Fél évig zajlott a HVG-ben és a hvg.hu-n a Beszélgetések a jövőről sorozat. Szakértők, kutatók, gondolkodók írásai jelentek meg arról, milyen kihívásokkal kell szembenézniük korunk társadalmainak és persze Magyarországnak, ha a társadalmi, gazdasági és geostratégiai kérdéseket nézzük, vagy ha a technológiai fejlődés ütemét figyeljük, esetleg akkor, ha az vetődik fel, milyen a jó kormányzás. Pénteken egy összegző konferenciával a formális vitasorozat lezárult, de a hvg.hu továbbra is várja azokat, akik úgy érzik, szeretnének hozzászólni a megjelent, és oldalunkon elolvasható írásokhoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Szabadság helyett diktatúra a helyes megfogalmazás.
Lepényleső
Valamiben ha benne élünk,s az nem a szabadság,akkor miről ír az újság?
arcmás
Jelenleg terrorállam van.
Friss példa: hvg.hu/gazdasag/20190323_koltsegvetes_nelkul_onkormanyzat?s=hk
Lehet az idejövő "bölcsek" tanácsának felhívni rá a figyelmet.

A három napnyugati bölcs (Bakker!)

2,2 Hol van a magyarok királya, akinek a pártját most függesztették fel a Néppártban? Mert láttuk az ő csillagát vadkeleten, és azért jövénk, hogy tisztességet tegyünk néki.
2,3 Amikor ezt Orbán király meghallotta, nyugtalanság fogta el, és vele együtt az egész Fideszt.
2,4 Összehívatta a párt valamennyi fő-bűnrészesét és a többieket, akik kicsit tudnak írni-olvasni és megkérdezte tőlük: "Tell me why?"
2,5 Azok azt mondták neki: "Te tudod, gazdánk."
...
2,7 Ekkor Orbán titokban hívatta a bölcseket, pontosan megkérdezte tőlük, hogy kit kel leszo*nom azért, hogy ne zárjanak ki az EPP-ból.
2,8 Majd visszaküldte őket Brüsszelbe, és ezt mondta: "Menjetek el, szerezzetek pontos értesüléseket, hogy kit kell leszo*nom, adjátok tudtomra, hogy én is elmenjek, és megtegyem, amit pávatáncosként meg kell tennem!"
2,9 Miután a bölcsek meghallgatták a királyt, elindultak, és íme, a csillag, amelyet láttak feltűnésekor, előttük ment, amíg meg nem érkeztek Brüsszelbe." (Mata hairy 2, 2-9)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.