A Képviselői Irodaházban szerettek volna kérdéseket feltenni Kásler Miklósnak a Független Diákparlament tagjai, de a miniszter az utolsó pillanatban

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Jellemző! Kényes dolgokról beszélni szemtől - szembe nincs bátorsága. Olyankor nem tudja megkérdezni a "főnökét" hogy mit mondjon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
A matolcsyszemű onkológusnak halvány fin@ja sincs az oktatásról. Ahhoz viszont nagyon ért, hogy elmeneküljön a kényes kérdések elől.

A nyelvtudás minden diáknak elemi érdeke. De nem minden szakmában van szüksége nyelvtudásra. Kivéve, ha a szakmai előmeneteléhez szakirodalmat akar olvasni eredeti nyelven, ami nagyon dicséretes. Orvosék is ugye latin szakcikkeket olvasnak. :)

Szóval nagyon igazuk van a diákoknak: ahhoz, hogy teljesíteni tudják a felvételi követelményeket a nyelvvizsgát illetően, először a nyelvoktatást kell megfelelő színvonalra emelni. Ez ma meglehetősen gyatra. Na erről nincs lövése az onkológusnak.
Commenter
@CsipkeRózsa: Gyáva. Fél a diákoktól, a tudásuktól, a kérdéseiktől. Fél a jövőtől.
Dr plágium
Jellemző! Kényes dolgokról beszélni szemtől - szembe nincs bátorsága. Olyankor nem tudja megkérdezni a "főnökét" hogy mit mondjon...
ágimami
Szégyellheti magát! Ebben a beosztásban (ha értene valamit is hozzá!!!) igenis válaszolni kellett volna a diákok kérdéseire,hisz az ő meghallgatása lett volna, de tőle csak ennyire futotta!! :DDD
menekült
@Dr plágium: Így van! Ha valamelyik bandatag önálló gondolatokat akarna közölni, az előbb-utóbb kiesik a pixisből és a partvonalra kerül. Ezért menekül a legtöbb kormánypárti a kérdések elől, mert az igazat nem mondhatja meg, de hogy mit hazudjon, ahhoz meg kéne előbb kérdezze a "főnökét". A másik fajta meg mint ez az onkológus, hát hogy hány rákos beteget gyógyított meg, azt nem tudom, de hogy máshoz nem ért, az tuti. A magyarságkutatáshoz biztos nem, az oktatáshoz sem, a tízparancsolatot csak hírből ismeri, azt is rosszul, majdnem laposföld-hívő, vagy az, oktatásról utoljára 50 éve volt tapasztalata, a kultúra meg számára az, amire nem kell forrásokat biztosítani, legalábbis nem kormányhű egyének számára biztosan nem. Szóval, lehet azt mondani, hogy jó kezekben vagyunk?
cikicakk55
Ez teljes egészében minősíti ezt a férget,mert ez minden csak nem ember és nem Úr. Sajnos miniszter,de gyáva. nagyon jól tudta,hogy a diákoknak a kisujjukban több tudás van mint benne tetőtől talpig. Az Ő tudásával, a mai egyetemi elvárásoknak még véletlen sem felelne meg. Minden orvosnak kötelessége lenne fejlesztenie a tudását,hisz az orvostudomány napról napra változik. Ami jó volt 10 éve,arról lehet,hogy azóta kiderül,hogy káros.Csak egy példa: 1980-as években a tejre azt mondták,hogy a tej Élet,Erő,Egészség. A gyerekeknek inniuk kellett,akinek nem volt anyateje,az a tehéntejet adta a gyerekének. Azóta kiderült,hogy káros,árt a gyereknek és ma már 1 éven aluli gyereknek tilos tehéntejet adni,még hígítva is.Sok gyógyszerről is kiderült,hogy rákot,májkárosodást és egyéb nyavalyákat okoz. Az ilyen nagyokos kiemelt minden csak nem orvos,nem képezi magát,mert nem ér rá. Pénzt kell lopni,korruptnak kell lenni,nincs idő a tanulásra. Persze a diákoktól elvárják a maximumot. Ez a mocskos lény azt sem érdemli meg,hogy emberek közé engedjék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.