Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára hozta nyilvánosságra az épp 30 éve készült III./III-as jelentést Sorosról és a Fideszről.

Hatalmas Soros-támogatás a Fidesznek

A levéltár Facebook oldalán található bejegyzés szerint 1989. március 23. készült az a napi operatív információs jelentés, amelyben a belső elhárítás (BM III/III. Csoportfőnökség) jelenti, hogy a Soros Alapítvány "demokratikus, alternatív mozgalmakat" akar támogatni.

Az irat levéltári jelzete:

ÁBTL – 2.7.1. NOIJ III. Csoportfőnökség 58/6. 1989. március 23.

A Soros Alapítvány honlapjáról kiderül, hogy 1989-ben "Demokratikus szervezetek támogatására" 16 804 000 forintot fordítottak. [Összehasonlításképpen: 1989-ben egészségügyi célokra, műszerek és gyógyszerek beszerzésére kb. 65 000 000 forintot adományoztak.]

Itt megnézheti, ki kapott még támogatást akkor.

Forrás: facebook

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Soros pénze nélkül a Fidesz ma nem lenne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
A narancsos hiénák, mikor fogják visszafizetni???
magyarbakancs
Soros pénze nélkül a Fidesz ma nem lenne.
Klubtag
@magyarbakancs: ...ezért orrolok is rá egy picinykét...ha egy hangyányit jobban tájékozódik és szakembereket is megkérdez, esetleg elolvassa a Viktor című alapművet, jobb döntést hozott volna...
magyarbakancs
Igazi CIGÁNY szokás oda szarunk ahonnan enni kaptunk.
Ez a Fidesz Ez ORBÁN politikája.
magyarbakancs
@Klubtag: 1988-89 hajnalán találkoztam vele személyesen.
Hát elnézést a kifejezésért már akkor ,hülyének tartottam.
Orbánt.
dr. prédikátor
Fityfasz köcsögök, gecik, nyuggerek!!! Olvastátok??? Vélemény???Most nagyon kussba vagytok szemetek!!!
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...egy kis megerőltetéssel elő lehetne kaparni egy olyan beírásodat ami az itteninek épp az ellenkezője
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Keresed meg nem találsz.
Soha nem kedveltem Orbánt és a Fidesz politikáját.
Soros pénzelte tény.Nem szeretem Sorost se.
De nem tojok oda ahol jól laktam.
Ez meg egy gerinctelen ,jellemtelenségre val.
tudode
Most már csak az a kérdés, hogy ETTŐL az ingyenélőtől/LŐKTŐL hogy lehet megszabadulni!
Klubtag
@magyarbakancs: "Ez a Fidesz Ez ORBÁN politikája. "
Hála istennek, hogy Orbán nem egyenlő Magyarországgal és ezt külföldön és idehaza is minden demokratikus politikai erő tudja...
Viszont Orbán egyenlő a fidesz-szel, ezt is tudja minden politikai erő, csak az kérdés, hogy annak a több, mint 2,8 millió támogatónak eljut-e a tudatáig, hogy ez miről is szól, milyen felelősséget ró rájuk is, milyen értékrendet vallanak magukénak. Nem olyan ördöngös, csupán egy feladat van, a tényeket kell kritikusan összevetni a propagandával...Tudják kedveskéim, ahogy más - ellenzéki szerveződés esetén szokták...
papa.49
Miért nem lett bajuk ???
Mert az akkori BM. a Lévai Anikó barátnőjének az apja volt, nevetve mondták ,,jelentsenek nyugodtan bármit, úgyis a Horvát István asztalára kerül,, és nekik a hajuk szála se görbülhet !!!
Klubtag
@magyarbakancs: ...nem hülye ő (sem régen, sem ma), csak romlott gazember...
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...még azt is írtad hogy szavaztál rájuk...
Klubtag
@papa.49:...akkor tanulták a módszert, amit ma is alkalmaznak előszeretettel...nincs új a nap alatt, ennyire még ők sem okosak, SŐT...
