A Fidesz nem maradhat az Európai Néppártban,ha a pártcsalád tovább tolódik balra hagyományos értékeinek képviselete helyett - mondta Novák Katalin,a Magyar Hírlapnak. A Fidesz alelnöke az interjúban a Fideszre és az EPP-re utalva úgy fogalmazott, "szétköltöztünk, de még nem váltunk el". Kiemelte, nem érdemes ultimátumokról beszélni az EPP döntésével kapcsolatban, "nem vagyunk alá- és fölérendeltségi viszonyban egymással". "Ezért is mondtuk ki, hogy akaratunkon kívül minket nem lehet felfüggeszteni vagy kizárni" - folytatta Novák Katalin, majd rámutatott, "Brüsszelben kölcsönösen adtunk egymásnak egy esélyt, hogy felmérjük, milyen perspektívát látunk a jövőre nézve". Aláhúzta, nincs hivatalosan olyan lista, amit pontról pontra végig kellene venni, Manfred Weber frakcióvezető és bizottsági elnökjelölt feltételeiből ugyanakkor a plakátkampány befejezése és a bocsánatkérés is teljesült. Kijelentette, a CEU-t nem tekinti olyan kérdésnek, amely sorsdöntő lenne az EPP és a Fidesz...

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a bugyuta liba ismét hozta a formáját! =))
CsipkeRózsa
Új kifejezés a hazudozási politikában is, látszik, hogy Novák Katalin családügyi munkával foglalkozik. Már csak azt nem értem Orbán miért választotta be a 3 tagú bizottságba, ott nem a csok-ot kell "eladni".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.