A múlt évben kedvezőek voltak a külső feltételek, bőséggel áramlott az országa az uniós forrás, és a lakossági fogyasztás növekedése az 5 százalékot is meghaladta. Ez utóbbit a több mint 8 százalékos reálkereset növekedés is serkentette, amiből a kormányzat mellett a versenyszféra is kivette részét. A Pénzügykutató előrejelzése szerint a fogyasztás bővülése idén várhatóan 4,5 százalékra esik vissza.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elzáródik az eurócsap, és a ,,SZÁRNYALÓ MAGYAR GAZDASÁG BEBUKIK,, !!!
Commenter
@papa.49: erre vár már az ország többsége, mert ha nincsenek EU-s források akkor a rezsim is bebukik idővel. Az megint más kérdés hogy nagyon nagy ár ez a rezsim ilyen módon való bukásához, de még mindig jobb mint erőszak árán.
papa.49
@Commenter: Így is lesz erőszak, csak gondolj bele, ha nem lesz pénz nem lesz semmilyen szociális juttatás sem, akinek a gyermeke éhezik egy idő után csak neki esik valami dagadt hájas disznónak !!!
Az áldozatok mindenféleképp a szegények között lesznek legnagyobb számban !!!
Sámannus
No majd duzzogi avanzsál a muszkákhoz, akik mindent lerabolnak, jobban mint eddig.
Commenter
@papa.49: ez is igaz, és ezt a helyzetet sajnos még a maga javára is fordíthatja a rezsim, mert eddig sem csinált egyebet, mint azt hogy a társadalmi rétegeket játszotta ki egymás ellen. A legutóbbi jó példa erre a világmegváltó CSOK-politika.Ami úgy nagyjából a FICSOK-osoknak kedvez a legjobban, diszkriminatív és politikai okokból kitalált "embergyár" és életek elzálogosítása, erre nincsenek jobb szavak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.