"Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett" – így bíztatott a májusi, EP-választáson való részvételre Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.  

Orbán megint keménykedik: beszólt Brüsszelnek és a Néppártnak

Orbán a műsorban kijelentette:

"Meg kell mutatni a brüsszelieknek, hogy Magyarországon az történik, amit a magyar emberek akarnak, és nem Brüsszelben fogják mindenfajta, éppen balra húzó és tolódó pártok meg Soros György-féle "ilyen civil szervezetek" irodáiban eldönteni, mi történik Magyarországon és Európában."

Az "éppen balra húzó és tolódó pártok" megjegyzés egyértelműen az Európai Néppártra utal. A kormány kommunikációja szerint az EPP kritikái a Fidesszel szemben a néppárt baloldali szárnyától és a – kormányzat szerint – Soroshoz kötődő szervezetektől indultak.

A néppárti tagság felfüggesztése kapcsán elmondta: semmilyen pártfegyelem miatt nem adja fel a keresztény Európa megvédését és a migráció elleni harcát. szerinte a fontos dolgok soha nem a pártmegbeszéléseken, hanem a 28 miniszterelnök találkozóján történnek, ott vannak a nehézsúlyú fiúk, az az igazi menet, és ilyen szempontból Magyarország érdekérvényesítő képessége semmit sem kopott.

A bevándorláspárti országok nem adták fel, hogy kevert társadalmú, vagy multikulturális állammá átalakítsák Közép-Európát, De én állom a sarat, szemrebbenés nélkül a legdurvább konfliktust is vállalom, mert nálunk van az erkölcsi előny. Van egy elképzelésünk az életről, de mi nem akarjuk ezt ráerőltetni a Nyugatra, ők sem mondhatják meg, hogy mi milyenné váljunk.

Orbán szerint a Nyugat nem ítéli veszélyesnek a terrorizmust, a kevert társadalmat, de azért, mert egy ország nagyobb, nem mondhatja meg, hogy milyenné váljunk.

Rázhatják az öklüket, tapsolhatnak ütemesen, de a magyar emberek fogják eldönteni, hogy itt mi történjen, a kevésbé fontos kérdésekben lehet kompromisszumot kötni, de most böjt van és a böjti időszak arra való, hogy a fontos dolgoknak adjunk elsőbbséget és a lényeg a migráció.

- mondta Orbán.

Európa nem Brüsszel, hanem Európa a tagállamok. Mi bíztuk meg őket és nem ők alkalmaznak minket, ezért nekünk kell megmondani nekik, hogy mit tegyenek. Mi nem vagyunk hajlandóak azt csinálni, amit Brüsszel diktál, ha az nekünk nem jó.

Forrás: MTI

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Komolyan mondom, ez az ember már tényleg nem tudja mit beszél!! Érzi a vesztét???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hülye csutitetű elkezdted írni a ,,FELMONDÓ SZÉP ÜZENETET,, neked valójában nincs ott helyed !!!
Commenter
Mutassuk meg Brüsszelnek, hogy tudunk úgy szavazni, hogy kidobjanak benneteket felfüggesztés után a Néppártból. Ki hitte, akár egy percig is hogy egy véget fog érni a szélmalomharc retorika Brüsszel ellen a felfüggesztés után? Remélem ez a kis szösszenete újabb bizonyíték arra hogy a 3 bölcs és a 3 agyatlan csicska (Varga, Novák, Szájer) vizsgálatai után ki kell őket dobni a pártból. Milyen volt már az a kép ahol ez a két nő közrefogta tákolmányos Józsit, és a képaláírás szerint újabb csata veszi kezdetét...
Eladott Ország
Orbán Viktor gyáva. Sumák. Azt gondolja, hogy a maga által kialakított állítólagos imázsán csorba esik. Azon már nem. A magyar miniszterelnöknek nem arculata, hanem csak nagy arca van. Pedig az övéi rohadt sokat dolgoznak azért, hogy a közképe elfogadható legyen. Nem az. Sem itthon, sem a nagyvilágban.
Orbán Európa fenegyereke. a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fcdn.blog.hu%2Fne%2Fnemzetstrategia%2Fimage%2Ftorpe.jpg&key=enwzXg19nFS-j8wrx3ZUug&w=600&h=800
Orbán maga a rendszerhiba. uploads.disquscdn.com/images/e30894269bc0acd8e5bacd1ea7d8995f63243fe3edfcd104428ff17f102c2c0e.gif?w=600&h=328
Csizmás Kond
A szarkavarás azért ilyen zajos, mert a tavaszi választásokon ha nem a kivénhedt buzik elvei érvényesülnek akkor majd még a tetteik miatt felelősségre is vonhatják őket.
...de remélem a józan ész fog győzni.
ágimami
Komolyan mondom, ez az ember már tényleg nem tudja mit beszél!! Érzi a vesztét???
Gauntlet
Mi ?!?!? Egy 9 milliós ország mondja meg egy több mint 300 milliósnak, hogy mit tegyen?!? Normális?!?!? Orvost ! Orvost !
papa.49
@Gauntlet: 500 millió felett az Unió. ..
nevemnick
,,...mert nálunk van az erkölcsi előny."
Komolyan?

