Az ENSZ globális migrációs csomagjáról volt szó az Országgyűlés hétfői plenáris ülésén.

A Fidesz megint leleplezte Brüsszel titkos terveit

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kijelentette: dacára minden nyomásgyakorlásnak, Magyarország az ENSZ globális migrációs csomagjának egyetlen pontját sem hajtja végre. Szerinte a migrációval kapcsolatos brüsszeli vitáknak nem értünk a végére, most új csata kezdődik, ezúttal a titkos bevándorláspárti tervek alkotása ellen.

Szijjártó: a magyar kormány ezt a csatát is megvívja, nem hajtja végre a migrációs csomagot, mert az Magyarországra és a magyar emberekre veszélyes lenne. A kormány nem engedi, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon – hangsúlyozta.

Szerinte Brüsszelben titkos terveket készítenek a globális migrációs csomag jogilag kötelezővé tételére, azért súlyos kérdés, mert ez a dokumentum a legveszélyesebb, amely a migrációval kapcsolatban az elmúlt években készült. A migrációs csomag ugyanis azt a célt tűzte ki, hogy globálisan is legalizálja az illegális migrációt és alapvető emberi jogként tünteti fel a migrációt – mutatott rá.

Zsigmond Barna Pál, a Fidesz képviselője szerint: 

nehéz időket élünk, Brüsszel titokban a világ legveszélyesebb migrációs csomagját akarja kötelezővé tenni. A titkos terv alapján bevándorlókat telepítenének Magyarországra; az Európai Bizottság az emberek háta mögött kötelező akarja tenni az ENSZ migrációs csomagját, amelyet Magyarország elutasított.

A jobbikos Gyöngyösi Márton fontosnak nevezte a migráció elleni küzdelmet, de szerinte a kormány semmit nem tesz érdemben azért, hogy Magyarországot megvédje a migrációs veszélytől. Brüsszelben a magyar nemzeti érdekeket kellene védeni és partnernek kellene lenni a közös uniós megoldásokban – mondta.

A kormány az elmúlt években 86 ezer migránst telepített be a letelepedési kötvényekkel és más módon.

Ha a magyar határzár valóban védi az európai civilizációt, hogyan lehetséges, hogy osztrák bevándorlási hivatal adatai szerint 2016-ban és 2017-ben, a határzár megépülte után, 15 ezer illegális migráns lépte át a magyar-osztrák határt.

A szocialista Hiller István szerint Magyarországnak nem ellensége az EU, mert az ország tagja ennek a közösségnek.

Ne az EU-tól akarja megvédeni a hazánkat! Aktív diplomáciával jobban kellene a magyar érdekeket képviselni az unióban. Szerinte az semmiképpen sem helyes külpolitika, ha a szövetségesünket ellenségnek, a keleti nem szövetséges országot pedig barátnak tekintjük.

Közölte, az MSZP nem akarja lebontani a kerítést mindaddig, amíg a magyar emberek félnek, de a migrációs nyomás csökkent. Jelezte, elítélik a félelemkeltő kampányokat, hasonlóan ahhoz a pártcsaládhoz, ahova a Fidesz jogilag még tartozik.

A DK-s Arató Gergely elmondta: az ENSZ migrációs csomagjában szerepel az, hogy nem kötelező dokumentumról van szó, amely a nemzeti szuverenitás és a nemzetek által irányított bevándorláspolitikán alapul, célja pedig a határok védelme és a szabálytalan migráció megállítása. A bizottság jogi szolgálatának dokumentuma sem kötelező érvényű.

A kormány az, amely a letelepedési kötvénnyel hoz be ellenőrzés nélkül embereket Magyarországra. Önök hazudnak, hazudnak és hazudnak.

