Régóta tapintható a bérfeszültség a rendőrségen belül, de az elégedetlenség már országos jelleget öltött. Elsősorban az alacsony, megélhetésre sem elég fizetések és juttatások körül zajlik a harc, de a megélhetésüket féltő rendőrök már fundamentális problémákkal szembesülnek. A rendőrségi közhangulatra jellemző, hogy információnk szerint nemrég az országos rendőrfőkapitánynak kellett Miskolcra utaznia...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ki lehet lépni!
Már semmi sem köt. Nincs korkedvezmény, nincs szolgálati lakás, nincs kedvezményes üdülés, nincs bölcsőde, óvoda, iskola, stb. És a pénz is sz@r?
Eladott Ország
Drámai helyzet van már nem csak a rendőrségnél, hanem az egész országban. Jelenleg a rendőrség nem más, mint a kormány csahos kutyája, az állomány megbecsülése nélkül. Amíg olajszőkítő Pintér Sanya, a bűnöző csúti cigány és Polt Péter a hatalmon van változás nem lesz!
tudode
A rendvédelmisek 'is"' vessenek magukra, mertr 2011-ben .. f é l m u n ki á t .. v é g e z t e k .. akkor, amikor a bontóbaltájukkal nem rámolták ki ezt a SZEKTÁT!
.
Lássuk csak milyen módon dőltek be az olajbáróKÁNAK:
.
www.youtube.com/watch?v=AIEV4BMzB8g&t=501s
.
Nem érdemelnek EZEK VÉRÁLDOZATOT, de képtelenség kifüstölni őket, mert ŐK JOBBAN FÉLTIK már az írHÁJUKAT!
advocat
A baj csak akkor lesz, ha már nem lesz ember a Parlament védelmére sem. Egy minimálbéres többet keres. Állítólag. Csak ott dolgozni kell! Persze ott vannak Laca jól fizetett emberei. Majd ők. Megnézném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.