,,...ők sem mondhatják meg, hogy mi milyenné váljunk."
De te lejárathatod az országot, és ,,senkinek" tekintheted a nem téged támogató hat és félmillió embert? Mert ugye:
,,...tetteim tükrök, melyek hitelesen tükrözik, ki is vagyok..."
Eladott Ország
Tisztelet a bátraknak... scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51559163_2368258319892486_247618621394649088_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=18f839601d5b1b82cb2ff92223cf4f48&oe=5D247DD8
A személyi kultusz soha nem jó jel. Amikor valaki elkezd komolyan hinni abban, hogy ő mindenhez ért és mindenkinél jobban ért mindenhez, amikor nem hallgat másokra és nem is bízik meg senkiben, akkor van az, hogy minden döntést magának akar. Így talán nagyobb biztonságot remél, de ilyen biztonság nem létezik, mert nem kívül van az ellenség, hanem belül. Kívül a szolgahad van. Talán éppen Orbán fogalmazta meg tökéletesen, bár ő nem a saját helyzetére gondolt: gazdatest és paraziták. A miniszterek elnöke a gazdatest, a körülötte szorgoskodók az élősködők. Önmaguktól ők soha nem juthatnának olyan pozíciókba, soha nem gazdagodhatnának a tulajdon tehetségük és képességeik alapján olyan ütemben, ahogy ezt a kormányfőre tapadva megtehetik. Nem tudják leváltani, kicserélni a gazdatestet, nem tudnak átugrani egy másikra. A jó hír: félnek és okkal félnek. Bizony, talán ideje feltölteni az átláthatatlan fólia készleteket és magasabbra húzni a kerítést, mert nincsenek biztonságban. Ne is érezzék magukat biztonságban. Egy pillanatig sem.
magyarbakancs
Brüsszel pénze jó @aszd meg a @urva anyádat.
Beverték a pofádat mocskos és visszafelé kiabálsz mikkor fel mosták veled a padlót.
Szart nem érsz.
Klubtag
No nesze nektek Néppárt, innentől kezdve az UNIO szétrohasztásában Orbán mellett Ti is jelentős szerepet játszotok...mert hagytátok, hagyjátok ezt az őrültet tobzódni.
Mi már - a magyarországi józan, értelmes többség - elfáradtunk, ki vagyunk zsigerelve, meg vagyunk félemlítve, el vagyunk hallgattatva, ki vagyunk fosztva...szvsz. végig kell csak nézni a fidesz-kdnp hívők fenyegető tobzódását és kéjes örömtáncát, amikor ez a primitív ősbarom ellenségesen megnyilvánul..
RonaGyuri
kit bíztál meg te barom? Nem te hanem az ország népe KÉRTE a felvételét!!! =))
papa.49
@RonaGyuri: Csak ENNYIRE HÜLYE, SÖTÉT, BAROM !!!
kereső
"Európa nem Brüsszel, hanem Európa a tagállamok. Mi bíztuk meg őket és nem ők alkalmaznak minket, ezért nekünk kell megmondani nekik, hogy mit tegyenek. "- hé orbán ! Te és a fideSS nemvagytok Magyarország! Nem ti vagytok az uralkodóink, mi alkalmazunk titeket, hogy azt tegyétek amit mi mondunk, ne azt amit akartok! Ezért aztán hallgasd meg, hogy mit mond Magyarország, és tedd azt!És ne hallgattasd el azt, aki nem ért veled egyet! Tarsd tiszteletben a megválasztott ellenzéki képviselők jogait!!!, mert ők azt a többséget képviselik, amelyikkel te nem rendelkezel!
magyarbakancs
Arra lenék kíváncsi 8 évig miért hagyta a EU Nép pártja ,hogy ez a Fidesz ganék minden nap beléjük rúgjon,Brüsszelezzen?
Az első adandó alkalommal picsán kelet volna rúgni a Fideszt.
Cicamama55
Már nem azért, de ha itthon így kezd valaki kifelé beszélni a Fideszből, azt azonnal leépítik... Ezekből a jelzésekből én úgy gondolom,, neki az a célja, hogy egy új EU-s pártot építsen ki, amivel nagyobb hatalomhoz, beleszólási joghoz jutna az EU-n belül...
RonaGyuri
@magyarbakancs: ez Merkel-anyó hibája, sőt bűne!!! =))
Nessy
@Cicamama55: Azt hiszem Salvini pártja erősebb, mint a fidesz. nem biztos, hogy ő lehetne a falkavezér.