Az ugyancsak kormánypárti, KDNP-s Nacsa Lőrinc szerint az Európai Bizottság hatáskörét túllépve a tagállamok feje felett készül arra, hogy kötelezővé tegye a migrációs csomagot.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ezeknek olyan üldözési mániájuk van,hogy a fal adja a másikat.A magyar zseléipar fellendítője képtelen arra,hogy normális diplomáciát folytasson,emberszabású módjára tárgyalásokat folytasson.Helyette összeesküvéselméleteket gyártanak a gazdájával együtt.Ha értelmesen gondolkodna,tudhatná,hogy a migrációval kapcsolatban nincs olyan,hogy egyik-másik ország elől eltitkolnak bármit is,mert miért tennék?Nincs logikája.Másrészt nincs kötelező kvóta,ezt már elmondták nekik százszor,de nekik az a jó bolt,ha továbbra is nyomhatják a beteg rizsát a birkáknak.
tudode
Jézus, Mária!
.
Micsoda leleplezés ahhoz képest, hogy NÉPVÁNDORLÁS mindig is volt, tehát történelemből a MIGRÁNCS huszároknak BUKTA!
.
A népvándorlás és honfoglalás korának (1–10. század) régészete
mek.oszk.hu/02100/02185/html/1330.html#1331
• Népvándorlás kora
• Az avar (567–822) és a Karoling-kor (9. század) kutatása
• A honfoglalás kora (9–10. század)
.
Micsoda .. l. e.l.e.p.l.e.z.é.s .., O1G fióKÁK átmentek Scotland Yardba, csupán ketyegés szintjén!
Qqberci
Szíjrágó! Tessék azonnal nyilvánosságrahozni a titkos terveket! Árpád vezért meg posztumusz halálra kell ítélni, kihantolni, felnégyelni, a négy darabot külön-külön felakasztani és főbelőni, majd visszakúszni a Kárpátokon, Uralon túlra!...
polar450
Nem szoptatok még eleget, torkosborzok?

Orbán is aláírta, hogy meg kell védeni a menekülteket!
"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."
A nyilatkozatot a magyar miniszterelnök is aláírta.

Brüsszel:

- A MENEKÜLTEK EU-N KÍVÜLI ORSZÁGOKBÓL TÖRTÉNŐ ÁTTELEPÍTÉSE MINDIG IS ÖNKÉNTES ALAPON TÖRTÉNT, ÉS EZ ÍGY IS MARAD.
- AZ EU NEM GYENGÍTI, HANEM TÁMOGATJA A NEMZETI HATÁRVÉDELMET.
- A BIZOTTSÁG EGYÁLTALÁN NEM TERVEZI HUMANITÁRIUS VÍZUMOK BEVEZETÉSÉT.
- A BIZOTTSÁG NEM MŰKÖDIK EGYÜTT EGYETLEN OLYAN SZERVEZETTEL SEM, AMELY AZ IRREGULÁRIS MIGRÁCIÓ MEGKÖNNYÍTÉSÉN DOLGOZIK.
-AZ UNIÓS SEGÉLY NEM ÖSZTÖNZI A MIGRÁCIÓT, HANEM KIZÁRÓLAG A GÖRÖGORSZÁGBAN MÁR LEGÁLISAN TARTÓZKODÓ MENEKÜLTEKET TÁMOGATJA.
- AZ EGYES TAGÁLLAMOK TELJESEN ÖNKÉNTESEN DÖNTIK EL, ENGEDÉLYEZIK-E KÉPZETT MUNKAVÁLLALÓK LEGÁLIS BEVÁNDORLÁSÁT, VAGY SEM.
- SEMMILYEN ÖSSZEFÜGGÉS NINCS AZ UNIÓS PÉNZÜGYI TÁMOGATÁS ÉS A MIGRÁCIÓ TÁMOGATÁSA VAGY ELUTASÍTÁSA KÖZÖTT.

