Bevándorláspárti Fidesz, romboló Fidesz kontra keresztény Fidesz és csaldávédelem – napirend előtt vitázott az országgyűlés.

KDNP-s: a gyermektelenség deviancia

Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője napirend előtt arról beszélt a parlamentben, hogy az unióban is kétféle politikus van? az építő és a romboló, de az unióban nem egy ember kénye-kedve dönti el, ki minősül építőnek.

Ugyan azon a napon, amikor Jávor Benedek elnyerte az év EP-képviselője díjat a környezetvédelem területén, Orbánt és pártját saját pártcsaládja tette partvonalra, úgy, hogy a továbbiakban ne tudják befolyásolni a néppárt munkáját.

A múlt heti döntéssel hivatalossá vált, Orbánt és a Fideszt kártékonynak és rombolónak könyvelték el. A Fidesz, a "rombolók pártja" mára egyedül maradt.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára reagálásában arról beszélt: az Európai Néppártot is megosztják a globális kormányzás versus nemzetek Európája vita. Számukra a pártfegyelemnél sokkal fontosabb a keresztény értékek és a bevándorlás elleni fellépés, az európai és azon belül az európai jobboldal megújulását szeretnék.

Az LMP-s Demeter Márta szerint indifferens a magyar emberek szempontjából, hogy mi történik a Fidesszel a néppárton belül. A Fidesz képtelen volt a magyar emberek érdekeit képviselni, a játszmák pusztán pozíciókról szólnak, arról, hogyan próbálják elkerülni az uniós források ellenőrzését.

A kormány feltétlen kiszolgálója a multinacionális cégeknek, és teljesen tudatos politikája a bérek alacsony tartása. Az Orbán-kormány bevándorláspárti, csak a letelepedési kötvényekkel 20 ezer embert engedtek be, mindennemű biztonsági ellenőrzés nélkül. Az uniós választás tétje, a magyar nemzeti érdeknek lesz-e valós képviselete az unióban.

Cseresnyés Péter, az innovációs tárca parlamenti államtitkára minderre úgy reagált: az elhangzottak közül már mindenre választ kapott a képviselő, így a bevándorlásra, a zöldpolitikára, a klímavédelemre is. 

KDNP: a családvédelmi akcióterv határozott válasz a bevándorláspárti erőknek

Földi László, kereszténydemokrata politikus szeint egyre kevesebb a gyermek, az európai társadalom egyre idősebb, fogy a jövő. Itthon és Európa-szerte mégis akadnak olyanok, akik

gyakran cinikusan a tudatos gyermektelenség deviáns eszméit hirdetik

, s akik a migrációt tekintik megoldásnak a munkaerő- és gyermekhiányra. Felesleges gyermek még nem született erre a világra – fogalmazott a KDNP-s politikus. Elmondta: a családvédelmi akcióterv határozott válasz a bevándorláspárti erőknek, a magyarok saját erőből is megtudják oldani ezt a problémát.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára most is megragadta az alkalmat, hogy titkos brüsszeli tervekről és erőszakos betelepítésről beszéljen.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője a Fidesz európai néppárti tagságának felfüggesztését és a Fidesz ezt követő kommunikációját Örkény István egyik egyperces novellájához, illetve egy Monty Python-filmhez hasonlította. Szerinte a Fidesz és az EPP vitája "háttéralkutól bűzlik", olyan "dodonai döntés" születetett, amivel mindenki jól járt. Ugyanakkor – folytatta – a lényeg az, hogy a Fideszt kizárták, saját szövetségeseik is "páriaként kezelik" a magyar kormánypártot, amely így nem tudja majd a magyar nemzeti érdekeket érvényesíteni.

Ez az igazi katasztrófája a Fidesz politikájának és annak a diplomáciának, amelyet Szijjártó Péter neve fémjelez.

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára szerint a Jobbik a néppárti eseményekkel kapcsolatos véleményével Judith Sargentini mellé zárkózott fel, akit szintén zavar, hogy az európai politikában komoly konfliktusok vannak és ezekben a magyar kormány kiáll az álláspontja mellett.

Forrás: MTI

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@tulipan: Tízmilliós kérdés. De hogy nem verésmentes az szinte biztos.
Eladott Ország
Nagyszerű! De tényleg valami fenomenális az a politikai inkorrektség, amit az illiberális, inkontinens, infantilis, imbecilis, impotens (nem kívánt törlendő, ehhez vécépapírt hozzon magával mindenki) népnemzeti kormány és udvartartása előad minden egyes alkalommal, amikor valaki nem a szektásodott nyáj erősítését és gyarapítását tűzi ki életcélul, hanem mondjuk olyasmit, ami véleménye szerint az ország érdekében áll. Igen, vannak olyan hülyék, akik szerint marhára nem az az ország érdeke, hogy az Orbán família még az eddigieknél is vastagabb oszloplábakon taposson végig mindenki nyakán.
Az ilyeneknek a csákány is visszapattanna a képéről, ha lenne képe. Ez olyan, mint amikor a pöcegödör az utcára megy a higénia érdekében. Szegény Rákosi, ha ezt láthatná... Úgy látom a pusztuljon minden város és falu amelyben nem mi sáskajárunk nevű, országos program megy. A patkányok már fenn vannak a hajón, csak azért nem látják, hogy el fognak sűllyedni, mert még a sója fán vannak a kikötőben!
kokopelli
"Onkel Adolf" már forog a sírjába dörzsölve tenyerét,mert magjai nem szikes talajra hullottak!?
A Sz.Ferikével egy zsugakőrben tervezgetnek!!!
tulipan
Hja, amig ezek a barom narancsos hiénák nem KÉPESEK átlátni, hogy az "ilyesmi" sem kampányra sem parancsszóra, nem kikényszeríthető, és csak a biztonságfos KÖZHANGULAT lehet ajvíó tényeő, ámde amig a nők azt látják, hogy ezzel a pénzadománnyal, belekényszerítik a párokat egy adott házasságba, mert a válás akadályozó tényező lehet,addig ne is reméljenek az 1,44 %-os szülési rátában javulást!!! Elgondolkodhatnának kissé, azon az egyszerű tényen, hogy a mai nők tervezik ugyan az életüket, de belekalkulálják a tévedés lehetőségét is!!!
444.hu/2019/03/26/a-csaladok-eve-sem-hozta-meg-a-magyarok-kedvet-a-gyerekvallalashoz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.