Azért egy aljas dolog, hogy miközben szidja az Uniót, a pénzét szépen zsebre teszi! csak tudnám, hogy a híveket kielégíti a stadion építés, az egyházak, határon túliak támogatása, miközben itthon megpusztul a "XXI.századi" egészségügytől, a dupla munkaidőtől. A gyerek, meg ha nincs pénze, ostobán kerül ki az iskolából!
Ennyire sikerült már elbutítani, illetve megvásárolni a híveiket.
A határon túliakat megértem, mert ennyi milliárdért levélben arra szavaznak, akit mondanak nekik, Hiszen a döntésük ódiumát nem kell viselniük.
Cicamama55
@Nessy: Még mellé két szavazati joguk van! :(((((((((((((
Madácsi Pali
A miniszterálnok zsirosat ehetett, mer véletlenül elcsúszott a nyelve "Meg kell mutatni a brüsszelieknek, hogy Magyarországon az történik, amit a magyar emberek akarnak" e helyett: meg kell mutatni a brüsszelieknek, hogy Magyarországon az történik, mint a fideSSben, amit én akarok! A többi talán stimmel, mert a szélső jobbtól minden balra van.
kereső
Nem tudom mit várnak az Únióban/Néppártban attól az embertől, aki távol maradt a szavazásról a parlamentben, amikor is az országgyűlés ratifikálta/kihirdettet/ az Eu-s csatlakozási szerződést. Volt egy másik prominens fidess(zes) is- áder jánosnak hijják/ leánykori nevén bajszos szar/.
kereső
@Eladott Ország: és az akinek az arca nagyobb,mint a tudása, nem egyéb csak egy vásári csörgősipkás bohóc.
Borsodi
Egyik kezével lengeti a nemzeti zászlót ,a másik kezével lopja a nemzeti vagyont.Ez ami legjobban illik a miniszterünkre.
www.youtube.com/watch?v=Gmy5KOMVPr0
libellle
@Cicamama55: Lehet, hogy szeretne uj pártot létrehozni, de mit tesz 12 személlyel. A többi názipárt mind érvényesülni akar és mndegyik vezetöje nagyon- nagyon érvényesülni. Igy nem lesz belölle nagy ember marad mindig 120 cm és szellemileg egy beteg lény.
advocat
És ezt kint hamarabb tudják, mint hogy itt elmondtad. És ha ezért hülyének néznek, ne csodálkozz! Viktor! Csak Hegyeshalomig vagy ilyen rohadt bátor. Csak az a nyomorult internet...
tudode
Le kellene ragasztani a hatlöveTŰ etetőjét a MIGRÁNCSOZÁS miatt is, hiszen ha mást nem tett volna "Brüsszel", csak megóvta Európát a III. világháború kitörésétől, jelen helyzetben attól is, hogy Európára hozta ez a FÓSZER a NAGYMEDVÉT, már elérte a célját, azzal együtt is, hogy nem FÉLRESIKERÜL szarkabőrbe bújt csúszó, mászók neveldéje!
.
www.google.com/search?q=iii.+vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA+kit%C3%B6r%C3%A9se&oq=III.+vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA&aqs=chrome.1.69i57j0l3.9845j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Még azzal sem dicsekedhet, hogy Felcsútot barkácsolt volna össze az országból az, aki PÁRTTITKÁRKÉNT
.
g7.hu/kozelet/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
.
Rabolunk, rabolunk, és a BÖRTÖNÖK kapui még nem nyíltak meg előttük!
desiro
viktorkának új gyogyit kellene felírni, mert a régi már nem használ.
Hülye gyerek Brüsszel 1 város Európa 1 földrész, TE MEG 1 BOLOND.
kokopelli
@ágimami: ..egyre jobban belekeveri magát a saját hazugságaiba! Egy grazi belső
vegyszeres tisztítás ráférne! (mint egy elszabadult malom (nehéz) kő... ki tudja hol áll meg..)
Cicamama55
@libellle: Nem látok bele Orbán fejébe! :)) Én csak a megnyilvánulásai alapján vontam le ezt a következtetést...
Nessy
Orbán nagyon bátor, amikor zárt körben a híveinek, vagy a stúdióban egy mikrofon állványnak hirdeti az igét! Nincs közbeszólás, kérdezés.
Volt valamikor gerince? Vagy csak a kevlár mellény tartja egyenesen?
SystemError
Az emberi egónál nincs kiszámíthatóbb, főleg, ha azt hatalommal sózzák meg. Nála rosszabb a helyzet, mert önmaga által is bevallottan személyiségzavaros (skizofrén) és szociopata.