Moat akkor mennyi idő van?
Aki Én
Engem meggyőzött ez a Szírgyártó nevű linóleumfocista.
Mármint arról, hogy elment a maradék becsülete, magyarsággal szembeni tisztelete.
Ha attól igaz magyar valaki, hogy 0-24-ig belehazudik a társadalom képébe, akkor bocsika...
desiro
Hülye petike a mostoha apád nem mondta meg, hogy már mindent aláírt?
desiro
Petike, hogy a kötél is így szoruljon meg a nyakadon mint a nyakkendőd.
papa.49
A szellemi szegénylegény elmondta a nagymonológját a hodályba, amit lassan nemzeti tébolydának is lehet nevezni !!!
Ne fossál futsalos bárgyúbájgúnár nem fog ide jönni senki azokon kívül akiket TI HOZTOK IDE !!!
Nessy
Hány lepellel van letakarva "Brüsszel titkos terve", hogy minden nap le lehet leplezni? Vagy éjszak ráborítják a leplet, hogy Szijjártónak legyen mit ismét lerántani?
nezelodo
Szijjártó egyre jobban produkálja a vezérnel is tapasztalható tünet együtest, de hosszú sor véngen ez a Nacsa is rendesen lohol utánuk.
kokopelli
@fideszes gyökér: ..a reggeli székletéből olvasta ki a szúnyogcsődör!Mehet a pénztárhoz!
namihami
Reszkess Brüsszel! Az élesszemű és tisztakezű Fidesz/KDNP (mind a 12 tagjával) ismét átlátott a gonosz brüsszeliek által felállított csapdán.
Az külön szerencséje a kinti démonoknak, hogy a fideszes pénztárcák elé fektetett akadályokon viszont nem sikerült a robogó fideszes gazdaság élharcosait (Orbán-család, magábafoglalva a Mészáros nevű nemstromancsaládtagot, és a közeliek) kisiklatni a honi Hokkaido-stílusból.
Borsodi
Ez már nem is ember,egy szar darab az egész fidesz,arról pofázzon,hogy három év alatt 86000 menekültet hoztak be,most tették tönkre Borsodban Tiszaújvárost 3000 Törököt hoztak be és konténeres házakban helyezték el őket,olcsó munka erő,a Magyar dögöljön meg.Ugyan olyanok mint a cigányok,ez egy néppárt? Az is hülye aki ezeknek hisz,amit kérdeznek is hazugság.
Desischado
@csipetke: Nem hülyék ezek, hanem aljasok és mocskosak! Ez a rizsa a híveknek meg a birkáknak szól. Tudja ez a futsalos here, hogy hülyeséget vartyog, de hazudni kell, mert milyen lenne már, ha igazat mondanának? A hívek menten elpártolnának! Tehát: hazudni, hazudni, és hazudni, ameddig csak elhiszik a mesénket!
csipetke
@Desischado: Ezt a sok f@szságot Brüsszelben is olvassák,kiváncsi lennék,mit gondolnak erről a sz@rkavaró maffiabandáról...
papa.49
Aki teheti juttassa el Brüsszelbe a most kapott csutitetű levelet !!!
evacica
@fideszes gyökér: Mert ők találták ki!
evacica
Már megint nyomja a hazugságot ez a zselés hajú senki! Remélem naponta köpi magát szembe reggelenként a tükörbe!
kokopelli
@papa.49: Összegyüjtsem? Elviszem a hátizsákomba, mint a "nagy Mágus" anno!
Úgyis kell találkoznom a Soros Gyuri nagybátyámmal! Pénzt hozok a földalatti moz-
galomnak!...pár millió €-t! (;-))
papa.49
@kokopelli: A lényeg eljuttatni Brüsszelbe, hogy értékén tudják kezelni a hazugságaikat !!!
kokopelli
@papa.49: ..az ilyen parodiák,mint a fideszpolitika (?) a Bécsi út másik végétől nyuga-
tabbra a hétvégi politkabarék műfajába tartoznak!! Kis ízelítő volt az Oliver Welke mű-
sora,amit sajnos nem egész terjedelmében mutattak!Megnyutatlak,hogy mindenről ér-
tesülnek Brüsszelben,hisz magyarok a földgolyó minden részén ott vannak !ismerjük:
"Ott vagyunk minden kilométerkőnél"...(még használt pellussal is)! (;-))
papa.49
@kokopelli: Én megtettem az első lépést ez ügyben...
kokopelli
@papa.49: ..Én meg megkerestem "Timurt és csapatát",hogy leplezzék a "Kamu-focis" forrását,
ahonnan ő leleplezte Brüsszel titkos terveit!...(köztünk maradjon!!)
arcmás
Ezután a bejelentés után a vízfejű álhírgyáros békében élőket folyamatosan támadó békésen sétálgatott a kedvesével Osztrákiában.
És amikor körbevették a magyar dzsihadisták, csak nevetett, annyira megrémült.

Ez az elmebetegség egy foka - nem új, de a legsúlyosabb.

Félek, hogy a "kurva anyázás" már nem elég erős.
Itt lépni kell...
juttka
@fideszes gyökér: Belenéztek a brüsszeli bürokraták fiókjaiba és azok tele voltak ilyen iratokkal.
radios45
@fideszes gyökér: na ez az, amire a határontúli +itteni agy mosottak nem gondolnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.