Eladott Ország
Igaz a hála nem politikai kategória, főleg fideszes körökben. A hála: kutyaerény (I. V. Sztálin) NEM ÚJ MÓDSZER EZ:
Sztálin is első körben azokat nyíratta ki - akik a hatalomra segítették. Úgy látszik ez kell ahhoz, hogy egy erő "nyugodt" legyen. A fidesz egy tűzfalszépészeti műremek, minek küzdjön meg az ember a szavak keresgélésével, mikor ezt már úgy se lehet überelni.
uploads.disquscdn.com/images/2922c73095b4f83075a556595edb8b50340940f9ffaf7cf6beec8058158e9515.jpg?w=600&h=604
Az Új Irány: A múltat végképp eltörölni. Mi ebben a meglepetés? Minden diktatúrában leszámoltak a korábbi "harcostársakkal." Egyébként Stumpf István és Chikán Attila nélkül a fidesz sohasem születhetett meg.
Klubtag
@Eladott Ország:
"Egyébként Stumpf István és Chikán Attila nélkül a fidesz sohasem születhetett meg" Így igaz!
Viszont az idő múlásával nyilvánvalóvá vált, hogy Chikán rendelkezik olyan tiszteletreméltó képességekkel, melyekkel Stumpf nem...
namihami
"" Az már elévült!""--nyilatkozta Orbán Viktor sohanempraktizálófideszügyvéd. A pénz pedig beépült a családba...
cikicakk55
@dr. prédikátor: ma 10:03
Már elnézést,de a " nyuggerek " nevében kikérem magamnak,hogy összehasonlíts a Fidesz és Orbán seggét nyalókkal. Jó lenne végre ha rájönnétek,hogy sokkal több aktív korú seggnyalója van a csutinak,mint " nyugger". Te is tudod,hogy az a 2,6 millió amivel híreskednek,az ha a választás becsületesen zajlik,talán egy millió ha lenne.Nem mondom,hogy nincs köztük nyugdíjas. Persze,Orbánnak az érdeke az,hogy össze ugrassza az aktív adózókat a nyugdíjasokkal,ezért is mutatott be az M' olyan videókat,ahol agy mosott nyanyák énekelnek, imádkoznak,kezet csókolnak neki stb. Még is azt mondom,hogy a nyugdíjasok talán 10%-ban vannak benne Orbán trónjának megtartásában. A többi az a holdudvar,azok rokonai,barátai,szomszédja,lekötelezettjei. Ki is jön az egy millió,de semmivel sem több.Igazat írtál,szó sem róla,de ha már a nyugdíjasokat is bele írod,legalább a tiszteletet add meg,hogy nem " Nyugger" hanem nyugdíjas. Megdolgoztunk mi azért,hogy a mai dolgozó középkorúak annyi iskolát tudtak végezni,hogy mentek is valamire. Ráadásul 1956 után,egy romokban heverő országot építettünk fel,amit a jelenlegi gárda fillérekért elkótyavetyélt.Ebben mind Ludas.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...ő csak azért nyuggerezik mert tudja, hogy a tekergésből nem lehet nyugdíjba menni...
justhpeter
Lopásban szocializálódtak, tolvajok is maradnak.
cikicakk55
@Klubtag: ma 10:14
Neked is csak azt tudom írni,amit dr. Prédikátornak. Amennyiben a tiszt szavazást néznénk és nem a csalással a választási törvény az alkotmány átírásával végzett választási eredményeket vennénk figyelembe,akkor a Fütyisz kb 1 millió retardáltat tudhat csak maga mögött, azok is legnagyobb része érdekből hű Orbánhoz. Lényeg,hogy azok akik még hisznek a hivatalosan is elmebeteg diktátornak,majd akkor fognak csak lépni,ha ég a házuk,vagy talpuk alatt a talaj. Ez azt jelenti,ha a csuti nem tudja továbbra is a milliárdos hasznot hozó üzleteket támogatni,esetleg Polt mennybe megy,akkor talán,de csak talán észhez térnek.
