Háromezer – állítólag állami beruházások megvalósítására érkező - török vendégmunkásnak építenek Tiszaújvárosban új konténervárost, mindezt persze szinte teljes titokban. Utoljára a török megszállás idején lehetett ennyi török egyszerre Magyarországon. Ennyi muszlimnak már feltehetően mecsetre is szüksége lesz. Mindeközben Orbán a ma reggeli, Kossuth Rádiónak adott interjújában megint elkezdte felpörgetni a tudatlan szavazóknak a "migráncs-kérdést" az EP-kampányra. Persze a fideszesek majd megmondják a tutit, hogy „az Orbán-migráns, jó migráns”. Kíváncsian várjuk az ügyben a fejleményeket…

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ha az arabokkal kell üzletelni, nem probléma a muszlim vallás. Ha török vendégmunkás kell, nem probléma a muszlim vallás. Ha Erdogánt látogatja O.V. , nem igazán beszél a keresztény gyökerekről.
Ennyit O.V. hit és erkölcsbéli elveiről!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
Törökökkel élmény a munka!
Főleg mikor nézik a kolbászos ebédet,
.A csúcs,mikor a török, pálinkval ,disznósajttal kínál.
kérdezem tőle..vallás?

ÁÁÁÁÁÁ Allah most nem ér rá figyelni.
Hja gyerekek?
Nessy
Ha az arabokkal kell üzletelni, nem probléma a muszlim vallás. Ha török vendégmunkás kell, nem probléma a muszlim vallás. Ha Erdogánt látogatja O.V. , nem igazán beszél a keresztény gyökerekről.
Ennyit O.V. hit és erkölcsbéli elveiről!
qxy
Na erre baszik rá a kis geci. Nem tudom szolt e Putyinnak hogy a hangya ezt dobta az agyába? Putyin imádja ezeket. Nem is szarozik. még Orbánt is kifordítja mint a szaros gatyát. El tudom képzelni hogy a ruszkik majd a türkiseket és elnézést is kérnek azákánegyvenhetesekkel.
simmering73
Fog még imára szólítani a müezzin Tiszaújvárosban.
F_Viktor
Ahogyan a nyugat, úgy orbán sem tud jobb megoldást a népességfogyásra (Magyarországon + még az elvándorlás!), mint az arra hajlandó (tipikusan gazdasági migráncsok!) vendégmunkások befogadása.
orbán pillanatnyi érdekeit szolgáló uszítópolitikája az agyatlan tábora felé még rengeteg problémát fog okozni neki és az országnak is.
papa.49
@Nessy: Ez a tetű nem keresztény, nem magyar, sőt még csak nem is európai, ez egy koszos, boksuos cigány, se Istene, se vallása, de főleg EMBERSÉGE NINCS !!!
vacsi
@simmering73: Én inkább attól félek, hogy egész Magyarországon...
F_Viktor
@vacsi: Ha komolyan gondolod, akkor féljél, rettegj, zárkózz be a lakásodba (15 évnyi hideg élelemmel), s a szavazófülkét se látogasd, mert láthatod, orbánod nem fog megvédeni a muszlimoktól, a migráncsoktól!
Mi több, ő hívja, ő telepíti be őket!
Hol államkötvénnyel édesgeti, hol kreál nekik magyar ősöket, hol pedig munkával csábítja az országba őket.
Eladott Ország
Nehogy már béreket kelljen emelni az építőiparban, vagy máshol. Akkor a strómanokon keresztül kisebb lesz a haszon. Ez is megérdemelőmé a lábon lógatást, mint Mussolini.
papa.49
@Eladott Ország: Egészen a teljes kiszáradásig )))))))))))))))))))))))))
vacsi
@F_Viktor: Igen, félek! Sajnos, mint a történelmi példák mutatják, töröktől, tatártól és egyebektől nem véd meg az sem, ha bezárkózunk a lakásunkba. Jelenleg a Fidesznél nem tudok jobbat, akik valóban a magyar nép érdekét tekintenék elsődlegesnek, és nem a saját zsebük megtömését. Ha van valami épkézláb ötleted, örömmel meghallgatom!
picike1
3000 ezer ember és mennyi nő jön vele vagy mi lesz itten???@F_Viktor:
F_Viktor
@vacsi: Írod:
"Jelenleg a Fidesznél nem tudok jobbat, akik valóban a magyar nép érdekét tekintenék elsődlegesnek, és nem a saját zsebük megtömését."

Lám, lám, azt, hogy orbán hozza a nyakadra a migráncsokat, már meg sem hallod... Mert ugye alkotmányos jogod hülyének lenni és csak a fityeszre szavazni!?

Írod:
"Sajnos, mint a történelmi példák mutatják, töröktől, tatártól és egyebektől nem véd meg az sem, ha bezárkózunk a lakásunkba"

Ajánlom jelentkezz a legelső marsi misszióba! De ha még így is közelinek találod a migráncsok jelenlétét (vagy félsz, hogy orbán utánad küld pár ezer törököt, vagy marsi letelepedési kötvényest), akkor ajánlom költözz a galaxisunk legtávolabbi részébe, úgy 90-95 ezer fényévnyire keress magadnak egy lakható bolygót.
F_Viktor
@picike1: Írod:
"3000 ezer ember..."

Honnan veszed a 3 milliót?
De ha érdekel, hogy mennyi nőt hozott orbán, akkor elmész Tiszaújvárosba és megszámolod őket. Jobb ötletem nincs.
Sámannus
Marisunk valamit tudhatott amikor a török 150 éves vendégeskedéséről hadovát. Gondolom ezé lett barátunk a buncsukos harcos, aki dárdára tűzte a magyarok fejét.
Sámannus
@F_Viktor: Tévedsz amikor megtámadta a forintot akkor is a magyarok érdekeit védte igen hatékonyan nézzük csak miket mondott azóta. Az ukránok behozását vagy kínai munkások mongolok nyomják le a hazai életszínvonalat. Épül gettó Budapesten is. gondolom a kínai mintájú nyomortelep is a magyar családoknak épül.
Csak azt a pillanatot kell megvárni amikor ezt a retyót még egyszerre önti a nyakunkba.
colibri
@picike1: 17: Csak azt nem értem, a kérdésedet miért F__Viktornak teszed fel a török építőmunkásokkal kapcsolatban, szerintem neki semmi köze ehhez a döntéshez. Azt, hogy "mi lesz itten???", arra ember nem tudja a választ., Egy biztos, jogosan, vagy jogtalanul de orbán sorba nyeri a magyarországi választásokat, aminek pl következménye ez a török vendégmunkás-beteleptés is.
F_Viktor
@Sámannus: Írod:
"Tévedsz amikor megtámadta a forintot akkor is a magyarok érdekeit védte igen hatékonyan..."

Ne kívánd, hogy orbán összes magyarok elleni bűnét elmagyarázzam egy alkotmányos jogát gyakorló agyhalott orbanistának.
Ebbe hetekig tartó kutatómunkát kellene belefeccölni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.