„Zugló polgármestere kétségbeesetten védekezik, mert tudja, hogy megint nagy butaságot csinált és mondott. Karácsony úr még a saját pártfogóit is rezzenéstelen arccal bemártja, ha bajba kerül” – ezt nyilatkozta tegnap az atv.hu-nak Tarlós István. Ma reggel pedig arról beszélt a Fidesz főpolgármestere, hogy Karácsony Gergelynek gyanús fideszes kapcsolatai vannak. Erre reagált úgy az MSZP, a Párbeszéd és a DK főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely az ATV-nek, hogy valótlan állításai miatt feljelentést tett Tarlós István ellen, illetve vitára hívta a főpolgármestert.„Nincs már kedvem ahhoz, hogy ezt a gyerekes kampányt folytassuk” – mondta Karácsony, majd hozzátette, elege van abból, hogy Tarlós „mindenféle félinformációkkal traktálja a nyilvánosságot”. „Ha ennyi részletes mondandója van nekem, Zuglónak és az egész fővárosnak, akkor legyen egy Karácsony-Tarlós vita” – hívta végül vitára a főpolgármestert Karácsony. Az atv.hu cikke szerint Karácsony reagált a zuglói parkolást...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Tahópesta van olyan nyomorék, hogy lepattan a vita elől.
Commenter
@durbincs: mi az, most már semmi Éljen K? mert feljelenti Tarlóst?
Commenter
@durbincs: sósborszesz vízbül gyütt éppen? Vödörnyit felhörpintett?
karma1
Ejnye budos halfarok, hat ennyire farok vagy? Magad kuldesz be egy ilyen cikket??? Hat olyat kellett volna bekuldened, hogy "Karacsony Gergely szukolve hatral tarlos elvtars massziv vadjai elol" vagy valami hasonloan utos szart... Ezzel csak elismered, hogy Karacsony egy fasza gyerek - amilyen a puhapocs taho tarlos sohasem lesz! - es kihivja ezt a gerinctelen patkanyt egy nyilvanos vitara.
Bar uriember biztosra nem fogad, en megis fogadnek arra, hogy mint minden szargerincu fideszes - meg az o seggnyaloik, mint te is - suru kussban fog virnyagolni szeptemberig, es ket kezzel kapaszkodik a szekebe, mert a fo"ni azt mondta neki...:o)))
Semmik vagytok egy oriasi dupla 00 uralma alatt...;o)))))
Commenter
@durbincs: mert a maga hozzászólásaiból meg olyan nagyon lángként süt a narancsfényű értelem hogy még orbánt is képes lenne átvilágítani? Nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.