cikicakk55
@Csizmás Kond: ma 10:23
Nagyon sokan szavaztak 2010-ben a Fideszre,olyanok akik ma már a pokolba kívánják Őket. Tudod,sokan a világválságot Gyurcsány hibájának vélték. Őszintén megírom,hogy Gyurcsányt sem kedveltem,de akkor éppen a legjobb lépést tette ahhoz,hogy ne jussunk mi a a Görögök sorsára. Az IMF-től vett fel hitelt,ami annyival jobb az EU hitelnél,hogy az IMF figyelte is mire költik azt a pénzt,amit adtak. Sajnos az Unió 9. éve nem törődik azzal,hogy Orbán a családja és a haverjai zsebét tömik az EU-s hitelekkel,bár tudják,de semmit nem tettek eddig még ellene. Igaz,hogy megígérték,hogy ezentúl már nem kap annyi pénzt az ország,de azért annyit még áttolnak,hogy Orbán és a baráti kör jól éljen belőle. 2014-ben már az eszesebbje rá jött,hogy Orbán rosszabb mint ezer MSZP,de szerencséje volt a csutinak,hogy jöttek a migránsok,így meg volt már mivel lehet zsarolni,gyűlöletet szítani,egymás ellen ugrasztani a Magyar embereket. Ettől függetlenül az az állítólagos 2,6 millió vagy 2,8 (mikor mennyit írnak) csak csalással és a választási törvények átírásával sikerült. Én nem szavaztam a Fideszre,de 2010-ben örültem,hogy az MSZP vesztett. Most már nem örülök neki,de fogalmam sincs melyik ellenzéki párt lenne a legjobb. A jelenlegi választék közül egyik sem,az biztos. Ettől még jó lenne,ha bukna a Fidesz,aztán majd el dőlne ki,vagy kik helyettesítik.
cikicakk55
@Csizmás Kond: ma 12:54
Fogalmam sincs miért nyuggerezik,de egy nyugdíjasnak,aki az életét végigdolgozta és a szeme láttára rabolták szét azt a világot,amiben az Ő keze munkája( vagy az eszéé) benne van,azért nagyon sértő a "nyugger" szó.Lesznek még Ők is nyugdíjasok( talán,ha addig valami betegség miatt nem kerülnek kórházba és megússzák kórházi fertőzés nélkül) és biztos nem fog nekik jól esni ha a gyerekeik,unokáig le" nyuggerezik" őket.
cikicakk55
@justhpeter: A Fidesz 50%-ban már olyan idős,hogy Ők még sokat éltek a Kádár rendszerben. Kádárnak is volt hibája bőven,szó sem róla,de a hitelt amit felvett nem a családja, a barátai, szomszédjai rakták zsebre,hanem ment a panel programba, a kórházak karbantartására, a gyermek ruhák,tankönyvek állami dotációjára. Amennyiben Orbánék is első sorban arra költenének,hogy az emberek megéljenek a fizetésükből ,és az oktatás,egészségügy nem állna ott ahol most áll,akkor a fenét sem érdekelné,hogy a maradékot hová költik. Kádár rendszerben sem foglalkozott a nép a kormány pénzügyi dolgaival( kivéve az akkori politikusokat,akik most is azok), mert megéltünk a fizetésünkből,biztosítva volt a jövőnk, a gyerekeink nem éheztek,nem fáztak. Volt munkahely,de volt ipar,mezőgazdaság és egyéb termelési ágazatok,pedig akkor is egy kormány volt hatalmon. Nem az egy kormánnyal van a baj,hanem azzal,hogy az az egy nem az országért van,hanem a saját gazdagodásukért.
