Házról házra járnak a zsaruk a településen, miután kiderült, hogy egy külföldi vendégmunkás feldarabolt maradványait rejthette a csatornában talált zsák.

Holttest Jászalsószentgyörgyön: egy vendégmunkást daraboltak fel?

Az emberi torzóra bicikliző gyerekek bukkantak rá a falu határában, egy híd alatt. A Blikk úgy tudja, a nyomozóknak mostanra sikerült kideríteniük a horrorisztikus módon meggyilkolt és megcsonkított, titokzatos áldozat kilétét.

A Blikk szerint a rendőrség megerősítette értesüléseiket: tudják, kinek a holttestét rejtette a zsák.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosította a 2019. március 2-án Jászalsószentgyörgy külterületén talált holttestet. A nyomozás jelenlegi szakaszában bővebb információval nem kívánunk szolgálni, így további kérdéseire sem áll módunkban válaszolni

– közölték szűkszavú válaszukban.

Márciusban bicikliző gyerekek bukkantak rá a település határában lévő híd alatt a zsákra. Amikor közelebb mentek, egy emberi kézfejet pillantottak meg: kiderült, hogy a zsákban egy meggyilkolt férfi torzója lapul.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Pénelopé azt mondja: "Én nem ismertem, mert csak a felesége voltam". És Kirké: "Én nem ismertem, mert csak a kedvese voltam". Télemakhosz: "Nem ismertem, mert az apám volt". Télegonosz: "Nem ismertem, mert én csak a zabi fia voltam. Mindenesetre megöltem."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.