A Magyar Nemzet szerint. A lap pénteki számában arról is ír: a KNYF és az NNI nyomozását "minden bizonnyal összehangolták".

Fenyő-gyilkosság: rövidesen vádat emelhetnek Gyárfás Tamás ellen

Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó a bíróság döntésére vár a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2018. április 20-án. A bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás ellen.

Két hónapon belül, május végéig vádemelési javaslattal befejeződhetnek a Fenyő-merénylettel kapcsolatban zajló nyomozások, amennyiben nem merül fel új körülmény vagy a terheltek részéről újabb, elutasíthatatlan bizonyítási indítvány – írta pénteki számában a Magyar Nemzet, amelyből az MTI idézett.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Gyárfás Tamás és Portik Tamás ellen a médiacézár 1998-as megölésére való felbujtás miatt, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) Ihász Sándor volt főügyész ellen a Gyárfással kapcsolatos bűnpártolás miatt élhet vádemelési javaslattal.

A lap szerint a KNYF és az NNI nyomozását minden bizonnyal összehangolták, és egy ügyként kezelve kerülhet sor hamarosan a vádemelési javaslatra, majd a vádemelésre.

Egyelőre nem lehet tudni arról, hogy Portik Tamásnak volnának bizonyítási indítványai Fenyő meggyilkoltatásával kapcsolatban. A fogva tartást nehezen viselő volt olajbűnöző figyelmét a hírek szerint inkább a Prisztás József meggyilkoltatásával összefüggésben elrendelt perújítás köti le – írja az MTI a cikk alapján.

A Magyar Nemzet úgy tudja, Gyárfás Tamás ügyében a sportvezető meggyanúsítása óta számos tanút hallgattak ki. Gyárfást magát hatszor is kihallgatták, de írásban is tett két vallomást. Ismét tanúskodott Óvári Győző, Fenyő János és a VICO cég volt ügyvédje, Riskó Judit, Portik anyósa, Tasnádi Péter és egykori bizalmasa, Sass László, valamint Marjai Judit, Tasnádi volt felesége.

(MTI/hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eladott Ország: Én nekem még régről vannak infóim amikor még ,,mekkeleknek,, hívták a falujában ))))))))
Eladott Ország
@Yoda69: Ez is csak figyelemelterelés az Orbán család több százmilliárd elsíbolásáról, és akkor a többi fideszes gazemberről nem is szóltunk.
Eladott Ország
@papa.49: ma, 11:03; Mekkelek, a falujában még a gázbekötésekbe is belebukott, veszteséges lett mint vállalkozó. A helyi vállalkozók is ki tudták nyírni, akkora hülye volt.
Lepényleső
Hajlott kora ellenére a főnök még igen aktívnak tűnik? Nem úgy a bűnüldözés gyorsnak?
Netán ezek egy vonalon futnak?
Mirtilla
Miután már sokadjára kiderült Gyárfásról, hogy nagyon is tudott ártani ,igy most már nem kapaszkodhat az "ártatlanság vélelmébe".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.