Csizmás Kond
@cikicakk55: Majdnem hihető, csak ott vétettél, hogy a hitelt azért kellett felvenni mert a zunió nem azzal törődött, hogy a gazdaságot rendbe tegyék, hanem hogy a nyugati multik befészkelhessék magukat ide és tönkretegyék az akkor is alig működő gazdaságot. Ami pedig a döglődő gazdaságot illeti épp Gyurcsányék gazdagodtak belőle ...na nem csak ők hanem az Aprók is meg a többi szocialista tolvaj akik az ország vagyonát szocialista jövedelemnek álcázva egymás között szétosztották.
Az Orbán rezsim is oda nyúlt ahol volt, viszont az már uniós rábólintással és segítséggel...aminek szintén nem az emberek látták a hasznát hanem azok akik mertek ..a bátor, tűzhöz közélülők...és ez lett a vége, hogy míg egyesek a pénzben dőzsölnek addig mi, ki az egyiknek ki a másiknak drukkol...ez is nekünk a szégyen.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...nagyon buta emberek ezek...ezért nem kell törődni velük.
Csizmás Kond
@tulipan: ...gondoltam, hogy magadra érted...
bencemacska
@Klubtag: ma, 09:56
Ha A Viktor c. könyvet akkorra már megírták volna!
Soros alapítványának olyan magyarországi képviselője segítette O1G-t, mint Vásárhelyi Miklós. Sajnos már nem tudjuk tőle megkérdezni, mivel verte át ez a "Grál-lovag". Lehet, hogy a lánya tudna segíteni!
dr. prédikátor
@cikicakk55: Ma 12.48 ra!!!Talán nem voltam teljesen érthető, de én igen is a sok kézcsókolgató hajlóngó és O1G től elélvető fityfasz NYUGGEREKRE gondoltam.De nem csak te hanem én is ahhoz a korosztályhoz tartozom akik részt vettek az 56 os rombolás utáni országépítésben!!!De remélem így már érthető az írásom!!!
dr. prédikátor
@cikcakk! Kimaradt az előbbiből: én is nyugdíjas vagyok nálad jó pár évvel idősebb!!! De NEM FITYFASZ NYUGGER!!!
bencemacska
@dr. prédikátor: ma, 10:03
Ezt most kinek írtad?
Én pl ezt már 30 éve tudom, nekem nem újdonság.
És akkor most mit kellene tennem?
Madácsi Pali
@bencemacska: követelni O1G lábbal közszemlén felakasztását, hogy minden kihúljon a zsebéből ami az utóbbi 30 évben "véletlenül beleesett".
bencemacska
@Madácsi Pali: Meg is tenném, ha csak 20 évvel is, de fiatalabb lennék.
De nem vagyok, ezért csak csatlakozni tudok azokhoz, akik megszervezik.
bencemacska
@papa.49: ma, 10:11
Szerinted van, aki ezt eddig nem tudta?
papa.49
@bencemacska: Hát biztos van a ,,kézcsókolgatói,, között bőven ilyen nyugdíjas !!!
Ezek a csutitetűvel az élen elhitették magukról, hogy ,,ŐK A GÁNCS NÉLKÜLI LOVAGOK, A IGAZSÁGOSSÁG EGYETLEN LETÉTEMÉNYESEI.. aztán kiderült hogy csupán a HAZUGSÁG LETÉTEMÉNYESEI, VALAMIT A FÉLREVEZETÉSÉ !!!
CsipkeRózsa
@cikicakk55: ma, 12:58
Azt írod: esetleg Polt mennybe megy,akkor talán,de csak talán észhez térnek.

Rövidebb út is létezik, Orbán mennybe menetele.
papa.49
@CsipkeRózsa: Mikorra várható ???))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Klubtag
@bencemacska: ...köszönöm a pontosítást, valóban...viszont akiknek a történeteiből, tapasztalataiból a mű született már korábban is tudták kivel van dolguk. Ennek az infónak volt híján Soros.
