Zsúfolt hete volt a múlt héten Orbán Viktornak Brüsszelben, azonban sem az Európai Néppárt választmányi üléséről, sem az uniós csúcstalálkozóról nem emlékezett meg a Facebook-oldalán.

Orbán elfelejtett posztolni a néppárti felfüggesztésről

A miniszterelnöknek több mint 650 ezer követője van a közösségi oldalon, így egy-egy fontosabb külföldi út előtt mindig megragadja a lehetőséget, hogy üzenjen nekik. A nagyobb találkozóiról és külföldi útjairól mindig kikerül néhány videó, vagy fotógaléria, de még unokái születését is a Facebookon osztotta meg a nyilvánossággal.

Az uniós csúcstalálkozók előtt is rendszeresen összefoglalja az általa fontosnak vélt kérdéseket, de december közepén a kormányfő az ülés szünetében készített egy videó üzenetet, melyben arról beszélt, hogy sikerült visszaverni azokat az országokat, melyek ellenzik a migrációt. Novemberben a Brexit-csúcs után a Szomorú vasárnapot posztolta, egy hónappal korábban pedig még arra is volt ideje, hogy a repülőtérre menet, a kocsiban beszéljen arról: meg fogja védeni Brüsszelben a magyarok saját határvédelemhez való jogát

Az Európai Néppárt november 8-ai kongresszusáról nemcsak képgaléria, hanem videó is készült, melyen a kongresszus tagjai szelfiznek a magyar miniszterelnökkel.

Ezért is furcsa Orbán hallgatása az Európai Néppárt választmányi üléséről, és a másnap kezdődő csúcstalálkozóról. De az Európai Tanács csütörtök éjfélig tartó üléséről, sőt, a válogatptt horvátok elleni győzelméről sem emlékeztek meg Orbán oldalán.

Forrás: hvg.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Grazban csak az orvosiban és a nővérpultnál van internet, oda meg nem engedik be...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Azért ez se semmi, és ezt a tolvajt szánja orbán eu biztosnak- aki talán az anyját is eladná kétfillérért.
https://hirklikk.hu/kozelet/magyar-miniszter-...
tulipan
Há', nanááá! Be kellet volna vallani, hogy mégsem tudja azokat, a "hülye nyugatiakat'", a végtelenségig az orruknál fogva félre vezetni!!!
Eladott Ország
Újabban csak erkélyes fotókat ( UNESCO engedélye nélkül épített) posztol a drága doktorminiszterelnökúr Facebook-oldalán, amint büszkén mutogatja az aktuális vendégeknek, hogy ez itt mind az övé. Anno Sztálin egy komplett templomot (Feltámadás székesegyház) dózeróltatot el a Vörös-térről, van még hová fejlődnünk, de lassan utolérjük a nagy testvért.
[email protected], azon egy jófajta disznóvágást is le lehet majd zavarni fogópálinkával, perzseléssel, mindennel. A vendég fogadáshoz elég lesz egy rácsos üvegfallal elalvasztott asztalka, két oldalán egy-egy székkel és telefonkagylóval.
Eladott Ország
@tulipan: Sajnos a még mindig a "nincs pártja" (36 %) vezetnek, mert míg egyesek nyolc éve a 10 méteres ugrótoronyból hugyozzák arcon a választókat, a kettesek szégyenkezve pisiltek a közös medencébe. Úgy tűnik, hogy ezek ugyanazok. Ez így, ahogy van, a rendszerváltás utáni egységes és oszthatatlan, ideológiák által el nem határolható politikai osztály. A maga hamisan fénylő valójában és erkölcstelenségében. Az természetesen maga lenne a szentségtörés, hogy egy politikus személyiségi jogai sérüljenek, hogy felelősségre vonható legyen, hát mégis hogy képzeljük mi ezt? Elszámoltatás? Ugyan már, ott sem voltunk.Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örökérvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.