A Tények műsorvezetője már újra dolgozik.

A TV2 vezetősége

külön autót biztosít Marsi Anikónak sofőrrel, hogy gond nélkül be tudjon járni, de külön szobát is biztosítanak neki, az olyan esetekre, ha esetleg a lába nem bírná az oda-vissza utazgatást.

Az informatikusok egy számítógépet is bevittek neki ebbe a helyiségbe,hogy folyamatosan tudja figyelni a híreket.

A műsorvezető nem rég még úgy gondolta, haza fog járni, de az elmúlt napok tapasztalatai alapján úgy tűnik, hogy ezt nem ő, hanem a sérülése fogja eldönteni.

Igazából a legfontosabb az volt, hogy a lábam beférjen a díszletasztal alá, és hogy találjunk olyan ruhát, amelyben vezetni tudom a műsort. Bár a lábam nem látszik, a Tények élő adás, ezért minden lehetőségre fel kell készülni.

 – mondta Marsi a Borsnak.

Marsi Anikó kollégája, Gönczi Gábor mindenben segít amiben csak tud, ő tolja át a kerekesszékében a sminkszobába, vagy bárhova ahova éppen szükséges. De nem csak ő, a TV2 összes kollégája szívesen segít bármiben. Anikó azonban még nem biztos abban, hogy ez a jelenlegi helyzet így maradhat a teljes gyógyulásáig.

Igen, nagyon szeretnék dolgozni, de lehet, be kell látnom majd, hogy nem alkalmazkodhat hozzám az egész stáb minden nap.

 – tette hozzá.

A Tények híradósának nemrég eltörött a combcsontja, azonnal műteni kellett.

(Bors)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A t2 nevű kanális műsorán nem lenne törés ha nem ,,dolgozna,, !!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@desiro: Felesleges mert nincs neki )))))))))))))))))))
RonaGyuri
Egy úgy látszik téves megállapítás

legalább is kicsiny hazánkban ez is nagyon más

Amerikában tartja egy mondás: Ha annak idején elterjedt lett volna a TV, sohasem választják meg a tolókocsis Roosevelt-et elnöknek.
Nálunk, pontosabban a derék árván maradt TV2-nél nagyon más a helyzet. A derék bukott Marsi Anikó, aki tolókocsival közlekedik, extra kedvezményeket is kap, annyira szükséges a munkája!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.