Klubtag
@cikicakk55: ...amit írsz az a szomorú valóság. Mégsem tud az ország vele mit kezdeni néhány ködkardozó szent őrülttől eltekintve, akik próbálták felülvizsgáltatni az eredményeket. Akinek ugyanis hatalmi helyzetéből van módja, szándéka és elég nagy gazember is választást csalni, annak arra is van módja, hogy a kivizsgálást elszabotálja, ez történt 2014-ben és 2018-ban is.
bencemacska
@Klubtag: ma, 15:34
Szerintem meg tudta téveszteni Soros megbízottait is - és természetesen rajtuk keresztül őt is - mézes-mázas szövegelésével.
Soros még a vörös iszap katasztrófa károsultjait is jelentő összeggel támogatta, ami persze nem jutott el hozzájuk.
Klubtag
@bencemacska: Tudod nem sokszor hivatkozom rá, de a megállapítás, amit 2002-ben Orbánnal kapcsolatban Vaclav Havel tett - családom néhány tagjában, bár csak csírájában már 89. júniusában megfogalmazódott...és nem azért ám, mintha nem örültünk volna a közelgő reményteljes rendszerváltásnak. Valószínűleg mások is így lehettek ezzel,
Apropó vörös iszap - 50.000 forinttal bánta a családi kasszánk az akkori szolidaritásunkat.
Nem is adunk pénzt azóta áttételeken keresztül, csak vagy közvetlen kézből-kézbe, vagy megbízható szervezet közreműködésével, az Orbán-kormány és a Semjén féle bagázs nem tartozik ez utóbbiak közé...
cikicakk55
@dr. prédikátor: ma 14:32
Értettem én az írásodat először is,csak számomra a " Nyugger " szó nagyon sértő. Amennyiben úgy írod,hogy a sok agy mosott vénasszony, vagy vénember akkor meg sem szólalok. Igazad van,ezt is írtam.Sajnos vannak elég sokan,de annyira nem sokan,mint gondoljátok. Nekem sok ismerősöm van az interneten,persze olyan idősek mint én,általában,de itt a városban is és egyetlen egy Fideszest ismerek csak,de annak már nem is köszönök. Voltunk Márky Zay Péterrel szemetet szedni a város egyik kivezető( vagy bevezető) utcájában és kb 200 emberből 70 nyugdíjas volt.Voltam tüntetésen a városban és sokkal több volt az idős ember,mint az 50 éven aluliak. Elismerem,hogy országos szinten sok az idióta vérfideszes,de azok sem nyuggerek,csak nyugdíjasok,akiket még meglehet vezetni. Van olyan is aki a fia,vagy lánya miatt szidja a Fideszt,mert ugye a gyereke mindenkinek a legokosabb. Ne érts félre,nem haragszom rád,hisz lájkoltalak is,már alapból,mielőtt írtál volna.Csupán a szó nagyon bántó.
CsipkeRózsa
@papa.49: ma, 15:31

Attól tartok, hogy az én életemben már nem kerül rá sor.
cikicakk55
@dr. prédikátor: Téged nem zavar,ha " Nyuggernek" szólítanak? Megértem,hogy haragszol azokra,mert én is haragszom rájuk és kerülöm is őket mint a leprásakat,de eszembe nem jutna "nyuggernak" szólítani. A vén idiótát már megkapták,meg anyald ki neki vén P..a,de nem Nyugger.
dr. prédikátor
@cikicakk55: Sajnálom de ebben nem értek veled egyet, sok más dologban egyezik a véleményünk.Én így fejeztem ki az irántuk való utálatomat és megvetésemet!!!
cikicakk55
@Klubtag: ma 16:10
Nálunk sem bíztak a kormányban a város lakói. Több vállalkozó is jelentkezett és teherautókkal,személy autókkal, vagy mikrobuszokkal a város lakói által összeadott ruha neműt,élelmiszert,gyermekjátékokat,plédeket,ágyneműt edényeket és ki tudja még miket személyesen vittük el nekik. Az összefogás vezetőjénél volt a pénz és akinek csak tudtunk,mert találkoztunk vele,annak adtunk készpénzt is. Én a segélyszervezeteknek sem hiszek,mert egyszer kiderült,hogy a gyerek kezelésére szánt pénzből a család alig kapott valamennyit,mert a befolyt összegből tartották fenn magukat.( dolgozók fizetése, az épület bérlése, rezsi költség,benzin,telefon költség,stb)
Klubtag
@cikicakk55: .."Én a segélyszervezeteknek sem hiszek..."