Mindig mondtam, hogy én arra a filmre akarok benevezni, amikor kezdődik a bukás, mert habzani fog a pofája és ez így is lesz! :)
simmering73
Ugye, ugye, nagy okosok. Nem felfüggeszteni kellett volna, hanem kibaszni.
Klubtag
@Klubtag: ...és ha Manfred Weber nem tudta felmérni, hogy kivel próbált valamiféle "korrekt" megegyezésre jutni, akkor nemhogy csúcsjelöltnek nem alkalmas, de még parkőrnek sem.
Előszeretettel szoktuk Orbán ellentmondásos - közelebbről hazug - politikai manővereit "pávatáncnak" minősíteni, amiért is a pávák joggal berzenkedhetnek. Ez nem más, mint egy kellemetlen, randa, esetlen, folyton mérges, harcias pulyka gőgős trappolása...
SystemError
@durbincs: Agyatlan kis szipus Bezzeg-Tahó. Előjöttél a tegnapi G fodor-Kubatov szendvicsből?
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 09:39
"A magyar miniszterelnöknek nem arculata, hanem csak nagy arca van."
Szerintem viszont annyira POFÁTLAN, hogy még a "pofa" kifejezés is enyhe rá, nemhogy arca lenne.
Egyébként nagyon jók a mémek!!!
SystemError
@durbincs: Hogy van a kis Gay Fodor állva szopó főnid ma? Jó a buli a 888-ban, feszengtek mi taknyok, hogy oda lesz rátok a lé? Pedig odalesz ez már csak idő kérdése. Biztos titeket fog majd Viktor választani, amikor meg kell húzni az övet..! :)
SystemError
@durbincs: Likeolgatod magad, te kis szánalmas pöcs...:) ?
SystemError
@durbincs: Tipukus, hogy az állam alkalmaz román vendégmunkásokat feketén. Válaszolj és lájkold magad te Gay fodor felszopója! Szokott közben röhögni a kis kobold fejével? Ja nem látod mert olyan alacsonyan van a fejed hablekapás közben igaz?
SystemError
@durbincs: és lájkolta magát a szánalmas pöcs...:) Ki nyom rád valamit, mármint a Gay Fodoron kívűl?
SystemError
@durbincs: Ja bocs Shikaka, te balfasz nyomorék...:) Mindig durbincsot írok, miközben mindenki tudja
SystemError
@durbincs: Na csak azt akartam mondani, hogy pofázik a főfőnök, akit csak ritkán szophatsz. Szóval ezt így folytatja, akkor elfogy a lé, az a hülye meg azt hiszi, hogy ti meg nem fogtok lelépni az első pillanatban, hogy egy kicsit lojálisnak kéne lenni. Nem ismeri az a te nagyvárad téri kamionos felszopó kurva énedet mi? A lényeg, hogy mehetsz vissza kamionosokat lekani nemsokára. Annyit írsz a kopasz vágyaidról, most többen is lesznek.
SystemError
@durbincs: A Sikakától, mint ha ideg lennél, te műmagyar taknyos kis bértroll. Hány éve adod el a hazádat te Gay Fodor felszopó?
SystemError
@durbincs: Mi van baszadék, nem mersz válaszolni vagy tele szád Gay Fodorral?
csak úgy....
@RonaGyuri: Merkel "anyó" büne ,hogy több esze van 50 átlagos magyar,átlagos politikusnál ...
Ugyan milyen jogon avatkozott volna Merkel anyó a magyar bel és külpolitikába?
Csinált volna egyedül egy,az EU ból kibaxarintós törvényt, ami nagyon hiányzik ?!
Orbán nem politikus ,ö csak egy kocsmai verekedö és mindenkinek mindenbe ellent mondó típus! ...de ha ez köll a magyarnak .
csak úgy....
@Shikari: mi a tökömtöl véd meg,te barom? má elnézést a kifelyezérér,de te agyilag zokni...
orbán a zsebretett eu.s pénzek miatt van patt helyzetbe és ezért támad! pár milláér arabokat telepítene az utcátokba és
