Lázár János a Facebook-oldalára feltöltött legújabb videójában köpenyben és hajhálóban fenyegeti meg a multikat. Az nem fog menni, hogy ezek a multinacionális cégek Nyugat-Európa élelmiszeripari szemetét ráöntik az országra. Ezt nem lehet tűrni sokáig – mondta Lázár János legújabb Facebook-videójában. Lázár hozzátette, „jól teszik a multik, ha igyekeznek és jó minőségű magyar termékeket árulnak inkább, mert tűrhetetlen, amit művelnek számos esetben”.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Egy jó minőségű magyar termék, amelynek az ára megfelelő, mindig is eladható.
Na kérem szépen van egy nagyon jó őstermelő hentesárukat készítő és áruló ismerősöm, akik gyakorlatilag az egyik kereskedelmi irányba már nem jár árulni. pl. friss füstőlt kolbász kilója 850 forint. Ő ezzel nem tud versenyezni, mert a minőség nála az elsődleges. El ne felejtsem. Magyar termelő készíti és árulja ezt a ˝terméket˝. Ellenben mindig sorban állnak ennél az árusnál/termelőnél, mert a szegény emberek csak ezt tudják megfizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.