Az etalon az Oltalom Karitatív Egyesület...www.oltalom.hu/
Apropó...tud valaki valamit arról a milliárdos nagyságrendű (1 %-kokból összejött) pénzecskéről, amit Orbánék el akartak csórni, de az EU-s bíróság "ráütött" a tolvaj kezükre. Ki lett fizetve a kedvezményezetteknek?
Eladott Ország
@Klubtag: ma, 16:46; Egymás után másodszor nullázza le a fidesz-kormány a nagy múltú csepeli művelődési központ állami támogatását. scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12993351_804981079636824_5799073625990722869_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=c729a06afc2e9805dceeb222994723ef&oe=5D4721EF
21ora.hu/2018/05/18/hivatalos-iden-sem-kap-egy-forintot-sem-a-munkasotthon/
Ezek-után feltételezhető, hogy az állampárt belenyúl az adófelajánlásokba is. A választási csalások után ez a fidesznek gyerekjáték.
egyember
@Klubtag: @Csizmás Kond: Én -végre- szeretnék látni egy -többé-kevésbé- elfogadható kimutatást arról, hogy az "emúttnyócév" hatalomban lévő prominensei mennyit "gyűjtögettek" össze. Ebben benne lehet Gyurcsány is, aki vagyonát (ami -tudtommal- szellemi jellegű) nem "uralkodása" alatt szerezte, hanem (Szent)Antal idejében, amikor a tehetséges emberek (általában kölcsönből, hiszen előtte nemigen volt lehetőség jelentős vagyon szerzésére) sikeres vállalkozásokat hoztak létre, mások meg elbukták a felvett pénzt és jött a bankcsőd (Postabank és a Takarékszövetkezetek egy jó része).
kokopelli
@cikicakk55: engem pl. nem zavar,mert a magyar nyelvből egy vegyes akármit csinálnak a
saját tudtuk nélkül!Az mindig olyan lezsernek tünt a szemükben,pedig csak egyszerű idiotizmus!
Két nyelvből két félszavat összeragasztottak! (NYUGdíjas ill. rentnER = NYUGER!
Klubtag
@egyember: ...bizony én is...bár kiterjeszteném "emúttizenhatév"-re...legalább lelepleződne a nagyságrendi különbség is...mert addig csak összemosás van, ami a nagy gazembereknek kedvez.
De amíg ez a hatalmi felállás, addig erre remény sincs, akárcsak az ügynöklista esetében...
Hiába ígérgeti minden oldal a propagandájában, hogy majd ők megcsinálják...csak az aljas, célzatos kiszivárogtatás dívik évtizedek óta.
evacica
Hát kik is azok a Soros bérencek? Nem is beszélve Vikike és társainak a Soros pénzen való tanulását! A kutya is különb mert nem harapja azt a kezet amelyik enni ad neki, kivéve, ha megvész!
magyarbakancs
@Csizmás Kond: 1998 -ban szavaztam a Horn és a Tocsik botrány után.
Mert azt hittem ,hogy egy tisztakezű politikusok.
Ez azóta be bizonyosodott ,hogy nem igaz. Szavaztam az MSZP-re is.
Nekem nincs párt amit preferálok amelyik normálisabb arra szavazok.
2006-ban savaztam utoljára.
tulipan
Há', perrrsssze! Mindenki csakis azt és úgy gondolhatja, amit és ahogy Őnarancsos dagadtsága előír!!!