belöled tevehajcsár is lehetne...
Rockxy
Kintről könnyű beszólni.
Bentről meg kiszólni könnyű.
A küszöbről meg mindkettő könnyű.
csak úgy....
@durbincs: valakinek köll vigyázni a pelusod telítettségére,ha már a kis miklós nem tud...,ne agyalj muki ,rozoga vagy már ahoz.
solidedge
Biztos vagyok benne hogy megint Orbán mellé áll a választásokon 2,5 millió sík idióta aki beszopja ezeket az ordenáré hazugságokat. Egy országgal nyugatra ez az ember már rég a süllyesztőben lenne. Ott nincs a hülyeségnek táptalaja.
csak úgy....
@solidedge: Az ö kedvükért találták ki a migrációs dógokat, Putyin-Erdogan -Orbán .
Valamivel mozgásban kell tartani a gondolkodásra képtelenek agyát.
SystemError
@Shikari: 14:26 Nem sok fogalmad van Európa és Magyarország történelméről vagy a honfoglalásról igaz. Persze te, akinek a magyarság az ősi magyar hitvilág kiirtásával kezdődik te magyarkodsz mi takony? :) A 800 éves cigányságnak több köze van ehhez az országhoz és a kultúránkhoz, mint neked valaha lesz, mert nem attól leszel hagyományőrző, hogy egy nagymagyar matricát baszol a suzuki swift seggére. De hát ilyenek ezek a vadjahtás majmok is, csak nevetni lehet az ostoba bunkókon, akik védik a fidesz lopásait, de jobb ha elméletekbe nem mész velük, mert ostobák, mint te is. Tudtad, hogy már Mátyásnak zsidó tanácsadói voltak?:) Nézd, ez rólad szól: www.youtube.com/watch?v=fAmazjRfuB0
evacica
Hiába Orbán nem bír magával, dől belőle a gyűlölet keltés, és a baj,hogy az országot is rántja magával!Hülyíti a népet a hazugságaival, a szekta tagok meg el is hiszik. Normálisan gondolkodó ember,nem veszi be Orbán hülyítését, egyébként Orbán az igazi hazaáruló, aki nem a nép ha nem a saját hatalmát és zsebét nézi a haza kárára!
justhpeter
Azt gondolom, hogy most már Orbán kényszergyógykezelésének is helye van. Természetesen zárt osztályon.
nusika
@evacica: ...nekem az az érzésem, hogy Orbán ezt így akarta és így is gondolta. Egy másik pártcsoportba menne át. Azért is támad újból és újból.Az oroszok keze is benne van. Gyengíteni az uniót!!!
SystemError
@Rockxy: 16:12 Nem sok alternatívát hagytál...:)
surdilloFUJT
@Mirabilis: putyin osztja a parancsokat!!!
Rockxy
@surdilloFUJT: Nemcsak.
Jönnek a parancsok brüsszelből is meg telavivból is.
És időnként nevjorkból.
Aki Én
@Shikari: 08:26 Az ilyen beszólásokért egyszer hátba vág a nemzeti-vajdád.
advocat
Ott híg széklet gondja van, itt meg marha bátor! És legalább 2 millióan - az agymosottak - ezt be is veszik.
Aki Én
@Shikari: Nem én imádom és jósolom, hogy az eu vezetője lesz egyik díszpéldányuk. Nekem úgy tűnik, te alélsz el tőle :)
SystemError
@Shikari: Jogos, rosszul emlékeztem, mert 600 éves, azon, hogy a te felmenőid jó, ha néhány generáciosak nem változtat.. Sok roma családba bejáratos voltam/vagyok... Talán már írtam is, hogy a 90-es években kerestük a fajtádat a Deákon, akik csak akkor voltak nagyon menők, ha 2-3x túlerőben voltak, de akkor sem volt számukra happy finish. Max a Csurkával utána..:) Szóval te meg itt az utóbbi időben bizonyítottad fizetett nyaloncságodat a kizárás témájában Nem hiszem, hogy érdemes veled elvekről beszélgeti, úgy is hazudsz csipőből vagy a napi propagandát nyomod...
