Az Alapjogokért Központ vezető kutatója szerint az Európai Néppárt nem merte kizárni a Fideszt az európai parlamenti választási kampány ideje alatt, mert a Fidesz egyértelműen Manfred Webert, a néppárt csúcsjelöltjét támogatja a választáson.

Pócza István az M1 aktuális csatornán pénteken azt mondta,

a néppárt tudja, hogy nagyon törékeny az EP-választás végkimenetele, a Fidesz kizárásával pedig olyan erőkre kellett volna támaszkodnia, amelyek nem biztos, hogy teljes mértékben Manfred Webert támogatnák.

Alapjogokért Központ: "nem merte kizárni az Európai Néppárt a Fideszt"

Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatót tart az Európai Néppárt politikai közgyűlése után az Európai Parlament épületében, 2019. március 20-án. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Járóka Lívia és Szájer József fideszes európai parlamenti képviselők. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Beszélt arról is, hogy Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő azért akarta felgyorsítani a Fidesz kizárásának folyamatát, mert az a saját pártcsaládjának kedvez.

Frans Timmermans, az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje és Judith Sargentini kívülről próbálják gyengíteni a Fideszt, és felhozni a szocialisták esetében az MSZP-t és a Demokratikus Koalíciót, a zöldek esetében pedig az LMP-t, hogy jobban szerepeljenek – vélekedett Pócza István.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A király és a lovag összecsap. A tusakodásban a király először a lovag bal kezét vágja le, de az, karcolásnak nevezve sérülést, folytatja a harcot. Ezután Artúr levágja a lovag másik kezét, de az nem törődik a sebbel, és rugdosni kezdi a királyt, majd gyávának nevezi őt. Artúr lecsapja ellenfele jobb lábát is, majd mivel az nem adja fel a küzdelmet, a balt is. A torzó ekkor azt mondja a királynak: „Jó, kiegyezek veled döntetlenben.” Amikor a király nem válaszol neki, és szolgájával elmegy, a Fekete Lovag dühösen kiabál, gyávának nevezi, és azzal fenyegeti, hogy mindkét lábát tőből leharapja.
www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Tudja valaki, hogy tulképpen mi a szent xart csinál ez a gittegylet?Mert én eddig csak azt tapasztaltam, hogy ki se húzzák a nyelvüket a fényességes seggből.Vagy ez is csak azért van,hogy eggyel többen igazolják orbánt-és hirdessék nagyszerűségét? Vagy azért van ilyen hangzatos szép nevük, hogy lehessen rájuk hivatkozni, amikor orbánt a demokrácia hiánya miatt támadják?Patyomkin ország, patyomkin gittegylete.
kokopelli
..hogy ezek az Orbán farvizén evező gittegyletek pontosan tudják,hogy mit és milyen cél-
lal tesznek ezek az "ellenséges szervezetek",és időben (előre) nem tesznek ellene,hanem
csak utána ugatnak mint az utca kutyái kánonban,ha valaki arra merészel menni!Az összes!
A jó pontokat összeírja nekik valaki?!
("A fakasok dala" jut eszembe az ilyen orbánpincsi ölebekről!)
Desischado
Még egy here gittegylet, amelyik "megmagyarázza", hogy orbán mekkora király. Az is, ha a rombolást, lopást, hazudozást vesszük alapul.
Jozefina
Weber ugyanolyan megélhetési politikus, mint orbán. Csak bízni lehet benne, hogy a német szavazók is megbüntetik ezért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.