A Helsinki Bizottság lépett közbe, hogy egy házaspár élelemhez jusson. Ez már a negyedik ilyen eset idén. A Helsinki Bizottság vészhelyzeti kérésére az Európai Emberi Jogi Bíróság elrendelte, a magyar hatóságok szüntessék meg egy menedékkérő házaspár éheztetését a déli határkerítés melletti tranzitzónában. A jogvédő szervezet Twitteren azt írta, a 39-es rendelet értelmében ideiglenes beavatkozást kértek a felsőbb bírói szervtől, hiszen az élelem hiánya súlyosan befolyásolta a tranzitban tartott pár egészségi állapotát, hiszen március 19 óta nem kaptak a tranzitban semmiféle élelmet. Another starvation in the transit zone: the European Court of Human Rights just granted our emergency request #rule39 and ordered the Hungarian authorities to provide food to husband & wife detained in the transit zone. 4th such case in 2019, the ninth (!) since 2018. pic.twitter.com/wpt1BVM0cE — HunHelsinkiCommittee (@hhc_helsinki) March 22, 2019 A szervezet kifejezte, idén ez már a...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ennek a házaspárnak (már ha valóban házaspár, de ezt nem lehet biztosan tudni), nyilván van okostelefonja, jó ruhája, és ha lefotóznák őket, vidáman nevetnének a képen - ahogy az összes mocsok teszi! Nyilván senki nem éhezteti őket, csak nekik nem jó az az étel, amit a magyarok, köztük a rendőrök, határőrök, stb. esznek. akkor meg mit akarnak?!
vacsi
@durbincs: Sajnos, a tetvetlenítéssel nincs megoldva az a gond, hogy milyen nyavalyákat hoznak magukkal, és itt terjesztenek! Ezeket a- jobbára trópusi - betegségeket itt az orvosok nem is ismerik, ellene nincsenek felkészülve. Nem is tudom, a határon a 40 napos karantént miért nem vezették be - még a Biblia is megemlékezik róla!
CsipkeRózsa
A rendőrök saját elhatározásból megtehetik, hogy nem adnak enni embereknek? Talán felsőbb utasítást teljesítenek?

Embereket nem lehet éheztetni!
vacsi
@CsipkeRózsa: Ezeket a migránsokat azok, akik ideküldik (mert ezek java része katonailag kiképzett fiatal férfi!), jól ellátják pénzzel. Gyanítom, hogy több van a zsebükben, mint Neked a bankban- szóval, vehetnek maguknak élelmet, amilyet ők szeretnek. Ha meg nem akarnak, akkor egyék, amit kapnak - és amit a magyarok is esznek!
magyarbakancs
@durbincs: a sertéstelepi? menjen tiszta vízért mossa ki a vályúkat újra , csili-vilire ?
etetés lesz,a malackák megéheztek,hajrá? azt ropja és ne lopja a munkát,mint bányába 50IQ-s
a fejét meg ne verje állandóan a falba jó, mert született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki?
azt meg ne próbáljon beszélni szerencsétlen, soha nem ment az magának? verembe világrajött
nem kell hogy megint 2 napig ugassa a holdat ,a giliszta alkatával ? a tücsöknyi hangjával ?
Rettenet Bedes Kapcás ?
Commenter
Semmi baj. Dolgozik már ezen durbincs. Majd ő tesz az éheztetés ellen.Lemorzsolja a kukoricát, a telepen, megdarálja, bográcsban puliszkát főz, és viszi is a menekülteknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.