Aki Én
@Shikari: Te vagy itt a legutolsó akinek bármi köze van a magyarokhoz. Te egy aljas hazaáruló féreg vagy, de még annak is utolsó.
Te nem magyar, hanem egy ócska, buta fideszes propagandista vagy. Se több, se kevesebb.
Ha van ennek az országnak ártalmas fattya, akkor az te vagy.
Egy buta geci, akit adott esetben a bíróság is felmeneten mentális állapota miatt.
kokopelli
@Aki Én: ..ne bántsd,mert vett (kapott?) egy magyar billentyűzetet,a "pontos y" nélkül!
Magyar lett a szlovákból!
Eriksson
Egyre inkább kedvelem Orbán Viktort!!! Okos, előrelátó, szókimondó.
tulipan
@Eriksson: Ügyesen forgácsolja maga alatt a fát a nagypocak! :)))
tulipan
@Shikari: Mi van, te narancsos Takony? Jó lenne ha a eddigieknél jobben figyelnél, akkor be is jönne valami, mindabból, amit TE, a valóság kiiktatásával, hibbant módon, hónapok óta JÓSOLGATÁL!!! :))))))
Aki Én
@Shikari: ...mert itt vagy nekem te, te mocskos, hazaáruló, buta féreg.
Aki Én
@Eriksson: ...te meg totál vak vagy :(
De miért nem orbán oldalára írogatsz ilyen szépeket? Az a pár ezer elmeroggyant még értékelné is. orbánt Európában éppen most tették parkolópályára. Jelezték, hogy az európai többség nem vevő a hazug uszítására.
Súlyos önértékelési problémáid lehetnek neked is.
tulipan
@Shikari: Hahaha! Újabb hiú ábrándokat kezdtél fogalmazni??? :))))))
tulipan
@Shikari: Te narancsos náci, takony román, magyargyűlölő, csúszó-mászó! Ismerjük a fajtádat te degenerált csűrhe!
tulipan
@Shikari: Hát Te? Mondd csak, miért nem egy román hírlapba firkálgatsz? Ott a heíyed!
Aki Én
@Shikari: Tisztázni kéne valamit.
Ha te vagy ,,A MAGYAR", akkor én valóban nem vagyok az, és a legkevésbé sem szeretnék az lenni.
Aki Én
@Shikari: ...ha ezt te mondod, akkor én remekül érzem magam.
Eriksson
@tulipan: Nem a fa a lényeg és nem is a pocak, hanem az Eu választások. A mostani nagylegények feltehetően mennek a levesbe.
Mert ugye az nem normális, hogy valamely kis párt tagja is tanácsokat osztogathat egy miniszterelnöknek, csak azért mert ő képviselő?
Eriksson
@Aki Én: Figyelj! A magad bugyogójával foglalkozz, van mit sikálni rajta.
SystemError
@Shikari: Azon akadsz fent, hogy fejből nem tudtam, hogy 600 vagy 800. Te akinek minden szava 100% fizetett hazaárulás, lopás elsikálás és nettó hazudozás. Annyira egy szar senki vagy..., de látom most aztán jól kikérhetted magadnak, amit amúgy én mondtam, hogy igen rosszul emlékeztem...:) Nem csak hazug féreg vagy, de egy jellemtelen senki is, mint a főnökeid. Te ilyet életedben nem mondtál szerintem, hogy valamit "rosszul tudtál", pedig kb minden kijelentésed után ezt kéne. Mindenki tudja, hogy mit csinálsz itt. mi értelme ennek? Vagy lenyomod ami a propaganda listádon van azt kész mi.. Kurvára unhatod már...de ne izgulj nem hagyjuk, hogy unatkozz te népedet eláruló nagy magyar! :)
SystemError
@Shikari: Lefosom a szarházi dumádat, mint mindenki más is, mert ezerszer bizonyítottad, hogy mit csináltok itt
SystemError
@Shikari: Mondtam már, hogy lefosom, amit mondasz te kis buzi :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.