Zsúfolt hete volt a múlt héten Orbán Viktornak Brüsszelben, azonban sem az Európai Néppárt választmányi üléséről, sem az uniós csúcstalálkozóról nem emlékezett meg a Facebook-oldalán.

Orbán elfelejtett posztolni a néppárti felfüggesztésről

A miniszterelnöknek több mint 650 ezer követője van a közösségi oldalon, így egy-egy fontosabb külföldi út előtt mindig megragadja a lehetőséget, hogy üzenjen nekik. A nagyobb találkozóiról és külföldi útjairól mindig kikerül néhány videó, vagy fotógaléria, de még unokái születését is a Facebookon osztotta meg a nyilvánossággal.

Az uniós csúcstalálkozók előtt is rendszeresen összefoglalja az általa fontosnak vélt kérdéseket, de december közepén a kormányfő az ülés szünetében készített egy videó üzenetet, melyben arról beszélt, hogy sikerült visszaverni azokat az országokat, melyek ellenzik a migrációt. Novemberben a Brexit-csúcs után a Szomorú vasárnapot posztolta, egy hónappal korábban pedig még arra is volt ideje, hogy a repülőtérre menet, a kocsiban beszéljen arról: meg fogja védeni Brüsszelben a magyarok saját határvédelemhez való jogát

Az Európai Néppárt november 8-ai kongresszusáról nemcsak képgaléria, hanem videó is készült, melyen a kongresszus tagjai szelfiznek a magyar miniszterelnökkel.

Ezért is furcsa Orbán hallgatása az Európai Néppárt választmányi üléséről, és a másnap kezdődő csúcstalálkozóról. De az Európai Tanács csütörtök éjfélig tartó üléséről, sőt, a válogatptt horvátok elleni győzelméről sem emlékeztek meg Orbán oldalán.

Forrás: hvg.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Grazban csak az orvosiban és a nővérpultnál van internet, oda meg nem engedik be...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Há', nanááá! Be kellet volna vallani, hogy mégsem tudja azokat, a "hülye nyugatiakat'", a végtelenségig az orruknál fogva félre vezetni!!!
Eladott Ország
Újabban csak erkélyes fotókat ( UNESCO engedélye nélkül épített) posztol a drága doktorminiszterelnökúr Facebook-oldalán, amint büszkén mutogatja az aktuális vendégeknek, hogy ez itt mind az övé. Anno Sztálin egy komplett templomot (Feltámadás székesegyház) dózeróltatot el a Vörös-térről, van még hová fejlődnünk, de lassan utolérjük a nagy testvért.
B@zdmeg, azon egy jófajta disznóvágást is le lehet majd zavarni fogópálinkával, perzseléssel, mindennel. A vendég fogadáshoz elég lesz egy rácsos üvegfallal elalvasztott asztalka, két oldalán egy-egy székkel és telefonkagylóval.
Eladott Ország
@tulipan: Sajnos a még mindig a "nincs pártja" (36 %) vezetnek, mert míg egyesek nyolc éve a 10 méteres ugrótoronyból hugyozzák arcon a választókat, a kettesek szégyenkezve pisiltek a közös medencébe. Úgy tűnik, hogy ezek ugyanazok. Ez így, ahogy van, a rendszerváltás utáni egységes és oszthatatlan, ideológiák által el nem határolható politikai osztály. A maga hamisan fénylő valójában és erkölcstelenségében. Az természetesen maga lenne a szentségtörés, hogy egy politikus személyiségi jogai sérüljenek, hogy felelősségre vonható legyen, hát mégis hogy képzeljük mi ezt? Elszámoltatás? Ugyan már, ott sem voltunk.Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örökérvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.