Elképesztő hibát emleget a kormányközeli portál.

Nekiment a Pesti Srácok a legfőbb ügyésznek a besúgó kiszivárogtatása miatt
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Mint megírtuk, a Pesti Srácok újságírója kiadta a legfőbb ügyészségnek a Czeglédy Csaba-ügyben neki súgó MSZP-s nevét. 

A lap lejárató szándékot érez az ügyet kirobbantó HVG-nél, de keményen támadja Polt Péter hivatalát is. Mint írják, "elképesztő hibát vétve inszinuálta (rágalmazta, befeketítette) az ügyészség a Czeglédy-ügy tanúit és a PestiSrácok.hu-t.

Füssy Angéla a levélben nyomatékosan kérte Polt Pétert, hogy személyes adatait és bejelentését zártan kezeljék, ennek ellenére a Legfőbb Ügyészség a levelet a vádlottak védőinek rendelkezésére bocsátotta, ezzel a PestiSrácok.hu álláspontja szerint súlyosan megsértette a büntetőeljárásokról szóló törvény rendelkezéseit és ami szerkesztőségünk kellemetlen helyzetbe hozásánál sokkal fontosabb: a jogtalan és szerencsétlen húzással hozzájárult Czeglédy Csaba mesterkedésének sikeréhez, amellyel az ellene valló tanúkat próbálja meg elbizonytalanítani

- olvasható a válaszcikkben, melyben a lap hangsúlyozza, szerintük Füssy Angéla jogkövető állampolgárként járt el, és nem sértett sajtóetikát.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hát itt valóban nincs jog és nincs jogkövetés.Egy szarházi besúgó és egy szarházi seggnyaló összevesz. Ez a magyar kormányoldal teljes leképeződése. Mivel gerincet még nem lehet a plázákban venni, ezért egyiknek sem jutott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Ezek szerint Polt helye veszélyben. Mert a legfőbb ügyész a Pesti Srácok főszerkesztője lesz. Péter! Vigyázz! Mert ők tudják a frankót! Te kis kezdő!
juttka
@Desischado: Ezt már többen megjósolták, hogy előbb-utóbb egymásnak fognak esni. Elkezdődött. Aztán majd folytatódik, ha nem lesz mit ellopni.
Desischado
@juttka: Ha már nem lesz mit lopni, na, akkor lesz itt cirkusz!
SystemError
@nezelodo: 23:37 Nem kívánt a halálát. Én csak azt mondtam, ha egyszer meghal, akkor sokan szarnak majd a sírjára..:)
nezelodo
@Desischado: március 29. 22:16. Erről az jut eszembe, hogy amikor egy cigány fúval beszélgetve közölte, vigyázzunk, mert nemsokára többen lesznek mint mi! Csendesen mondtam neki, hogy azt még szeretném megérni, mert röhögve figyelném, hogy nem lesz már kitől lopnotok. Ezen bizony hosszasan elgondolkodott, és válasz nélkül otthagyott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.