Két év alatt összesen 208 millió adóforintot szán a kormány a minisztériumi dolgozók taxiztatására.

208 milliót taxizhatnak el a köszolgák

A City Taxi nyerte meg a minisztériumi dolgozók személyszállítására kiírt közbeszerzési tendert – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből. A tárcák – kivéve a honvédelmit és a külügyit – munkafeltételeinek biztosítását cégző Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) nettó 208 756 799 forintért szerződött a feladatra a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel.

A március 14.-én aláírt szerződés 24 hónapra szól. A KEF honlapja szerint egyébként még élő szerződése van a főigazgatóságnak ugyanerre a szolgáltatásra a City Taxival. Abban a kontraktusban a 2017. február 3. és 2019. november 2. közötti időszakra állapodtak meg a felek. Vagyis az előző szerződést is ezzel a taxis társasággal kötötték meg, de arra nem adnak választ a közbeszerzési dokumentumok, hogy miért kellett egy korábban meghatározott teljesítési időszak közben új szerződést kötni ugyanarra a célra.

Forrás: mfor.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nehogy már az uri valagukat a plebs által is használt közösségi járgányok székeire legyen muszáj letenni.
Még valamit elkapnak a proliseggektől.
Sőt legyen nekik kötelező előírás, hogy taxik között is csak egy bizonyos, természetesen luxuskategóriás tipusokba tehetik a sz@rosseggüket.
Adjuk meg a királynak, ami jár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.