A Fidesz néppárti tagságának felfüggesztése miatt nem csak a párt vesztette el beleszólási jogát az EPP ügyeibe, de képviselői is a néppárti funkcióikat.

Mutatjuk, melyik fideszes faragott rá legjobban a néppárti felfüggesztésre

A Politico összefoglalója szerint a fideszes EP-képviselők legtöbbjének nem változik semmi jogállásában a párt felfüggesztésével, de a döntéseknél nem lesz szavuk. A néppártnak járó pozíciókat sem foglalhatnak majd el – de ez egyedül Schöpflin Györgyöt érinti, aki az Európai Parlamentben az Alkotmányügyi Bizottság tagja, de már hosszú ideje nem tölti be a pozíciót betegségre hivatkozva.

Szájer József EPP-s alelnöki pozíciója viszont megmarad, mert ez egy technikai pozíció, "amit semelyik más alelnök sem akar csinálni" az ebben a parlamenti időszakban még hátralévő két szavazási eseményre.

Forrás: hvg.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A fürtöske meg társai cuccolhatnak haza, véget ért a havaj !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@evacica: Ez igaz viszont volna még itt 6 millió szavazó akiknek mindnek a fütyisz ellen kéne voksolnia !!!
Peller Anikó
@justhpeter: Csakhát nem a választókörzeti helyiségekben csalnak, hanem a számítógépes rendszerbe való betápláláskor, ahol már semmilyen ellenzéki kontrol nincs.

Az áprilisi választásokon is könyörögve kértek segítséget az ottlévő informatikusok aznap este akik beleláttak a nagyüzemi csalásáradatba és mi történt? Senki nem ment segíteni mert nyilván be sem engedtek senkit.
kereső
@Peller Anikó: Nem emlékszel?- a TEK lezárta még a környéket is, a készenlétiek meg a parlammentet.Vidékről is rendeltek fel rendőröket-épp akkor, amikor a leállás volt.
justhpeter
@Peller Anikó: Akkor marad az utca ? Vagy egy másik "taxisblokád" ?
justhpeter
@Peller Anikó: teljes kisöpréssel és új emberekkel. OK. Benne vagyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.