Ugyanaznap a múlt héten több autós is úgy gondolta, hogy az Ócsai út környéke ideális terep, hogy közterületen szabaduljon meg összegyűjtött szemetétől. A két autósnak, akik az M51-es út mellett dobták ki a hulladékot, biztosan nincs pénzük, és kényszerből szabadultak meg most, itt a szeméttől. Nem volt szerencséjük, mert a gépjárművek tulajdonosai ellen megtették a feljelentést, miután felvétel készült róluk, amit ki is posztolt a soroksári polgármester. Éppen a hétvégén volt az évente megtartott úgynevezett TeSzedd! akció is, de mint látszik, gyakorlatilag hatástalan, amíg az utánpótlás ilyen mértékű.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Több milliós autókból zsákszám dobálják ki a szemetet. Tehát megdőlt az a tévhit is, hogy csak a szegények szemetelnek. Ahogy Orbán Ráhel pelenkás képei is jól igazolják, hogy méltóságot nem lehet pénzért venni.
Jozefina
Börtönbe velük!!! Plusz maximális pénzbüntetés, valamint elkobozni a szemetet szállító autókat!!! Ha nincs elrettentő büntetés, akkor semmit nem ér az egész küzdelem az ilyen emberek ellen.
human
@Jozefina: 150 ezret írnak büntetésként. Az autóikat látva ezek farzsebből kifizetik.
papa.49
@human: Tökéletesen egyetértek veled is meg a Jozefina val is gusztustalan amit tesznek, a 150 ezres bünti nekik nem tétel !!!
Az ilyeneket feltáblázva befognám az utak menti takarításra legalább 1 hónapra , a táblára nagy betűkkel írva ez a bünti, amiért a közterületen szemeteltem !!!
namihami
@Jozefina: @human: @papa.49: Biztos elment a pénz az autóra, amivel odavitték.
A szeméttelepi lerakás költségeire már nem maradt. Még az üzemanyag is csak éppen hogy kitartott hazáig. Azóta is ott áll a verda a ház előtt, várják a fizetésnapot, hogy meg tudjanak venni újabb 10 liter naftàt.
A következő fordulóhoz...
desiro
@namihami: Nem tudom máshol, hogy van.
Szombathelyen a megoldás KFT. telepére Pl. naponta 2 db hűtőszekrényt, 1 köbméter törmeléket, Fanyesedéket, falevelet szinte bármennyit bevihetsz, Szh. lakcím kártyával. Ennek ellenére itt is sok mocsok van aki a parkerdőbe hordja a szemetét.
human
@namihami: Egyszer egy ismerősöm megkérdezte egy milliomos ismerősétől, hogy mi a francnak trükközik még pár tízezer forintért is? Hisz nem szorul rá. Erre a válasz:
"Látod, ha mindig úgy gondolkodtam volna, mint te, akkor most nem lennék milliomos."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.