hirklikk.hu/kozelet/orban-korlatozni-akarja-a-kritikus-ertelmisegi-gondolkodast/348648
tulipan
@magyarbakancs: Úgy érted, "amelyik normálisabbnak tűnik", adott pillanatban! Ebben és is egyetértek, bár én a Fidszre SOHA NEM SZAVAZTAM VOLNA, nem is fogok!!! Én, kezdettől fogva, mindig is túl simlisnek találtam őket!!!
1magyar
Ezért a "hatalmas" "támogatásért" gondolták megvenni Magyaroszágot?
tulipan
Ki is fosztották, jó alaposan, az országot!
cikicakk55
Fogalmam sincs melyik jelenlegi ellenzéki párt lenne jó a Fidesz helyett.Én úgy látom,hogy minden ellenzéki pártban van pár normális ember. Még azt is megkockáztatom,hogy a Fideszben is lehet,csak még nem mer előjönni. Szerintem vannak a Fideszben is olyanok,akik nagyon várják,hogy megbukjon a kormány,de Ők látják,hogy egyenlőre túl sok adu van a diktátor kezében. Sajnos ameddig szinte mindent ural,a jogot, a médiát,az embereket,akik ki vannak nekik szolgáltatva,addig nehéz lesz bár mit is tenni. Eddig minden forradalom,ami az országunkban volt,úgy alakult,hogy akik megtehették,azok támogatták azokat,akiknek bátorságuk volt,csak lehetőségük nem.Most is az a gond.Ember lenne bőven,akik szembe szállnának a jelenlegi hatalommal,csak eszköz híján lehetetlen. A sok ellenzéki pártból jó lenne kiemelni azokat,akik tényleg a népért tennék a munkájukat és nem azt lesnék mit és hol lehet lenyúlni. Akkor talán felállhatna egy teljesen új parlament,új miniszterekkel,olyanokkal akik tudják is mit csinálnak,mert tanulták.
juttka
@CsipkeRózsa: Egyik sem megy a mennybe, mindkettő a pokolra jut.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: Szóval nem szavazol de elvárod hogy más a te igényeidnek megfelelően válasszon ...miből gondolod, hogy ez neked kijár ?
Csizmás Kond
@cikicakk55: Mindenki változást akar, lehetőleg olyant hogy bármit megtehessen de csak ő...mert ha más is szabadabban azt csinál amit akar akkor már az a kormány ismét nem jó.
Szerinted melyik párt tudna olyan kormányt alkotni amely a szabadságnak és a rendnek is megfeleljen ? A nyugati demokrácia ugyan lehetőséget ad mindenkinek hogy csináljon amit akar, viszont csak a gazdagok érvényesülnek mivel azok tudnak a pénzel az értékkel és mindennel manipulálni. Ma ez van nálunk is.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Nem jár ki nekem semmi.
Csak nem szavazok senkire mivel mind tolvaj.
qxy
Hozzá teszem. Hátha ecccer kiderül
A szavazás egy nagy csalás arra hogy az erre szánt pénzt el lehet tenni. Ki kire és hányan szavaznak? Azt a lőtéri kutyát sem érdekli. Ja, hogy meg van számolva meg közjegyző? Ja. Fidesz is jól teljesít és jönnek haza a fiatalok mert itthon jobb. Nincs az hogy te szavaztál rá. Igen, vannak becsületes emberek akik számolják, pecsét rá és mehet a központba. nagy buzgó emberek számolják és küldik az adatokat a központba és össze adják. Aki meg a végső számot közzé adja annak oda van írva hogy " ENNYINEK KELL LENNI" Nem véletlen olyan van ott. akire lehet számítani. Vagyis, a lényeg, Nem te döntesz.de látványosan el van hitetve.
Tudom, sokan most azt mondják, ez nem igaz nem így van. Azoknak mondom, Igazuk van, nem így van . De jusson eszébe akkor amikor nagy soká kiderül, hogy bazzeg volt egy faszi a propin tényleg igaza volt.Nem hiszitek el hogy részegen miket kibeszélnek a politikusok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.