Tényleg elindult egy sztrájkhullám az idén, vagy csak jobban odafigyelünk rájuk a túlóratörvény óta? Mitől bátorodtak fel a szakszervezetek, és milyen hatással lesz ez a szakszervezetekre és a gazdaságra? Erről beszélgettünk a Hol a pénz újabb adásában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A magyar birka, nem lesz itt még semmi ...
Eladott Ország
Amúgy ha a Hankook dolgozói focistának álltak volna (pláne ha külföldről érkező focistának) akár havi 18 milliót is kereshetnének és még szociális bérlakást is kaphatnának potom pénzért. Lapértesülések szerint a Fradihoz kell menni, mert például az olasz Davide Lanzafame havi 18 milliót, a brazil Isael da Silva Barbosa 19 milliót keres. Túlóra nélkül. Igaz, a Fradi megteheti, gazdag csapat. A Magyar Villamos Művek évi 2 milliárd forintot utal nekik. Segítek. Az MVM teljes egészében állami cég. Tehát a nyereség közpénz, a nyereségből elköltött összeg – a Fradinak adott évi 2 milliárd is – közpénz. Örömmel megkérdezném a pánikszerűen menekülő beteghordókat és műtőssegédeket, a rommá dolgoztatott szakápolókat, hogy ők a szánalmas kis fizetésükből lelkesen finanszírozzák-e falábúék extra gázsiját. Mert ők finanszírozzák és mindenki más ebben az országban. Továbbá templomok építését Timbuktuban, Mészáros Lőrinc gazdagodását, Orbán Viktor gundeles ebédeit, Ráhelke pelenkáit, Semjén vadászatait és valamennyi léhűtő munkaképtelen g...t, aki a főg...nek kedves vagy fontos. Mivel nem is tehetek mást, hiszen úgyis levonják tőlem adóként, ha azt gondolom, hogy ezekre nem szeretném odaadni, akkor is. Akik most legyintenek, azok azzal a lendülettel tudomásul is vehetik: éppen azért tart ott ez az ország, ahol tart. A kilencedik éve regnáló bűnöző banda soha nem felejti el a társadalom arcába üvölteni, hogy mennyi munkahelyet hoztak létre, mennyivel csökkent a munkanélküliség és hogy ezt bizony nekik lehet megköszönni. A hívek szokták is köszöngetni, de a reálisan gondolkodók már jó ideje jelzik, hogy nem lesz ez így jó. A magyar kormány – azért, hogy ide jöjjenek ezek az összeszerelőüzemek – annyi támogatást ad nekik, amiből vidáman fedezni tudják a munkások bérét évekig. Tehát gyakorlatilag a magyar melós a munkáltatónak ingyen van 2-3 évig. Mert mi fizetjük a bérüket az adónkból. Még a munkás is a saját adójából fedezi a saját bérének rá eső százalékát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.