranyszájú lovagkeresztes bayerzsótti/. Most hónapokig hallgathatjuk a nagy "győzelmüket", ugyanakkor meg mindent megtesznek azért, hogy később kirúgják őket. Akkor meg azért sírnak majd, mint a kurvák a sarkon, mikor nincs forgalom!
csipetke
Mostmár tökmindegy,ki kit függesztett föl,egy a lényeg,hogy orbán végre kapott egy rohadtnagy sallert.Az a gond,hogy mégcsak el se gondolkodik,hogy mennyi dolgot elsz@rt,ő most a szegény áldozat,akit vétlenül bántanak.Webernek már rég ki kellett volna rúgnia a sz@rkavaró fideszt/orbánt a néppártból,de ő is félti a helyét.Az ilyen-olyan videókból látni,hogy szinte mindenkinek kellemetlen az EP-ben orbán társasága,mondhatni mindenhol utálják az ilyen sz@rkavaró hazugokat.
1magyar
@csipetke: Neked inkább a muszlimok mint Orbán?
csipetke
@1magyar: Ezt mégis miből gondolod?Ide csak orbán engedett be migráncsokat,nem keveset.De ha egy kicsit informálódnál,tudnád,hogy egyik ellenzéki párt sem akart migránsokat beengedni.Orbán leszerepelt itthon,és most már külföldön is.Itthon hagyta teljesen tönkremenni az egészségügyet,oktatást,viszont elmebeteg módra építteti még mindig a franctudja hányadik üresen tátongó,drága fenntartású stadiont.Nembeszélve a külhoniaknak ontott százmilliárdokról.Ide egy olyan vezető kell,akinek a Magyarországon élő,ide nemkevés járulékot fizető magyarok az első.Kásler saját bevallása szerint tavaly több,mint 24 ezer ember halt meg a lepusztult egészségügy miatt.És akkor még nem beszéltünk a lenyúlt EU-s pénzekről,pénztáros lölőről,a nemzeti töklámpás vejkóról,stb,st,stb.Ezt mind orbán agyament politikája okozta.
egyember
@1magyar: A kétmillió török vendégmunkás -muszlimok!!!- mit tett az ötven milliós Németországgal? A Marshall-segély csak anyagi volt. Munkaerőt (embereket) nem adott (a háború után alig volt munkaképes férfi!). A hiányzó munkaerőt a vendégmunkások jelentették (pótolták). Elmuszlimosodott az ország?
Az új kétmillió migráncs mit tehet a négyszázmilliós EU-val (Oroszországot nem számolom bele)?
(Ismered a viccet, aminek az a vége, hogy: "Gondolkozz Szása, gondolkozz!"?)
1magyar
@egyember: A törökök másabbak egyrészt, másrészt mutass egy statisztikát, hányan dolgoznak az eu-ban ezekből a mostani csőcselékekből akik idejöttek eltartatni magukat?
Jönnek a segélyekért és teleszülni Európát, utána neked is véged meg a családodnak mint a botnak.
SystemError
Az igazi elmebeteg, szélhámos elhiszi a hazugságait...
egyember
@1magyar: Már amennyiben mind a kétmillió egy harmincezres (kis)városban kíván letelepedni. Természetesen Orbániában. Különben 200 "keresztény gyökerű és kultúrájú" EU állampolgárra "esik" 1 db. más kultúrájú a "csőcselékből" (a szó pontosan fejezi ki, hogy mi az a "keresztény" kultúra és szellemiség, amit ti és elvtársaitok szavaltok folyamatosan). Amennyiben ez az 1 képes lenne átformálni 200 másikat, akkor az 1 vagy egy új Krisztus, vagy a 200 ... mi is lehet?
Különben: a törökök másabbak, mi csak tudjuk, 150 évig éltek nálunk, nagy barátságban, felvirágoztatva az országot.
A "csőcselék" olyan helyről jött, ahol munkahelye, lakása, rokonsága, barátai stb. VOLTAK. Ma már nincsenek, Putyin és barátai földig rombolták mindezeket, mint egykor Drezdát a szövetséges légierő. Érdekes, hogy a legújabb felmérések Bécset a legélhetőbb városnak találták (ahol Lázár borzalmas állapotokat "talált"). Persze, az is lehetséges, hogy Soros (Gyurcsány és a többi bolsilibsi) felkérésére) -viktor és jani bosszantására- pénzeli ezeket a megállapításokat közzétevőket. A munkaerőgondokra meg ott van a Vezír új csodafegyvere, a népességpolitika. Már amennyiben sikerül megoldani azt, hogy az anyák úgy szüljenek, hogy az újszülöttek azonnal munkaképes és szakképzett egyének legyenek. De ezt Kásler biztosan meg fogja oldani forradalmi változtatásaival.
"Gondolkozz Szása, gondolkozz!"
1magyar
@egyember: Szása! Inkább arról mesélj ilyen hosszan hányan dolgoznak a németeknél ezek szegény muszlimok" már ha a terrortól van idejük!
1magyar
@egyember: Ja és én még emlékszem arra az időkre amikor a németek a török szállásait gyújtogatták fel, annyira szerették őket, pedig azok még dolgoztak is anno.
Na és Gyurcsány amikor a migricsaládot befogadta az otthonába az milyen bemutató volt?
kokopelli
@egyember: ..honnan van neked annyi türelmed ilyen "agyamputáltakkal" vitatkozni?Életében
nem látott egy törököt sem,de pár forintért itt ugat és kioktatta már azokat is akik kint melóztak
tak a törökökkel is!Ne ereszkedj le a szintjére! Én ezt a "harcot" családomban is megvívtam,de
sajnos a magyar EÜ utolsó négy éve elvitte őket! Azért foglalkoznak pl. M.o.-gal,mert a magyar
helyzet lassan a vicc kategóriájába tartozik!
Csizmás Kond
...gondolom készült felvétel az ülésről...na elő vele és ott a bizonyíték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.