Interjút adott vasárnap reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak. A miniszterelnök a Fidesz tagságának felfüggesztéséről és az Európai Néppárttal való kapcsolatáról is beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Amit itt elmondott a csutitetű NETTÓ HAZUGSÁG AZ EGÉSZ !!!
Hol tetted te ezt a bankokkal te rohadt szemét geci szar cigány, te pont azt tetted, hogy a bankok ,,SZABAD RABLÁSBA,, kezdhettek a hiteleseknél !!!
Hány ember bukta el mindenét rohadék tetű ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Hiába, "kutyából nem lesz demokratikus szalonna." ( Ugye Kövér Laca)
RonaGyuri
A majmok Afrikában nyolcig számolnak

Csak szólok, hogy bár köze van a focihoz, de nem rasszista duma

A TF gyakorlatvezető tanára (elsősorban foci-edző jelölteknek), aki civilben tornatanár volt, volt a kedvenc mondása: Édes fiam Afrikában még a majmok is tudnak nyolcig számolni! Így mondta na, tornatanár volt, nem matek! =))
Hogy honnan ugrott be? Most került a képernyőmre az n. beszámoló (hogyan? hogy én őt hallgatni? na azt azért mégsem) Őfenesége a Vasárnapi újság című rádióműsorban történt kitárulkozásáról. Hát mondott sok elképesztő dolgot, de ez biza valóban lenyűgöző volt: az EPP-s banzájról anekdotázott, pontosabban egy általa vélt narratívát mesélt, s közben elárulta, hogy: „Én úgy ültem ott, hogy az egyik kezemben a már megírt, kilépésről szóló hivatalos nyilatkozat volt, a másik kezemmel pedig számoltam, hogy hogyan alakulnak éppen az erőviszonyok a teremben”!
Hát mit mondjak – lévén vizuális típus vagyok – mókás lehetett, ahogy a dagadt ujjacskán háromig elszámlál! =))
Desischado
@qxy: Sajnos, csak egyszer tudtam lájkolni, DE MINDEN SORODDAL EGYETÉRTEK, ÉS TÁMOGATOM! MINÉL HAMARABB!

orbán mocsok, sunyi, és hazug! Ezt kellene hallania az EPP-bn a politikusoknak! Kivágnák, mint macskát sz@rni!
qxy
@Desischado: Tudod a politikusok mind egy nagy rakás szar. A néppel el hitetik a jót hogy te bízz benne. és ha bízol pénz is van. Este meg az ellenzékkel leülnek és elisszák a pénzt és kibeszélik hogy basztak ki a buta néppel. Sajnos ezt is tudom , mert ezek a szavak közt öntöttem nekik ki a konyakot a bort, vagy akármit.Ott vagyok és hallom. Mocskos szemetek . Ha ezeket kiadnám, van az a Polt Péter aki az egészre azt mondaná hogy ez rágalom és hazugság és a végén én megyek a sittre. Ugye igazam van hogy ezek ellen csak drasztikusan erőszakosan. Nyakon baszni, el zavarni meg gyalázni
Madácsi Pali
A g^ci mindig azzal vádol másokat amit éppen ő tesz.
kokopelli
@Madácsi Pali: Régi,a karakternélküliek jelszava volt mindig:"Vádold meg ellenfeleidet,mert
valami csak rajtuk marad!"...(nazik utanzása amatőr szinten,de az Orbány még azt is elqrja))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.