Trianon-konferencia kezdődött a MAgyar Nemzeti Múzeumban, ahol Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója méltatta Horthy Miklóst, és a két világháború közötti elit jó teljesítményét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Sőt horthy tulajdonképpen dózsa lászló reinkarnációja.
Egyébként gondolom sokat segített a don-kanyarnál meghalt százezrek önbecsűlésének a visszadásában is.
Értékeli az a sok halott.Tudom jön majd,nem volt más választásunk,blabla,meg egyébként is mindig bántsák a magyart.Üzenem:mindig van más választási lehetőség,csak hát ugye kis magyarország nem ország,nagy magyarország mennyország-mondták a nagy kormányzó idejében.Tisztességesen pofán is vágták az országot érte.Aztán eljutottunk oda,kis ország maradtunkmazaz horthyék szerint nem ország.Nesze nekd önbecsűlés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@CsipkeRózsa: Ez csak azt bizonytja, hogy narancsos rinicéreosz a NBÉMET néppárt felé nem akarta kimtatnia valódi beállítotságát!
tulipan
@solidedge: A románok, mindig jobb diplomaták voltak nálunk l!!!
Commenter
@tulipan: ezért is utálja a mostani hatalom annyira őket!
Jozefina
Terror Marcsi csak a terrorhoz ért!!!?? Nincs jobb dolguk, mint ezzel foglalkozni??
tulipan
@Jozefina: Ismételgetni kell, mert a nép leszarja!!!
tudode
És akkor mit tudtunk meg egy történÉSZTŐL, amely a TÁRGYILAGOS történészek lerágott csontja, és az az ÉRA élhetőbb volt mint EZ a ki tudja miCSODA!
.
Azon kellene TÖPIZNIE történÉSZ asszonynak, hogy az a REZSIMNEK nevezett BARÁTI TÁRSASÁG, amelynek a szekerét tolja, a mérhetetlen .. m e g o sz t o t t s á g .. súlya miatt ismét ki van téve az ország, hogy a TRIANONHOZ hasonlóan mások csapjanak bele ebbe a KATYVASZOS lecsóKÁBA:
.
------ Beer Miklós: Új Trianon felé sodródunk
.
index.hu/belfold/2019/04/08/beer_miklos_uj_trianon_fele_sodrodunk/
.
Tehát az ÚJKORI "piti" haramiák porba sujtják/tották a NEMZET ÖNBECSÜLÉSÉT olyanok támogatásával, akik "tanult" VÁMSZEDŐI az országnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.