Az Origo, és a Lokál után a karaktergyilkos támadást eredetileg elindító Ripost elleni sajtópert is megnyerte első fokon Nagy Blanka, akit a kormányközeli lapok azzal próbáltak lejáratni, hogy több tárgyból is bukásra áll. Ez azt jelenti, hogy a bíróság kimondta: Ómolnár Miklós lapjának is le kell hoznia a hazugságokat helyreigazító közleményt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na RIFOS helyre, tétre befutóra SZOPTOK EZERREL !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Na RIFOS helyre, tétre befutóra SZOPTOK EZERREL !!!
vacsi
@Qqberci: Nem biztos, hogy a bíróság ugyanazt látja.
menekült
@vacsi: Külön bizije van a bíróságok számára? Csak nem személyesen ismered Blankát?
vacsi
@menekült: Nem a külön bizire gondoltam, hanem arra, hogy a bíróság más szemmel láthatta... A lányt csak a nyilvános megnyilvánulásaiból "ismerem", az alapján elhiszem, hogy nem jeleskedik a tanulásban!
menekült
@vacsi: Igazad van. A bíróságnak más szeme van, mint mondjuk neked. :)
És így lehet, hogy te 5-ösnek nézed a 2-est?
Én a "nyilvános megnyilvánulásaiból" (a megnyilvánulás lehet nemnyilvános is?) jó tanulónak tippelem, talán azért is, mert egyetemre készül, oda meg bukott tanulót nem vesznek fel.
papa.49
@menekült: Szerintem ilyen fiatalokból kellene még rengeteg mint a Blanka, volna remény hogy végetér a fütyisz éjszakája !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.